Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 7 noiembrie 2020

Revista presei de pe Terra ( sinteză realizată de pe Marte)


 

Amu, după ce am isprăvit toate trebile pe anul marțian 20-20, nuș cum se face că, din eroare, am accesat o cuantă informațională telurică.

Am reținut că pe Pământ, principalele știri sunt astfel:

1. În SUA, pesediștii americani au reușit să-i fwtă meciul lui Trump, utilizând metodele și principiile de funcționare ale infailibilei mașinării de vot a pesediștilor dâmbovițeni: votul moroilor din țintirimuri, flotantul și urna mobilă.

Acuma na, fiecare țară cu specificul ei concret: pe lângă moroii uitați în Registrul Electoral, au mai votat tot felul de mexicani și portoricani nerezidenți dar, ai draaqului, cu drept de vot. Iar în loc de urnă mobilă, pesediștii americani au utilizat cu succes mail ballot-urile

2. În Kolonia Penitenciară și Experimentală Rroemenika, un Plăvann prost și nazist, pe cât de nazist aidomă de prost, speriat de suceala lucrurilor petrecute la Înalta Poartă Yankee, a început să aibă frisoane reci referitoare la restaurația unui anumit establishment care să reitereze în actualitate pilda Iscarioteanului, enunțată nu cu mult timp în urmă de jenerălașul nootropic-tremurător: 

„... aș vrea să aduc aminte de un celebru personaj biblic, al cărui nume nu aș vrea neapărat să-l dau, care în urmă cu circa 2000 de ani a trădat pentru 30 de arginți. Ce dacă ulterior l-au apucat remușcările? Răul făcut nu s-a putut repara. Evident, ca orice trădător, destinul lui a fost tragic [...]”

Motiv pentru care Plăvannul - în egală măsură prost și nazist - pentru a-și asigura o impunitate liniștitoare, și-a convocat Sturmabteilungurile și Einsatzkommandourile de lătrăi, lingăi, lachei, căței, mișei și derbedei, cărora le-a trasat un Kampziel clar: prin orice mijloace să fie împiedicați (înfricoșați)  electorii pesediști ca să participe la vot.

Măsurile nu s-au lăsat așteptate prea mult:

- întâi au fost coafate toate statisticile fake referitoare la numărul de îmbolnăviri, morți, răniți și dispăruți din cauză de Covid19;

- în baza hairstyling-ului statistic anterior, s-a poruncit arest la domiciliu pentru toți cei susceptibili a se prezenta la vot în 6 dec întru cosmetizarea cu ștampila de vot a tufei de trandafiri kominterniști. În atare circumstanțe procedurale, s-a decretat iar stare de urgență, de data asta mimetizată într-o stare de alertă de tip hard.

- s-au închis școlile și piețele agroalimentare, în baza unor motive vizibile ca Marele Zid din Chitai, privit de pe Marte: școlile s-au închis ca să aibe părinții ocupație permanentă cu juniorii, să nu carecumva să se gândească la prostii sau alte cele treburi analitice referitoare la mersul anapoda al treburilor în Kolonie;

Piețele s-au închis ca efect al neîndeplinirii planului cincinal de mortăciuni Covid la hectar. Păi, cum piszda mă-sii să realizezi nr. antestabilit de mortăciuni atâta timp cât nerușinații aceia de producători autohtoni îndrăznesc să vândă în piețe legume, fructe, produse animale bio, eco, full de vitamine, minerale și altele celea atât de utile întru dezvoltarea personală sub aspect imunologic.

Gata!

Începând de la data HG-ului bețivanului Sică-mandolină ( = cel mal răpănos țucălar nazist), toată lumea trece pe la hipermarket întru implementarea unui regim alimentar intensiv, bazat pe legume olandeze de cauciuc, pe carne de porc din gumilastic, pe fructe de import din mucava.


Iar perspectivele nu se opresc aici: cică s-a lansat iar pe piață duma cu gripa porcină, nu de alta dar dacă tot stau mujicii rumâni în arest la domiciliu, măcar să aibă ocupație utilă ascultându-și mațele ghiorțăind de foame (arhicunoscut fiind la nivel guvernamental că stomacul plin predispune la meditație transcendentală, inclusiv în domeniul politic, social, economic).

Mai urmează ca în luna terestră ce a mai rămas, să le fie servite rumânilor și alte subiecte de tip panicard, menite să-i țină în case:

- cum că pe străzi circulă dube negre care răpesc copiii pesediștilor ca să le ia sângele;

- cum că urmează un cutremur de 8,6 grade pe scara Richter;

- cum că o să urmeze o iarnă extrem de aspră, cauzată de un anticiclon din zona siberiană, trimis asupra Koloniei prin ucaz al Czarului Putin I cel Groaznik și Cumplit;

- cum că gadgeturile Huawei produc cancer mamar, diabet zaharat și căderea puței celor ce le utilizează;

- cum că Rroemenika urmează să fie lovită de Asteroidul Apophis, având înscris pe suprafața sa parafraza unei celebre devize naziste: „Macht Rumanien vom Sozialdemokratie Frei!”

 

und andere, und andere...

 

Crrrrrt! Crrrrt! Fșșșșș

(sunet de interferență radio) 

TRANSMISSION ENDED

SIGNAL LOST.


 

------

post-scriptum: dă-vă-n pula mea cu Pământul vostru de căcat!


 

Un comentariu: