Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 15 decembrie 2017

„Spargeți” Infectoratul Județean de Miliție Suceava



De ce ar trebui „spart” infectoratul Județean de Miliție?

(nota: la pârnaie, când se descoperă într-o cameră de deținere ceva materiale interzise, respectiva cameră „se sparge”, adică toți ocupanții sunt redistribuiți la alte camere).

Pentru simplul fapt că IJM Suceava este singurul Infectorat de Miliție din țară care, în nici jumătate de an, a contabilizat cele 2 cazuri de atac armat asupra unor polițiști.
Unul mort și unul trepanat fără anestezie și cu sabia pe post de scalpel.
Dar, în momentul în care aceste evenimente se petrec în una și aceeași structură, nu poți să nu-ți pui întrebarea legitimă „De ce?”
De ce tocmai la Suceava s-au întâmplat cele 2 evenimente, mediatizate intens la cel mai înalt nivel național?

Explicația subsidiară poate fi relevată în calitatea infectă a personalului acestui Infectorat județean, precum și în principiile dubioase, neprofesioniste ce guvernează activitatea acestui infectorat.
Dacă polițistul din Burdujeni nu ar fi fost de serviciu singur și s-ar fi respectat legea, probabil nu era mort. Dacă Măicuțele de la SAS ar fi respectat procedurile de intervenție și nu ar fi mers ca la nuntă, cu palma-n cur, fluierând, cu țigara-n bot și spărgând semințe, probabil nu s-ar fi produs cel de-al doilea caz de agresiune.

Asadar, explicația absconsă a acestor evenimente stă în doreii, buligii, epurașii etc. ce diriguiesc activitatea acestui țarc de oi din Ministerul de Interne. Un țarc de oi părăsit de ciobanii dibaci, părăsit de câinii de nădejde, dar condus de măgari impertinenți.

Doamna Carmen Dan, ministrul de interne, ar trebui SĂ SPARGĂ ACEST INFECTORAT.

Să-i trimită pe iepurași, buligi, dorei în toate colțurile țării, locuri în care să dobândească în mod direct, practica activității polițienești eficiente.


Spargeți tractirul și dolcele farniente de pe Bd. 1 Mai nr. 9 Suceava!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu