Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 28 septembrie 2021

RED ALERT 3 LA ANTENA CIA PENTRU EUROPA DE EST!

 „moțiunea psd va fi citită și votată în zilele de 4 și 5 octombrie”

Hi-hi-hi-hi-hi! 😂 😂 😂 😂 😂 


 

Și inga așa, Antena CIA pentru Europa centrală și de est a intrat în Red Alert. Este în pericol agentul CIA în Kolonia Rroemenica – numitul cîțu florin- vasile, recrutat prin șantaj, pe teritoriul USA, în luna ianuarie 2001.

Acuma, oficina europeană a CIA îi iscodește pe pesediști, auriști și useriști-plusiști la certificatul de naștere, certificatul de garanție al laptelui praf halit în copchilărie, fișa matricolă din școală, cazier, fișă medicală, recomandare de la popă / primar / milițian, autobiografie, autocritică etcaetera, etcaetera.

Orice mizerie descoperită acolo este un motiv suficient de temeinic pentru ca respectivul parlamentar să primească, la ceas de crepuscul al amurgului, vizita unor domni eleganți, înțoliți în costume negre, cu ochelari de soare pe ochi (la ora înserării), care o să i se adreseze parlamentarului pe un ton foarte convingător, persuasiv, sugestiv.

 

https://www.youtube.com/watch?v=frPxUY_glIE

 

Chiar dacă nu se potrivește, fiind din partea cealaltă a Cortinei de Fier, dar măcar pentru ritmul impus poate fi sugerat ca model de mișcare energică a agenților CIA din structura corespunzătoare Europei de Est:

chemați de acasă, din concedii, de pe plaje, din cazinouri și bordeluri și trimiși imediat la Budapest, pardon! la Bukarest pentru a-l salva pe agentul cîțu

Numele de cod al operațiunii?  

”SAVED SPECIAL AGENT CATZU”

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu