Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 14 mai 2018

„Da, aşa, dacă e GREVĂ, adică dacă o cer interesele BINOMULUI, fie.” „Dar cel puţin s-o ştim şi noi!”


Mey, magistrații melcilor cu clanța mare de la Chietroiul Nemțesc sau de la Asociația Juzilor Teleolteni și Transdoljeni, fie și GREVĂ dacă vă mâncă bustul. Dar înainte de grevă, ar face bine organizatorii să citească Rezoluția Inspecției Judiciare nr. 521/IJ/258/DIJ/2018 care soluționează prin clasare plângerea mea penală, îndreptată împotriva magistraților suceveni care au protestat în decembrie 2017 pe treptele Palatului de Justiție din Suceava.

Plângerea inițială, fundamentată pe art. 218, alin. (4) din Legea dialogului Social nr. 62/2011, a fost adresată PÎCCJ. Acesta și-a șters kurul cu plângerea mea și a redirecționat-o către IJ. IJ – Sindicat informal al Magistraților, cunoscut sub titulatura peiorativă - „Cooperativa Nufărul”, evident că a clasat plângerea penală transformată în sesizare administrativă. Însă, postez pe blogul personal scanarea respectivei Rezoluții, care surprinde câteva aspect esențiale ce au permis mușamalizarea acestui exercițiu de interferență a puterii judecătorești în sfera competențelor puterii legiuitoare.
Așadar, ca o idee generală, clasarea plângerii a fost fundamentată pe faptul că magiștrii melcilor de la CA Suceava nu au exprimat nici un fel de opinii politice, nu au manifestat verbal, nu au afișat pancarte și nici nu au întrerupt activitatea instanțelor.
Referințe concrete în pagina 6 a Rezoluției – fragmentele subliniate:


„În calitate de cetățeni, magistrații își pot exprima toate drepturile pe care legea li le conferă, dar în calitate de magistrați au restricțiile pe care le prevede Constituția și pe care le prevăd legile speciale.
Modul în care s-au desfășurat acțiunile magistraților din raza Curții de Apel Suceava, așa cum au fost prezentate în media locală, nu constituie grevă sau manifestări politice, astfel că nu se poate reține că aceștia ar fi încălcat dispozițiile privind interdicțiile prevăzute de lege […]
„Activitățile descrise de petent nu au avut drept consecință oprirea activității instanțelor, au fost manifestări tăcute, prin care nu s-a afectat imaginea sau prestigiul justiției, participanții respectând obligația de rezervă sau de discreție privind exprimarea în public a convingerilor proprii.”

Așadar, cam acesta este silogismul argumentativ prin care Cooperativa Nufărul mi-a trântit plângerea penală redirecționată de PÎCCJ. Aș fi putut s-o contest pe cale legală și-n termen legal, fiind deja familiarizat cu modul și procedura de contestare a Rezoluțiilor IJ la Curtea de Apel București, Secția a VIII-a contencios. N-am făcut-o dintr-un motiv suficient de puternic: din înălțimea aseptică a turnulețului meu de fildeș, nu mă mai interesează absolut nimic din ce se întâmplă pe Planeta Maimuțelor sfertodocte și agramate. De ce oare m-ar interesa un amănunt gregar și insignifiant, petrecut în lumea imundă a maimuțoilor de bombardament judiciar?
Însă, scopul acestei postări este unul în sprijinul magistraților ce se frăsuiesc s-o pună de-o grevă. Cetiți, domnilor juzi ai melcilor, rezoluția IJ scanată și deslușiți limitele maximale la care Cooperativa Nufărul vă mai poate albi potlogăriile. Limitele sunt trasate de protest public tăcut, nepolitizat, fără declarații, fără scandări, pancarte și fără a se întrerupe activitatea instanțelor!
În oricare alte circumstanțe faptice, nu văd cum s-ar mai putea albi budigăile magiștrilor mânjite cu substanță maronie de inspirație #rezistcâtținegrevasănumerglabudă.

Căci, în ultimul rând, se poate prezuma o altă ipoteză: dacă pe mine NU MĂ MAI INTERESEAZĂ LUMEA GUNOAIELOR, A ZDRENȚELOR, A SECĂTURILOR, CANALIILOR, LICHELELOR, JAPIȚELOR, GOLANILOR ȘI HULIGANILOR din „Systemul Național de Justiție Ocult-protocolară”, s-ar putea ca din ansamblul celor 19 milioane de români să se găsească un „alt nebun” care să pună mâna pe pix și să formuleze plângere penală împotriva greviștilor!

Concluzia vine de la Caragiale: 
Grevă fie, dacă o cer interesele systemului ticăloșiei judiciare, dar măcar s-o știm și noi, pülimea plătitoare a salariilor onctuoase ale greviștilor PENALI!

AM ZIS!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu