Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 9 mai 2018

ULTIMA postare despre ȘANDRAMAUA ÎMPUȚITĂ RROMÂNICA



Mey, să-i explice careva la Plăvanul acesta neo-nazist că LUMEA se kakă pe războiul lui absurd deghizat în „luptă anticorupție”.
Să facă careva dintre consilierii lui cei iNbecili un exercițiu de elocință și să-l lămurească asupra rupturii uriașe ce se întinde între interesele lui personale sau de grup oligarhic și nevoile și aspirațiile elementare ale Oamenilor.
Lumea nu l-a votat ca să pună pe masă umbră de hrană, asociată cu vuvuzelele propagandist-ideologice ale defilărilor în cătușe.
LUMEA NU SE HRĂNEȘTE ȘI NU-ȘI HRĂNEȘTE PLOZII CU IMAGINEA VESTALEI LUI BAPHOMET DE LA DNA!
Lumea, în fapt, ar avea FOARTE PUȚINE NECESITĂȚI.
Pe oameni NU-I INTERESEAZĂ CINE FURĂ ACELE ZECI ȘI SUTE DE MILIOANE DE EURO din varii surse – bugetare sau comunitare. Căci oamenii, în înțelepciunea lor cutumiară, ȘTIU că dacă nu-i fură pesediștii lui Dragnea, atunci îi fură peneliștii lui Iohannis. Sau dacă nu-s prezenți la furtișag nici unii dintre acești HOȚI STATALI, atunci s-o găsi vreun ALDE-ist, UDMR-ist, USR-ist… care să bage vastul în resursa Țării.
Deci să fie axiomă că pe Oameni îi doare Φcs în Πcs despre șobolăneala oligarhică, despre paradeala datului la țurloaie, promovată de șobolanii oligarhici transpartinici.
KĂKATUL ACESTA de luptă anticorupție NU ȚINE NICI DE FOAME și NICI DE CALD.
Și nu în ultimul rând, lumea a cam obosit ca de 28 de ani să li se servească aceleași și aceleași gulgute populiste, îndărăptul cărora unii șobolani pohticioși, dintr-un segment pseudo-politic, se contrează la alți guzgani rozalii, sătui și plini de osânză, din alt spectru pseudo-politic. Iar în acest timp viața oamenilor se scurge inutil, în ghiorțăit disarmonic de mațe, hrănite doar cu răbdări prăjite și circ dizgrațios în zăngănit de cătușe.

Până și străbunii romani aveau buna-cuviință ca atunci când se oficiau jocuri și circăială, să azvârle cu pâine în capul cetățenilor prezenți în arenă.
Dar asta era valabil în Roma antică. În Satrapia Rromânească ajunsă Raia americănească cu statut de Colonie Penitenciară și Experimentală, cetățenilor li se oferă doar CIRC FĂRĂ PÂINE.
Alături de acest necomestibil și grotesc spectacol, oamenilor li se oferă, cu gratuitate și din abundență, multă botniță, multă represiune, multă intimidare, multă pușcărie.
ASTA E CEEA CE A ÎNȚELES VITA ASTA DE IOHANNIS CĂ AȘTEAPTĂ LUMEA DE LA ORGANIZAREA STATALĂ. Mult circ ieftin, multă suferință, multă mizerie, mult frig, multă foame, multă botniță și multă pușcărie!
***
„Ușor conduci pe un netot
Dar mai ușor pe cel cuminte.
Pe-un semidoct, nici tu, Părinte,
Nici zeii cerului nu pot!”  – glăsuia sentențios poetul.

Însă, în pofida celor postulate de bard, ar trebui ca cineva să-și asume sisifica muncă de a-l convinge pe PLĂVANUL semidoct că SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ nu înseamnă Lulutza lui, Coldea lui, securiștii lui, milițienii lui sau porcușorii lui.
Societatea românească, cea care are așteptări și aspirații de o valoare extrem de redusă, nu înseamnă nici Stăpânii lui de Sclavi, cu șorțuleț și colan masonic de la Briusel, Uașinton, Parij, Berlin sau de la mama draaqului.

Societatea românească înseamnă oameni simpli, care se mulțumesc cu EXTREM DE PUȚIN: oleacă de job, oleacă de salariu, oleacă de hrană, oleacă de îmbrăcăminte, oleacă de Logan sau VW second-hand, oleacă de locuință, oleacă de papuci și colțuni în picioarele copiilor, oleacă de căldură în casă, oleacă de medicamente.
Oamenii nu au aspirații megalomanice, de tip faraonic, e.g. să-și ridice imperii imobiliare din banii de meditații, sau să viziteze mapamondul în toată roza vânturilor, însă pe banii pülimii.
Lumea nu are nevoie nici de zecile și sutele de milioane de euro și dolari, mânărite an de an, lună de lună, zi de zi și ceas de ceas de Harpagonii ce uzurpă inutil înaltele scaune ale demnității statale.
Lumea nu are nevoie nici de miliardele de euro sau dolari, date haraci către tot felul de Înalte Porți, deghizate în construcții de autostrăzi fantomă, de achiziții de sisteme EADS, de fregate ruginituri, de jetfightere obsolete  sau rachete interceptoare putregaiuri.

Lumea are nevoie de foarte puțin pentru a fi mulțumită.
Iar unul din lucrurile ce și le doresc Oamenii este LINIȘTEA. Să fie odată pentru totdeauna liniște în țară ca să poată face celelalte lucruri mărunte.
Dar pentru asta trebuie să priceapă și Plăvanul Semidoct, Slugă cutumiară a alogenilor și liftelor dușmani ai Țării, că SPECTACOLUL DEZAGREABIL AL REGIMULUI TOTALITAR DE RIT NEO-NAZIST TREBUIE SĂ ÎNCETEZE.

Iohannis trebuie să priceapă că nu a fost votat de lume ca să le ofere doar cătușe pe felia de pâine morganatică. Oamenii au votat sperând la un trai cât de cât acceptabil. Dar să fie un trai în Liniște.
Măi Iohannis, măi Iago - fecior de lele nebună, bastard al intrigii și vlăstar ipocrit al dezbinării, ia-ți spectacolul de lumini, umbre, iluzii și megafoane, cătușe și zdrăngăneli, adună-ți trupa de circari și LASĂ-NE DRAAQULUI ÎN DUREREA ȘI AMARUL NOSTRU!
Du-te la naiba cu „anticorupția” ta!
DĂ PÂNE LA CETĂȚENI ȘI PUNE CAPĂT CIRCULUI!
FĂ LINIȘTE ÎN ȚARĂ, Secătură năimită!


=========================

respectiv 

Buey, nu mai lătrați aiurea nici unii, nici alții din facțiunile aparent divergente, aparținătoare Systemului Infracțional Organizat al Justiției de Paradeală Protocolară! La fel de adevărat e că degeaba latră și jurnaliștii, postacii sau trolii căci... NU SE VA SCHIMBA NIMIC ÎN ROEMENICA SATRAPICĂ - RAIA AMERICĂNEASCĂ AVÂND STATUT DE COLONIE PENITENCIARĂ ȘI EXPERIMENTALĂ! Nu se va schimba nimic din actualul status-quo al autocrației represive de rit neo-nazist întrucât NIMENI NU ARE DORINȚA ȘI VOINȚA DE A SCHIMBA CEVA. În spatele acestor fățarnice și ipocrite luări de poziții, a acestor bombastice și sforăitoare declarații despre ceea ce este sintetizat sub forma Valorilor Codului de la Bangalore, nu se află nimic altceva decât dorința de  A CONSERVA ȘI DE A ACAPARA BUTOANELE ȘI PÂRGHIILE DE ACȚIUNE ALE SYSTEMULUI NEO-NAZIST WALLACH. Actualmente butoanele sunt în posesia temporară a peneleilor Plăvanului bavarez, asociați cu paraditorii Luluței și cu neo-securiștii lui Florian Zdrăngănel. Alți pohticioși - cei de la PSD, voiesc să le zmulgă „posesorilor” din mânuri comanda și acțiunea butoanelor și a pârghiilor ce comandă Einsatzkommandourile și Sturmabteilungurile paraditorilor de rit  protocolar. Însă, SĂ FIE CLAR că DOAR ATÂT REPREZINTĂ DEZIDERATUL DE ACȚIUNE: transferarea prin rapt și uzurpare a comenzii butoanelor. În rest, să fie clar pentru tot natul, de la cel cu tzâtza-n gură pân’ la cel cu barba sură că NIMIC NU SE VA SCHIMBA ÎN RROEMENICA, NU SE VA ANULA NICI UN PROTOCOL, NU SE VA DEROGA NICI UN MILIMETRU DE LA METODELE CUTUMIARE DE ACȚIUNE ÎN DOMENIUL SYSTEMULUI NAȚIONAL DE FORȚĂ ȘI REPRESIUNE.
Disputa pseudo-principială nu este altceva decât o altă formă a anistoricei lupte pentru CIOLAN. În acest caz CIOLANUL are o materializare mai aparte, sub forma butoanelor și pârghilor de acțiune ce pot face ulterior diferența dintre zeghea pârnăilor și stofa delicată a costumelor Armani, purtate pe Coasta de Azur, în Tenerife, Caraibe sau Haiti.
Asta e!
Popülimea ar face bine să bage la cap aceste indubitabile evidențe și să înceteze a se mai hrăni cu iluzii morganatice despre „rules of law”, „egalitate, libertate”, „falansterul de la Scăieni” sau 72 de fecioare nurlii care-l așteaptă pe fiecare în Heaven. BASNE ieftine și PROSTII de adormit sugacii!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu