Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 17 august 2021

Războiul pentru... NIMIC

De când Kolonia Rroemenika și-a asumat (benevol) rolul de țuțer al Unchiului Sam, 30 de familii ale militarilor români au ajuns îndoliate, cu tații, soții, frații cernuți, în mod exploziv, în pulbere de stele.
 

La barter pentru viața taților, fraților, soților, familiilor li s-a conferit o tinichea ordinară, cu diferite denumiri: ori Vânjoșenia Militară cu spade (cu semn de război – războiul altora) ori Ordinul Național VAI DE STEAUA ROMÂNIEI, în grad de cavaler sfârtecat.

Din cei 30 căzuți „la datoria” pe care au creat-o tot felul de năstași, geoani, maiori, helvigi, băsești sau iohanniși, 27 și-au pierdut viața în Afghanistan.
Exact în acest RĂZBOI PENTRU NIMIC.*


 

—–
* totuși, dacă ar fi să fim obiectivi, războiul nu a fost chiar pentru nimic!
A fost doar încă o fantoșă prefabricată din lunga serie a prefabricatelor yankee: Vietnam, Korea, Kosovo, Iraq, Afganistan, Iran etc. etc, o marotă militaristă creată artificial și agitată frenetic pentru a asigura continuitatea profitabilității uriașului conglomerat militarist-industrial american.

Iar în ceea ce ne privește, avem șepcută de un dolar și câteva centime, etalată cu imbecilă emfază de Întâiul Plăvan al Țării.
Atâta costă 27 de vieți ale militarilor români: un US dollar și 25 de centime!

 ================================


 

”Ai heiv a uiș”

Aș vrea să prind acel moment excepțional dintr-un viitor predictibil și prezumabil,  în care yankeii vor abandona Kolonia Rroemenika, secătuită și devenită „nefrecventabilă” din punct de vedere al profitului și al intereselor strategice.

Aș vrea să văd atunci imagini de la aeroportul Otopeni cum cohorte de lifte și trădători se înghesuiesc panicate, să prindă un loc de evacuare în cutia trenului de aterizare a vreunui C-17 Globemaster.

Și să văd poze cu interiorul acestor aeronave, mustind de spionii, trădătorii, colaboraționiștii, cozile de topor, țucălarii, lingăii de clanțe ai yankeilor, bulucind până la refuz podeaua  aeronavei, cu toții având în priviri întipărită spaima inconfundabilă a  celor ce tocmai au privit la un meci de baseball dintre  Boogeyman și Babayaga.

Și aș mai vrea să văd un clip video cu aceeași aeronavă la decolare, avându-i cocoțați pe cutia trenului de aterizare, în partea dreaptă  pe Cel Mai Kretin Purtător de Șepcuță yankee iar în partea stângă pe nimeni altul decât măCiuca „heroică” –a.k.a. eroul de mucava de la Nassiriyah.

Iar când aeronava va fi pe undeva pe la 3.000 ft. să-i văd pe ambii bolovani prăvălindu-se la pământ, (așa cum este îndătinat bolovanilor) iar pe fundal să se audă blestemele familiilor celor 27 de militari uciși aiurea într-un război ce nu era al lor: „Prăvăli-v-ați în afundul Iadului, nemernicilor, și sparge-v-ați în mii de fărâme să nu mai rămână în memorie nici măcar o silabă din numele vostru nenorocit!”

======================

 


De ce fantoșa militaristă ”Afganistan” a fost abandonată?

Pentru că în momentul de față plutocrația militar-industrială din USA și-a asigurat lansarea pe piață a unei noi FANTOȘE MILITARISTE  denumită ”IRAN”.

La momentul anilor 2000, făcătura ideologico-propagandistică „Afganistan”, brodată pe o urzeală de tip „naineleven”, a asigurat tranziția complexului industrial-militar yankeu printr-o perioadă de criză.

Ce-i drept, DOUĂ MII DE BILIOANE DE DOLARI nu-s o sumă de neglijat pentru nimeni, însă, pentru Harpagonii luciferici din complexul sus-menționat s-a pus problema exacerbării „prostelii mondiale” către next-level.

Ce căcat să mai poți exploata dintr-o păpușă de câlți, paie și cârpe, agitată din sfori într-un extrem orient atât de îndepărtat?

CUI SĂ VINZI ruginituri și putregaiuri de multe mii de miliarde de dolari?

Pakistanului?

A luat până n-a mai putut duce?

Coreei de Sud?

A luat full!

Japoniei?

A cumpărat și asta la ruginituri yankee de au ajuns să nu mai aibă nevoie să mai importe fier vechi din Europa.

Indiei?

Pas-parol! India cumpără de la alții! Și cumpără lucruri de calitate, nicidecum rebuturi yankee.

Kazahstanului? Turkmenistanului? Tadjikistanului? Uzbekistanului/ Kârgâzstanului?

Parol, bre!

Astea defilează în fiecare an de 9 mai în Krasnaia Ploșciadi!

În rest, cui să mai vinzi armament obsolet și tehnologie învechită într-o zonă mustind de sărăcie?

Au jupit yankeii vreo 2.000 de miliarde de dolari din banii contribuabilului american și din banii de taxă de protecție (2% din PIB) percepuți de TÂLHARUL MONDIAL USA.

Dar mai departe nu se mai poate merge cu prosteala, fără să se vadă sforile răpănoase din urzeala acestei mega-escrocherii politico-militare.

 

Pentru acest motiv, infamul complex militar american a pus la cale scornirea unei NOI Fantoșe, care să fie agitată propagandistic într-o altă zonă, una cu un dever (cu un vad comercial) mult mai promițător.

Astfel s-a născut din spuma infectă a creuzetelor laboratoarelor intelligence agencies, ”NOUA AMENINȚARE MONDIALĂ ”– IRAN.

Avantajul Iranului constă în situarea sa geografică: nu e aruncat la mama draaqului, la răstanița (marginea) lumii, acolo unde și uliul se întoarce panicat, făcând viraje în vrie pe o aripă, de frică să nu cadă dincolo de marginea lumii.

Iranul, prin vecinătățile situate SUB RAZA MEDIE DE ACȚIUNE A UNOR TEHNOLOGII MILITARE (missiles, avioane, nave de luptă etc). prezintă avantajul și perspectivele unor piețe de desfacere prospere.

Cu Iranul transformat în Bau-Baulică, americanii pot prosti de cap cu tot felul de scuturi antirachetă, cu tot felul de sisteme defensive, tot felul de gogomani de prin România, Polonia, Turcia, de prin Arabia – saudiți, iordanieni etc., sau de ce nu, tot felul de fraieri de prin statele Baltice, Europa Centrală sau de sud.

Trebuie doar să li se sugereze acestora, persuasiv, faptul că un papuc iranian, rupt și murdar, aruncat de la Teheran, poate pune în pericol SIGURANȚA NAȚIONALĂ A ACESTOR GOGOMANI.

Finalitatea este lesne de intuit:

Mormane, munți de bănet mari cât lanțul Himalaya adunate iar sub cururile obeze, răpănoase și puturoase ale militariștilor yankei.

Munți de bănet făcuți doar prin prosteală politică de cel mai josnic nivel, munți de bănet reprezentând milioane și milioane de tone de tehnologie și armament de tip putregai, de stă azvârlit aiurea prin Deșertul Mojave, în uriașe depozite stocuri de fier vechi NEUTILIZABIL și NERECICLABIL.

Abia acum se poate deduce de ce a fost abandonat Afganistanul.

Văcuța Afganistan  a slăbit, a ajuns o răpciugă și a înțărcat.

În momentul de față de prefigurează o junică țintată, grasă, cu ugerele mustind doldora de lăpticul dorit de corporatiștii și militariștii Yankei.

Noua văcuță de muls se numește „IRAN”.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu