Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 1 septembrie 2015

Nordul țării - Gulag la Standarde Europene


Centru de primire refugiați în nordul țării

„la noi se lucrează la construirea unei tabere în nordul țării.”
Asta este șopârlița ce a scăpat-o ieri jurnalistul Alecu Racoviceanu într-o emisiune la B1Tv. (cursorul playerului la minutul 11.18  din înregistrarea emisiunii)

Apoi, aceasta CHIAR ESTE O ȘTIRE, despre care iluștrii noștri guvernanți locali ar trebui să informeze populația.
Căci, un asemenea eveniment nu este chiar de ici, de colo, astfel încât să fie tratat în arhicunoscuta manieră dâmbovițeană - „pe șestache”, „la ceasul fulgerăturii din toiul nopții”, când popülimea doarme pe ea de osteneală și neatenție.

Analizând cotele de dislocare ale refugiaților, stabilite la nivel european în luna mai a anului curent, rezultă că României i-ar reveni să preia și să cazeze o cotă de 3,29% din NUMĂRUL refugiaților EXISTENȚI actualmente în centrele de azil europene, sau o cotă de 3,75% din numărul total al refugiaților existenți pe teritoriul Uniunii europene.



Ori, în condițiile în care Germania estimează, anul acesta, un aflux de 800.000 de refugiați, devine cam îngrijorătoare problema cazării  în România, ÎNTR-UN centru de primire a refugiaților la care „SE LUCREAZĂ ÎN NORDUL ȚĂRII”, a unui număr estimat de 30.000 de refugiați  (800.000 x 3,75 /100).


Asta vrea  să însemne apariția, NUMAI ANUL ACESTA, a unei așezări umane (fie ea sub forma unui centru de primire) de talia Vatra Dornei + Gura Humorului.

AU CEVA DE COMUNICAT populației domnii din conducerea județului?
Au ceva de comunicat sucevenilor domnii blaga si flutur?
Economie - Nu!
Infrastructură - Canci!
Dezvoltare regională și zonală - Ioc!
Dezvoltare agro-turistică - Pas!
Ăsta este rolul rezervat Nordului României? Acela de gulag la standarde comunitare?
Au ceva de comunicat populației din Nordul țării, domnii guvernanți de la Bucale?
===========

Addenda:
Și a naibii semiparanoie conspiraționistă, chiar amu stau și mă zgâiesc la Masterplanul General de Transport al României, versiunea finală revizuită, prezentată Comisiei Europene la data de 1 oct. 2014.


Oare nu cumva nu este deloc întâmplătoare DECUPLAREA Nordului țării de la ansamblul rutelor principale de transport naționale și europene și IZOLAREA acestei zone față de ansamblul teritorial unitar?
Nu cumva asemenea „coincidență” stranie este rezultatul unor îndelungate negocieri, purtate la același ceas al fulgerăturii din toiul nopții, negocieri purtate de pe poziții ultimative de stăpânii de sclavi de la Briusel și Berlin, împreună cu lacheii lor – liftele antiromânești ce uzurpă scaunele puterii dâmbovițene?
:-? :-? :-? :-? :-?
Deci Gulag la Standarde Europene!
S-a hotărât.
Apăi, nu ne mai rămâne decât să ne gândim la o denumire șugubeață la acest „așezământ” european.
Obligatoriu denumirea să fie traductibilă în limba arabă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu