Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 10 noiembrie 2015

Le roi est mort, vive le roi !


 „Și presei ar trebui să-i fie frică atunci când interpretează greșit informațiile, când manipulează sau face procese de intenție unor persoane publice sau politice, în funcție de simpatii. Frică pentru că, într-o zi, își va pierde toată credibilitatea și va fi înlocuită cu informările de-a valma de pe rețelele de socializare, pentru care nu răspunde nimeni.”

(fragment din editorialul Simonei Ionescu – EvZ)

Peste acest argument incontestabil se suprapune rezultatul unei cercetări sociologice ad-hoc, realizată în Piața Universității:
Întrebare: De unde ați aflat despre protestele de stradă?
Răspuns: MAJORITATEA de pe Facebook
Raport cercetare sociologică aici .
DOAR 14% au afirmat că din presă (prin presă înțelegându-se totalitatea mediilor de informare în masă – print și audiovizual).
Astfel încât se poate concluziona asupra DISOLUȚIEI acestei a patra puteri a oricărei democrații: PRESA.
Sub asediul alaelor și cohortaelor de undercoveri, slugi, argați, lingăi de clanțe, pupincuriști, lichele și secături de sorginte șeicăreană, presa A DEVENIT NECREDIBILĂ sub aspectul acuității informației prezentate și, pe cale de consecință, a devenit NEFRECVENTABILĂ sub aspectul punctului de stație din care se extrag și obțin informații asupra mersului societății.
În momentul de față informația, chiar și în formă brută, se obține de pe rețelele de socializare.
Chiar dacă acestea informații sunt amalgamate, Facebook prezintă o mare particularitate, un fel de mecanism autonom de autopurificare a informației: orice dumă sau gulgută, aruncată pe piață de diversioniștii informațiilor, este AUTOMAT dezmințită și acoperită de sumedenie de contraargumente. Dinamica fenomenului FB este atât de intensă încât oricărei PROSTII i se contrapun, IMEDIAT și AUTOMAT alte 10 argumente valide, care demontează prostia șobolanilor mercenari.
Așa funcționează, de la sine și fără nici un fel de reglementare, acest URIAȘ MECANISM DE INFORMARE DENUMIT FB.
Așa că, Tiberiu AVRAM, și aidoma ție toată șleahta jurnaliștilor cu lanț, zgardă și botniță, puteți să vă luați ziarele și posturile de televiziune și SĂ VI LE BĂGAȚI ADÂNC ÎN KUR!
Puterea voastră de informare a ajuns la infima cotă de 14% din ansamblul pieței iar credibilitatea voastră tinde asimptotic către ZERO!
De crezut vă credeți doar voi între voi, stăpânii voștri ce vă mecenează eforturile mercenare și manipulatoare, precum și argații, slugile, lingăii, trolii și lipitorii de afișe ce îndeplinesc, fără succes, rolul de răspândaci ai informațiilor manufacturate oferite de jurnaliștii cu lanț, zgardă și botniță.

Le roi est mort, vive le roi !
Presa cu epoleți și cizme a murit! Trăiască Facebook!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu