Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 11 octombrie 2016

Interdicție, interdicție, dac-o cer interesele systemului, dar s-o știm și noi!”

Am și Io* o nelămurire:
Pe la Bortilenii de Câmpie se zice la radio șanț că „unde-i lege nu-i tocmeală”

Boon!
Amu, în Legea 303/2004 zâce așa la articolul șinși:
(1) Funcţiile de judecător, procuror, magistrat-asistent şi asistent judiciar sunt incompatibile cu orice alte funcţii publice sau private, cu excepţia funcţiilor didactice din învăţământul superior, precum şi a celor de instruire din cadrul Institutului Naţional al Magistraturii şi al Şcolii Naţionale de Grefieri, în condiţiile legii.

Deci, suntem în situația unui exemplu tipic de „LEX CERTA” care zâce că androizii ăștia sadici, „așa mai maturi, mai perverși, care ne-o bagă de sus de la 45 de grade, INCREDIBIL!”, total rupți de realitatea cotidiană, care consideră întreaga populație a Rrumâniei ca fiind infractori și acționează cu destoinicie tâmpelnică în vederea extincției tuturor celor ce nu sunt angajați în systemul național de forță și represiune (juzi, buldogi cu studii juridice tolerați în rândul magistraților sub titulatura de „prosecutori”, milițieni și jândari), cu salarii anuale ce variază de la 20.000 – 22.000 de euro și se aburcă până pe la 55.000 – 60.000 de euro, dar care se smiorcăie prin memorii și scrisori deschise, pe tonalitate de mezzosoprană sodomizată cu tarașul gardului de un muezin jihadist țâcnit, precum că mai vor încă 18% creștere salarială la vagonetul acela de bani cu care statul rrumân le răsplătește ineficiența instituțională…

(anacolut, futu-l în dinți să-l fut!)
… Așadar, revenind la subiectul comunicării inițiale, Legea privind statutul judecătorului și procurorului spune KLAR ca o pchicătură de cleștar, că cei 7.500 de magiștri ai Satrapiei Penitenciare Rroemenica, pe lângă țuhalul de parale SCÂRBOS DE NESIMȚIT ÎN CUANTUM VALORIC, pe care-l rădică din bugetul de stat, mai au voie să adune ceva țechini pentru o cutie de caviar Petrossian, un Vuitton, sau un six-jours la Burj-al-Arab (cu finalizare thailandeză) DOAR DIN ACTIVITĂȚI DIDACTICE la FACULTĂȚI sau la INM – Fabrica de calfe și piulițe judiciare.

LEX DIXIT!
Ș-apăi, dacă așa-i netocmelala legii, stau și mă întreb CE ANUME REPREZINTĂ SUMELE DIN INDEMNIZAȚII DE PREȘ ȘI VICEPREȘ de BEC, BEJ, BEM cu care cyborgii judiciari din Rroemenica sunt sinecurizați pentru activitatea lor de împuțire a jilțurilor într-un birou electoral. Și nu-s deloc puține parale, Neagule!” (apud I. Slavici – „BEJ-ul cu noroc”): apăi un căpcăun dintr-acesta cu robă și bavețică aburcă undeva între 5.000 și 6.500 de lei pentr-o repriză de teatru kabuki cu pitici proști, avînd drept scenariu arhetipala dramaturgie „magistratule, fă-te că muncești!”
În opinie proprie (și a draaqului că opiniile mele încep să cam fie luate în considerare nu în liga sătească, ci în Liga Națională), consider că activitatea dronelor judiciare în birourile electorale ale diferitelor tururi de alegeri AR TREBUI SĂ SE DESFĂȘOARE PRO-BONO, fără nici un fel de remunerare, această activitate fiind în fapt o recunoaștere implicită a bunei notorietăți și a prestigiului de care se bucură în societate casta oligarhică, famiglială a magistraților. (adicătelea acel jenant 35% reliefat de eurobarometrul 2016 – cea mai abruptă scădere a încrederii a vreunei instituții la nivel european, în picaj cu 13 procente față de 2015).

Această măsură își justifică veridicitatea și prin prisma altei diatribe „teziste” pe care o tot molfăie printre jinjii piromanii democrației, cu robe împrumutate de la vidma ciorti sau Moș Crăciun, iar ciocănelul luat în lizing de la Măritul și Heroicul Warlord Thor: cică „magistrații sunt singurii care au cunoștințele de specialitate și au posibilitatea înțelegerii terminologiei specifice”.
Apăi dacă e așa, atunci de fiecare dată când sunt alegeri, ar trebui adunați cu arcanul magiștrii țearei și trimeși vreo 30- 45 de zile în gulagul electoral, la muncă silnică ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII SOCIALE CARE le potențează lor traiul pe vătrai, onctuozitatea gușilor supraobeze și rotunjimea rubensiană a bucilor curilor ostentativi, ca de bugetari de un nerușinat și scârbos lux.
CĂCI, activitatea REMUNERATĂ DIN PROCESUL ELECTORAL, în condițiile actualelor prevederi ale Legii Cyborgului și Androidului judiciar constituie O ACTIVITATE REMUNERATĂ ALTA DECÎT CEA PERMISĂ DE REGIMUL INCOMPATIBILITĂȚILOR.
PUNKT!

============


addendum filantropiq: să i se fackă milostenie la vrun ștab din Gubernia Bokovinei și să (i-)o pună la un Birou electoral și pe Lolla Cicci di Tormenta la Undicesima, vestală de pripas, din tribul csango al bucșelor, venită în Cetatea Veliarilor Bokowineni în șlapi, cu budigăii rupți și căcați în cur, cu o boccea pe umăr cumulând întreaga agoniseală a vieții de calic cu foamea în adenom și întipărită în privirea hămesită, agoniseală constînd într-o chimeșă de noapte feciorelnikă, o păreche de ștrampi cu inscipția pe un crac „Sun of my life” 3:) , o buca de mămăligă rece și amară, două cepe furate din grădinile gospodarilor, riverane bejeniei judiciare, și un boț de brânză scoaptă cu care a milostivit-o vreun chrestian misericordios.
Întrucât Signora Lola Cicci di Tormenta la Undicesima e fată sărmană, iar ea și cu al ei Gollum conjugal, rădică anual DOAR vreo 3,4 miliarde de lei vechi și este nevoită în fiecare zi să cheltuie 928 de RON ca să fackă loc în portofel la următorul salariu de ticăloasă judiciară, FACK APEL PE ACEASTĂ CALE CA SĂ FIE ȘI IEA NUMITĂ PREZIDENTĂ DE BIROU ELECTORAL SĂTESC.
În Satul Rădăuți, dacă se poate! 3:) 3:) 3:) 3:)

 ============
addendum repost: în scop didactic de exemplificare a paradigmei referitoare la Edenul Domnului Zeu și alae-le și cohortae-le de zărghiți la creiri, care și-au escapat libertatea și îmblă dizlegați prin lume, camuflați în hominizi și purtând chip de Om:

„Șoapta frunzelor și adierea vântului aduce zvoană despre cât de chitroasă e Signora Lola Cicci: cică la trei miliarde și ceva venit anual, ea își cumpără hainele ei și ale întregii famiglii de la second-hand. Apoi, ca să nu irosească parale pe coafor, cică îl pune pe barbac-su să-i tundă cosițele feciorelnice, coafate în still măciucă, slinoase și unsuroase, care induc oricărui privitor senzația olfactivă a gazului de lampă - arhetipal leac băbesc, precursor al fixativului de păr modern, respectiv imaginea vizuală disconfortantă a escadrilelor de păduchi ce sar cu elan kamikazian și a căror fervoare suicidală face să pălească de invidie până și Bosonul Higgs.
În atare condiții este de mirare cum de s-a îndurat Signora Lola să IROSEASCĂ o sută și ceva de lei ca să-și ia ghete de Kangoo-jumping, ca să se bage printre puștoaicele de 17-18 anișori, loc în care să semene taman cu capra săltăreață a lui Baphomet (Sabbatic Goat).
Am impresia că și ghetele alea tot de la second le-a luat.”

Pentru conformitate (ca să nu fiu iar chemat în judecată a se vedea pct. 2.1 și 2.4 din Facebook Terms and Conditions, revizuite la 30 ian 2015)

A patra din dreapta Lola Cicci di Tormenta la Undicesima - Capra Săltăreață a lui Baphomet. 3:) 3:) 3:)

„San of mai laif!” (pe cracul ștrampilor) #tuțamarumăticuprostiatatulburătoaredeheitarăbabornițănescărmănată

-----
maladeț kaghebist de la 13 miliție politică, ai fost pe fază? Ai scos printscreen la „46 de minute de la postare” pe care să-l pui bine în arhiva ta neosecuristă?
#ceamătiidegunoiîmpuțit

 Fila 166 dosar de urmărire penală 4203/P/2014. 
Autor? Maldețul kaghebist cu ajutorul contului FB al afacerii neveste-sii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu