Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 1 septembrie 2015

DNA - falanga zăngănitoare a cătușelor, aflată în slujba Frățiilor Omertice și a Clicilor de partid



Unii sunt MAI EGALI ca alții, în fața legii
… sau DNA – brațul armat al luptei fratricide a oligarhiilor politico-mafiotice

Acum ceva timp, sintetizând știrile din presă, suprapunându-le acestora experiența personală, am concluzionat că DNA, cu tot sclipiciul mediatic, cu tot ștaiful persuasiv aplicat cu flitul mediei print și audio-vizuale, nu este altceva decât falanga armată a luptei intestine dintre oligarhiile mafiotice de la cele mai înalte niveluri.
Ca să nu capete tentă psycho, redactez prezentul comm. a persoana a III-a.
În baza unei elementare și instinctuale legi naturale a supraviețuirii, a instinctului biologic de acaparare a resurselor de hrană, la nivelul clasei dominante din Rroemenica se produce, cu o continuitate exasperantă, fenomenul luptei fratricide a oligarhiilor.
După principiul „Scoală-ți tu kurul de pe jilț ca să-mi așez Eu dosul nespălat, renunță tu la bunurile imobile și afacerile tale ca să le acaparez Eu”, dintotdeauna s-au produs fenomene de uzurpare și acaparare a bunurilor materiale și a teritoriilor de influență.
Autorii și protagoniștii acestui dezgustător spectacol instinctual sunt acele categorii oligarhice, definite strălucit de Dan Puric: „aceste șlehte de securiști care ne conduc”, organizați în „cuiburi mafiotice” simulând statul și alcătuind „sistemul acesta de tip mafiot care paralizează dezvoltarea României [și] este un cancer la nivel social".
Ei bine, acești derbedei, dintotdeauna, și-au respectat vocația de briganzi și hoțomani, încercând să smulgă, din mâinile potentaților anteriori, pârghiile de putere, mijloacele financiare , bunurile materiale și sferele de influență.
Vârful de lance al acestei abominabile activități este nimeni altcineva decât multlăudata, multlustruita, multperiata Direcție Națională Anticorupție.
De ce acest organism oligarhic își binemerită denumirea de falangă armată a luptei între clanurile oligarhice?
Studiu de caz:
a) un cetățean, roopt în koor, se prezintă la DNA, cu o tonă de hârțoage, prin care atrage atenția că niște bagabonți au comis abuz în serviciu, că drepturile sale fundamentale au fost încălcate prin efectuarea NELEGALĂ a unor ACTIVITĂȚI INVESTIGATIV-OPERATIVE.
L-a băgat careva în seamă pe plebeu? Fics-pics.

b) ceva mai târziu explodează în presă, titlurile referitoare la reținerea șobolanului roșu din târgul Ieșilor, nechita. Acuzații? Abuz în serviciu și instigare la efectuarea NELEGALĂ a unor ACTIVITĂȚI INVESTIGATIV-OPERATIVE.

Bă, fütu-i crucea mamei ei de Țară împuțită!

Plebeul roopt în koor e luat la fütu-ți botul, de un caid nebărbierit, mare cât un urangutan, pe un ton fără echivoc: „Și care-i fapta de corupție pe care o sesizați?” (cu semnificația subliminală de „Ce püla mea mai vrei și tu, milogule?”)
Aceleași fapte, petrecute la nivelul șobolanilor oligarhici, capătă prioritate zero în soluționare și determină mobilizarea unor forțe și dispozitive de o amploare excepțională.

Deci, dacă ești plebeu și asupra ta se efectuează ACTIVITĂȚI INVESTIGATIV-OPERATIVE NELEGALE, nu interesează pe nimeni, inclusiv pe DNA, și pe cale de consecință, poți să te duci în piszdele mă-tii;
Dacă ești gușat, popândău sau șobolan mafiotico-oligarhic, și efectuezi ACTIVITĂȚI INVESTIGATIV-OPERATIVE NELEGALE asupra altor șobolani, popândăi sau guzgani din tabăra oligarhică inamică, atunci cazul devine interesant pentru DNA și capătă indicativ prioritar de cercetare soluționare.

Ei bine, aceste două exemple identice și emergente, mă îndreptățesc să afirm paradoxalul enunț:
UNII SUNT MAI EGALI CA ALȚII, ÎN FAȚA LEGII.
Iar DNA nu are nici o treabă cu societatea, cu interesele comunității, cu valorile sociale protejate prin lege.
DNA este o facțiune dispunând de mijloace punitive, care stă în slujba noilor oligarhi ce voiesc să acapareze poziția vechilor oligarhi.

P.S. referitor la DNA iarăși îmi amintesc spusa mucalită a unui hâtru:
„Mă kak în ea prietenie dacă nu-mi ești de nici un folos!”
Aidoma DNA: mă kak în structura voastră dacă plebeilor nu le este de nici un folos.
( No offense, Michaela! )

p.s. 2 Titlurile presei de azi conțin un titlu incitant: „Adevăratul Erou al luptei împotriva Corupției este SRI, nu DNA.”
(Hmmmmm! Interesant!”)

======

Aceleași opinii se regăsesc și în atitudinea unor jurnaliști cu ștaif din presa centrală.
Inga:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu