Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 21 decembrie 2012

Acordul Ponta - Băsescu

Așa zisul „acord” dintre Ponta și Băsăscu reprezintă forma republicată, cu completările și modificările ulterioare (sic!) a comunicatului CFSN din dec. 1989, cuprinzând „platforma program” a acestei făcături neopeceriste, platformă menită să perpetueze neîntinate (ILICI says) „idealurile de partid și de stat”.
La 23 de ani de la Marea Loviluție Socialistă din Decembrie, epigonii feseniști emanați din FSN și FDSN, actualmente mimetizați în PieSieDie și PieDieLie, au conștientizat evidența indubitabilă a maturizării prin ultrascârbire a societății românești.
Constatând cu evidentă panică faptul că trei cincimi din electorat nu „mai pune boticul” la aburelile neocomuniste, iar încă o cincime a luat-o razna pe arătură, conștientizând faptul că această IMENSĂ forță populară nu mai poate fi controlată prin „mijloacele specifice” axiomatic stipulate de tătuca Ioasafat Djugașvili – „Cine nu-i cu noi e împotriva noastră” *, cei doi „leaderi” de talie galactică au înțeles că singura modalitate de a mai perpetua avantajele injuste ale oligarhiei cripto-peceriste este tocmai îndemnul ultimativ al Împușcătoiului – „Alo, alo, tovarăși, așezați-vă liniștiți la locurili voastre.”
Pe cale de consecință indubitabilă rezultă încheierea respectivului acord de „cöiabitare”, acord care cuprinde un articol unic cu următorul conținut:
„Bă victoraș, băi feseniștilor, lăsați draaqului ciuruiala de partid că lumea începe să devină nervoasă și riscăm să fim fugăriți pe coclaurile patriei de mulțimea înfuriată agitând în mâini niște pari lungi croiți din esențe tari.
Hai, băi verișorilor feseniști, să facem pace, ca să mai ciuruim populimea încă vreo 4 cincinale! Ziceți băi, batem palma? Hă, hă, hă! Un fleac!”
------
* Într-o altă „scriere celebră” redactată de un alt scelerat contemporan cu Iosif Vissarionovici, referința la tactica social-democrației era enunțată într-o formă asemănătoare: „Cine nu-i tovarăș cu noi, să-i rupem capul!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu