Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 4 decembrie 2012

Headlines



RED CODE! RED ALERT!

Source: Al JazeeraEnglish – Satellite Network Building Khalifa Street 23123, Doha, Qatar

Loc: Bortileni, Fâșia Gaza, lângă Bocovina de Gios, Rromânica securisto-colhoznică

Ora 05.00 GMT (07.00 HEO) matușca Tinca s-a extras din adâncul bordeiului personal.
Un SEMN DIVIN sau o „șoaptă de sus/ aievea i-a spus” să se ațină cu dioptriile ocilarilor înspre sus.
A ÎNCREMENIT:
Baneru’ lu’ dom Jeneral’ NU MAI ERA! L-o luat furtuna trimisă asară de sovieticii lui Putin.
Ș-o făcut matușca Tinca iute vreo trii cruci antideochi, ș-o strâns mai bine broboada, ș-o crispat pe toiag mâna ceea fermă cu care-o să meargă domenică să-l realeagă în coledzi pe cel mai îmbuibat dintre regățeni ș-o purces să caute baneru Jeneralului.
Așa de tare o suflat crivățul sovietic în Fâșia Gaza că baneru’ ceala era tocmai la mama draaqului (taman cam pe unde ar fi și nimerit să stea).
Vra să spună adică_că baneru nu s-o proptit de peretele casei lui matușca Tinca fiindcă_casa lui matușca Tinca nu mai este încă de-amu doi ani când o luat-o puhoaiele pe sus ș-o teleportat-o la Brăila. Taman de aceea matușca Tinca locuiește acum în bordei și-l tot așteaptă pe idolul ei păgân sculptat în chip de pork să vie în coledzi și s-o agiute, filantropic din zecile alea de miliarde de lei vechi, actuale milioane de euro noi, să-și rădice o altă bojeducă din chirpici.

Apoi baneru nu era nici agățat de streașina de la cotețu găinilor fiindcă nici găini nu mai are matușca încă de la Aviară dar nici coteț nu mai egzistă „grație, datorită și mulțumită” la grindinile celea de anul acesta ce-o transformat cotețul în surcele numai bune de-ațâțat focul în bordei.

O perseverat matușca să se ațină cu miopia dioptriilor peste orizonturile pustii ale pârloagei proprietate personală subvenționată. Ș-o descoperit în dosul curții o hardughie răsturnată și hâită peste care se flendurea cu efect de velă o chestie mare, albă, mai mult lungă decât lată și cu imaginea unui pork pe ea.
O alergat într-un suflet, o descâlcit odgoanele alea rupte ș-o DESCOPERIT BANERU.
Pe care l-o luat iute și l-o dus repejor în bordeiul iia ca să nu cumva să facă hipotermie porkul imagistic. Aclo în bordei l-o șters de glod și tină cu ștergarele iia de bumbac pregătite ca să fie date de pomană la moartea proprietate personală.
Apoi s-o apucat să spele chicioarele de la idolul pictat pe banner, ba mai mult i-o uns și chicioarele dar și frizura a la Bercea Mondial cu mir dintr-acela scump adus  de Pigment de la Ierusalim odată cu Făclia de Paște.
După care o dat fuga iute la dom șăf de post- melițian- agent- șăf- adjunct ca să comunice evenimentul excepțional petrecut pentru ca mai apoi să nu fie acuzată aiurea de distrugere sau de însușirea obiectului găsit.
Și s-o declanșat mobilizarea generală.
Dom melițian- agent- șăf- adjunct o sunat pe dom primar, dom primar o sunat pe dom director iar dom director o sunat clopoțelul ca să intre copchii la ore și să-l lase draaqului în pace cu prostiile lor că el n-are chef să se trezească c-un milion de reclamații cum că face campanie electorală în școală.
O apărut iute și slugile acelea de la 416 care o-nceput să se cocoțe ca babuinii prin cocotieri numai să dreagă la loc baneru la Jeneral. N-o reușât niciunul dintre ei că erau tăți mahmuri decuseară așa că o vorbit dom primar cu tractoraș de la E-ON ș-acesta o trimes macaraua ceea cu care s-o schimbat astă vară transformatorul de la buleftrică da care transformator mi se pare că erea dintr-acela mânărit de fenechiu c-altminteri nu-ți explici cum draaqu de scoate tăt timpul numai 239- 241 de Volturi.
Bun! O spânzurat la loc idolu în vârfu’ de la stâlpi și toată lumea era mulțumită și fericită, se veselea, se hlizea ca proasta-n târg și aplauda. Singura care nu se îmbucura aiurea erea Matușca Tinca_care în înțelepciunea ei alzheimeriană ș-o adus aminte că e a dooa oară într-un month când se prăvale ca din senin icoana porkului iar dacă prima oară nu se pune că-i coincidențial, deja a dooa oară începe să samene a SEMN premonitoriu.
------
Finalul știrii îi tot în coadă de pește fiindcă n-o apucat matușca să menționeze în ce anume din curtea iia s-o priponit baneru și l-o răsturnat prin efect de velă: ei bine, baneru Jeneralului i-o răsturnat veceul lui Matușca.
Acum dacă tot i l-o sclintit de la locul iia, s-o gândit baba să-i schimbe locul de amplasament ca să fie în trend cu tendința de „schimbare” implementată prin fâșia Gaza. Adică dacă tot nu se schimbă nimica pe aici pe acolo prin punctele esențiale, măcar gaura de la veceu s-o schimbe matușca fiindcă , nu-i așa, dacă s-o schimbat orânduirile de-amu se impune să schimbăm și sursa compusului organic păpat mediatic cu polonicul pe necântărite.
Bun! I-o dat dom primar câteva slugi de la 416 care i-o săpat la babă o bortă în pământ un pic mai mare decât o groapă comună de la Auschwitz și un pic mai mică decât un adăpost antiatomic. Ba mai mult, i-o dat și câteva scânduri de stejar, țapene, cu care să le schimbe pe acelea deteriorate de efectul de velă răsturnătoare produs de baneru Jeneralului.
Da’ acuma are matușca Tinca o mare problemă: dacă tot o schimbat borta de la budă ș-o schimbat și podina călcătoare a budei, are vrea matușca SĂ INAUGUREZE cu fast noul „așezământ”.
Sobor de pochi nu-i trebuie la matuscă_c-o vorbit cu popa din sat să facă iel o sfeștanie excepțională și gratuită iar popa o zâs că face și o sută, că lustruiește cu limba și opincile sătenilor numai să fie de-agiutor ca să se realeagă idolul lui care poate o să-i mai deie un meleard cu care să termine pensiunea din Poiana Mititelului.
Așa că ar mai avea nevoie matușca Tinca de niscai candidați în realegeri care să-i taie panglica de hârtie de la sulul de kurpapir ș-apoi s-o asiste vizual, auditiv și olfactiv pe matușcă răstimp cât face ea prima probă la noul așezământ inaugurat.
Să-nghesuie cumva dom Jeneral, să treacă gioi și pe la matușca Tinca să-i inaugureze buda?
Dacă da, să-i aducă la Matușcă o pereche de șoșoni care să aibă lipite pe-o parte cauciucul acela triunghiular cu „PSD – PC =…” iar pe partea ailaltă logoul firmei „Nika”, s-aibă matușca de-aldată încălțări acătării cu care să bântuie pe coclauri în căutarea banerelor mincinoșilor.
Plus o kiloanță de samahoancă drept întăritor de recul pentru audiență c-o zis Jurca_că joi o să fie minus 4 grade ș-o să le înghețe kurul la poporeni
Grijă mare ca șoșonii și trăscăul să nu depășească pragul valoric de 10 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu