Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 19 octombrie 2016

Errare humanum est

... dar a persista în greșeală este deja prostie tulburătoare.

Cică am încasat o amendă judiciară de 2.000 de lei, - „Abuz de drept” constând în depunerea unei cereri de recuzare a procurorului DE ȘEDINȚĂ.
Decidentul? Același nătăfleț căruia, acum un an, i-am administrat o usturătoare și iscusită probă de interpretare legislativă, finalizată în instanță cu Încheierea de mai jos.

3. în imagine fragmentul EDIFICATOR cuprins în pagina 3 a Încheierii nr. 100 din 25 iunie 2015, pronunțată în dosarul 3225/285/2015

=======================================================================

3. Inga ce PERLĂ DE ANALFABETISM poate scoate pe sfincterul guriței un semianalfabet slujbaș statal din Ministerul public: fragment dintr-o ordonanță de prim-procuror:
Eu scriu în cererea de recuzare despre „acțiuni cripto-sindicale”, inga ce prostie tulburătoare scornește slujbașul statal, ce are în obligațiile legale CUNOAȘTEREA LIMBII ROMÂNE: „acțiuni scripto-sindicale”.



 =======================================================================

1. În fragmentul de mai jos, dintr-un dement și tulburător rechizitoriu, o tâmpelnică și funestă probă de umor semianalfabet.
Asta a fost referința de căpătâi, din referatul întocmit de organul de urmărire penală, în vederea admiterii cererii de percheziție domiciliară în vederea DESCOPERIRII UNEI ARME DE FOC!

DOMNUL ZEU, apără-l și păzăște-l pe Țâcnit de lume și de sine însuși!



=========================================================================

„ONORATĂ INSTANȚĂ, VENERABIL ABIS...”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu