Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 18 decembrie 2017

Revista presei... juridice

Revista presei virtuale
(ș-așa-i cam … liniște prin zona scorMonitorului!)

1. După cum anunță Marchizul de Vatra Dornei și Viconte de Colentina, cicisbeu al Coliviei Stanciu Button, printr-un anunț postat pe Fesibuca proprie și reluat de Evenimentul Zilei și Lumea Justiției, astăzi 18 dec. 2017, Androizii și Cyborgii judiciari de pe raza Curții de Apel Cluj vor protesta ieșind în fața sediilor instanțelor, îmbrăcați în robe (adicătelea ca „Irozii”). Protestul este îndreptat împotriva modificărilor aduse la legile justiției. (dintre care mi se pare că cea mai dureroasă este Răspunderea materia
lă a magistratului.)
Spre deosebire de Cluj, la Suceava e liniște și pace, întrucât suceveanul poltron are gena lașității înscrisă în genom, el – bukowineanul, nemanifestându-se activ nici acum 28 de ani, cu ocazia unor evenimente memorabile, în urma cărora s-au câștigat niște drepturi, printre care dreptul la libera exprimare, dreptul la libertatea opiniei etc. (canci libertate!)
Oricum ar fi, Nikonurile sunt pregătite iar plângerile penale, fundamentate pe art. 202 și 218, alin. 4 din Legea dialogului social nr. 62/2011 sunt gata redactate, numai bune de pus în plic și azvârlit plicul la poștă.
AM ZIS!


====================================================

2. Niște scout-iscoditori, curioși de modul în care se emană înspre toată Bukowina duhoarea pestilențială a Școlii Peripatetice a Nelegiuirii și Ticăloșiei Judicare de la Rottacenum, au dat searci iscodeală pe site-ul csm1909 să vază care dintre cei trei bulangii de la Parchetul Diribau (aka Parchetul de pe lângă Lege) a reușit să prostească comisia de concurs și să se aleagă într-un jilț de prim-prosecutor.
Apăi singurul boulean cu talangă care a reușit să infecteze și să lăchească ținutul Humorului este maimuțoiul acela de bombardament judiciar – puradelul atomic din șatra csango a bucșelor
.
S-o dus draaqului și Țara Humorului. De-acum lăchită rămâne și-i bine de evitat zona aceea. Multe kretinisme o să mai facă puradelul acela tâNpit! Vaileu! # aidicapușîdizâlilimeli ce-i așteaptă pe humoreni.

Da’ faza cea mai hazlie o fost cu martalogul buzoian și hooliganul bulangiu vasluian. Ambii s-au prezentat la concurs, voind posturi de primi.
Cum draaqu o făcut că și martalogul buzoian (B1036), și bulangiul vasluian (B1087) au obținut aceeași apreciere la testarea scrisă: „uluitoarea” notă de 5.80, care vrea să însemne că la Rădăuți activitatea de urmărire penală de face după ureche, ridicându-se la pragul maximal de 5,80.
Pentru conformitate



Ar fi interesant cine de la cine o copiat la testarea scrisă? Bulangiul vasluian o copiat de la martalogul buzoian sau viceversa? Io* cred că de scris o scris martalogul iar huliganul vasluian o stat ș-o copiat ca porkul, că iel nici nu știe bine a scrie românește, darmite să mai poată răspunde corect la câteva întrebări.

Dară faza cea mai interesantă este că, la notă identică la testare, martalogul ș-o primit în continuare șefia Parchetului Diribau, răstimp în care bulangiul vasluian, care amușina șefia PJ Suceava, ș-o primit exact ceea ce merită: a treia ciubotă în cur.
Explicația e simplă: Păi, la parchetul Diribau de la Rottacenum, poți să pui șef orice prostalan, că nu contează, ș-așa Parchetul e condus în continuare din umbră de gunoiul acela de Muda Levoir.
Dară la Parchetul Judecătoriei Suceava, cică aclo-s mai și ștaif și mai spilcuiți * și n-are cum să vii tu, țărănoi coclit și prostovan de la Vaslui, avenitură spurcalnică în ținutul Rottacenumului, și să te apuci să lăchești întreaga clădire de pe Ștefan cel Mare nr. 29 Suceava.

Cât despre alte rezultate, n-ar mai fi nimică de precizat decât că babornița-general o rămas pe loc. Adicătelea așa cum stă bine mumiilor (B1068), să steie etern în sarcofagul judiciar în care au fost îmbălsămate.
---
• NOTA: Asta cu spilcuiți e doar așa un eufemism, nu de alta dar te apucă disperarea când o cetești pe bufnițuca aceea botșăneană, cu dioptriile ochelarilor croite din funduri de pahare Berzelius, cum scrie într-o lucrare judiciară „ÎNSĂȘI rolul…”. 
Pasămite cerința legală de a cunoaște și utiliza corect limba română nu-i îndatorirea înscrisă în Legea 303 a Androidului și Cyborgului judiciar, ci-i îndatorirea lui Taz, atunci când scrie pe Net comentarii „amenințătoare” și „hărțuitoare”, care „sfidează ÎNSĂȘI rolul magistratului în societate și periclitează ordinea de drept și siguranța statului”
https://www.facebook.com/Eine.Hand.wascht.die.andere.Hand/photos/a.1600011486877229.1073741827.1600010376877340/1967443300134044/?type=1&theater


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu