Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 8 februarie 2013

Cum se vede Rromânica din Tasmania



O ȚARĂ FALSĂ, CU OAMENI FALȘI aciuiți care cum îi duce mintea: la cârciumi, pe podețe bârfelnice sau în birouri somnolent onirice. 4,4 milioane de pensionari, bugetari ineficienți și asistați social de fațadă, leneși cronici adăstând fiecare în locurile preferate în așteptarea poștașului aducător a ceea ce LE DĂ STATUL: șomaj, pensie, venit minim garantat, indemnizație de fals handicap, fals însoțitor, fals veteran, fals deținut politic, fals revoluționar, subvenție agricolă de fals fermier, indemnizații diferite de false nevoințe sociale.
Cu toții într-o deplină FALSITATE A PREOCUPĂRILOR dezbătând cu ardoare cele mai FALS stringente probleme ale cetății, probleme ierarhizate de discernământul deteriorat al gospodarului care începe prașila de la mijlocul tarlalei. Sărmane conștiințe devenite iraționale, cu logica afectată IREMEDIABIL de uriașele campanii de manipulare, dezinformare și diversiune mediatică.
Problemele „stringente” „de actualitate”  receptate automatic de către creierele neprotejate de scutul discernământului informațional fiind:
- Cine e candidatul usielieului la prezidențialele din 2014? Doamne ferește că-și fac și cangurii cruce cu piciorul stâng neștiind că fabricantul dezbaterii artificiale este un fin psiho-sociolog care marșează pe apetitul cultivat al unei anume categorii sociale față de wrestlingul electoral simulat. Teatru de păpuși pentru pitici proști. Pe cine dracu dintre cei cu capul pe umeri interesează cine candidează peste 2 ani? Poate să fie Crin. Sau o fi Bănel Nicoliță. Scheissegal. Dă-l în pi**a mamei lui și pe crin și pe bănel!
Sau perpetuarea măreței probleme asupra demiterii matrozului. Altă gulgută cu priză imediată în afectul degenerat al melteanului. Dă-l în pi**a mamei lui și pe matroz. Altă gogoașă implementată mediatic și menită să camufleze situația dezastruoasă a țării, lipsa cronică a resurselor bugetare, nerespectarea angajamentelor electorale și ce-i mai grav CONTINUAREA DETERIORĂRII NIVELULUI DE TRAI.
Cetățeanul este buzunărit și furat pe față dar, ca să nu se ginească la tâlhărie și înșelăciune, îi sunt servite gogoșele și minciunele calde fără relevanță sau importanță practică imediată: o candidatură prezidențială ultraîndepărtată, o suspendare, un steag secuiesc, o elodia, un cioacă, un oteve închis, o cruduță sau o zăvorancă depresiv-isterică, un beeecali le cretien-behăitor, o noră pentru cretinul de fiu al lui mă-ta, un can-can chiloțăresc, un acces direct cu Tufărița leneșă și mizerabilă, un happy hour cu un măipuță a cărui grobianism a atins culmi nemaiîntâlnite, sau un show jegos chelbos căpățânos care are ca normă etică kurul lui boc.
Plus multă crimă, multe violențe, multe accidente, mult pornoșag și țiganiadă. Toate revărsate din mii de robinete de lături, la orice oră și pe orice post, inundația de violență și neam-prostie nefiind deloc întâmplătoare. Campania de dezinformare și manipulare se desfășoară după toate regulile meseriei. Atât de evidentă încât se discerne clar și de pe lună, aidoma Marelui Zid Chinezesc și se desfășoară conform unei alte expresii orientale consacrate – cu eficiența și precizia picăturii chinezești.
Așa se vede Rromânica de la 15.000 de km distanță: ca o mică pată pe harta Europei. Și, nefiind racordat la conductele cu dejecții mediatic-persuasive, pot să plusez afirmând că Rromânica se vede ca o chestie devenită irațională prin îndobitocirea gen „experimentul Pitești”. O chestie ilogică aflată pe marginea prăpastiei, care va deveni câtuși de curând o mică pată de rahat pe harta Europei și pe planiglobul mapamondului. Cu atât mai stranie devine evidența constatării cu cât pata micuță de rahat este învăluită într-o  ceață abulic-ilariantă din cauza căreia cetățenii  „se râd ca proasta-n târg” privind și aplaudând scamatoriile cu oglinzi, eșarfe și mărgele prestidigitate de niște iluzioniști bolșevici.
Răstimp în care alți prestidigitatori menșevici îi fac pe mujici la buzunare.
Cam așa se vede Rromânica de la antipozi.
Dacă de la voi de acasă percepția este alta atunci explicațiile sunt doar două:
1.      Ori sunteți cu toții inconștienți, veritabili zombi electorali,
2.      Ori avalanșa de lături malefice v-a atrofiat iremediabil percepția și aspirația binelui, iar simțul ancestral al armoniei universale v-a fost trepanat prin spălarea creierului. În acest caz sunteți demenți cu toții, ați ajuns să trăiți într-o lume răsturnată iar starea de anormalitate a devenit obișnuință din punctul de vedere al adaptabilității speciei.

Și într-un caz și în celălalt, VĂ MERITAȚI SOARTA, ANIMALE NENOROCITE ȘI ILOGICE!
F*TU-VĂ MUMA-N KOOR CU ȚARA VOASTRĂ DE KĂKAT CĂ AVEȚI EXACT CEEA CE V-AȚI DORIT ȘI VĂ MERITAȚI.
De lecuit nu vă mai poate lecui nimeni, așa că numai moartea vă mai poate dezlega de blestemul jugului liber consimțit.
Doamne, cum poate fi un popor atât de BOU ca după mai bine de o jumătate de secol de comunism, să-și pună iar grumazul boulean în jugul împilării comunistoide de factură neo-securistă?
Trebuie că experimentul de creare a omului socialist de tip nou a fost încununat de succes, producându-de o mutație în bagajul genetic al iobagului român - colhoznic sau proletar.
Omul nou a căpătat definitiv gena servilismului sinucigaș, devenind astfel CEL MAI DOCIL ȘI CEL MAI ASCULTĂTOR BOU.

Din Tasmania te salut, o tu, populație cornută!
F*tu-vă muma-n koor de bouleni proști și desăvârșiți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu