Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

duminică, 16 septembrie 2018

Kăkănarul de Suceava în picaj



„Ne place, ne place, ne place, place, place!”

Ne place să-l vedem pe vițelul de avram omorându-și singur publicația.

Căci, în interval de numai 2 ani de zile, BOUL a ucis tirajul Kăkănarului de Suceava într-un procentaj ce variază între 23% și 30% iar în ansamblul ultimilor 6 ani, prăbușirea în vrie a Kăkănarului se apropie de 50%

Iacătă ultimele date publicate de BRAT – Biroul Român pentru Auditul Tirajelor, corespunzător trimestrului 2 al anului 2018:
Kăkănarul de Suceava își continuă prăbușirea, ajungând la un tiraj mediu per apariție de aproximativ 6.000 de exemplare.


WOW!

Păi, în Q4.2017 - Q1.2018 era pe la 6.400 – 6.500 de exemplare vândute per apariție.
(oct. - dec.2017 - o medie de 6.500 de exemplare vândute cu 6428 de exemplare în dec. 2017
oct. - dec. 2016 - o medie de 6.800 de exemplare vândute)

Iar acum vreo 3 ani, era undeva pe la 7.800 de exemplare!

Așadar, regula de 3 simplă spune că:
Dacă 7.800 de exemplare reprezintă ………. 100%
Diferența în minus de 1.800 de exemplare reprezintă ………. x%

x = 1800 x 100/7.800 = 23,07%

WOW!
BOUL acesta de avram a reușit, în ultimii 2-3 ani, să ucidă publicația în procentaj de 23%.
În zona afacerilor private, procente de 20% și peste 20%, scrise cu roșu în dreptul cifrei de afaceri, se traduc printr-un singur cuvânt: FALIMENT!
Sau semnale certe ale falimentului.

Dar, este un dar!
Căderea în tiraje este mult mai mare.
A se observa o cifră de 500 de exemplare, vânzare în bloc, începând cu luna iunie!
Ce înseamnă în mod real „vânzarea în bloc”?
E o jmecherie inventată de căcănari dintr-ăștia cu lanț, zgardă și botniță, prin care își măsluiesc singuri declarațiile de tiraj:

a)     Fie își fac singuri discount și vând un segment de tiraj către o altă firmă.  Asta înseamnă că ÎȘI CUMPĂRĂ SINGURI TIRAJUL, ca să obțină o poziție mai avansată în statistica BRAT. (cu consecințe manipulatoare asupra prețurilor practicate la publicitate)
     De exemplu, citez dintr-un comentariu online:
„Vânzări în bloc se traduce cam așa: să zicem că o parte din tiraj se vinde la una dintre firmele din grup . Firma respectivă este de fapt o firmă care colectează publicitate pentru ziar. Își taie facturi reciproc, una pentru tirajul cumpărat iar cealaltă pentru publicitatea livrată. Se face proces verbal de compensare și gata, a crescut tirajul pe BRAT. Se practica de mult timp... de prin 2007 când au început să scadă tirajele la ziare.”

b)     Sau „organele de partid și de stat” au dat ordin la instituțiile publice să-i cumpere fițuica ordinară a kăkănarului împuțit!
„pai, vânzări în bloc, adică instituțiile locale care au primit directiva să susțină servilismul față de puterea actuală.”

Cel mai probabil, cele 500 de exemplare „vânzare în bloc” a kăkănarului înseamnă o directivă operativă, ordonată tuturor instituțiilor locale – consilii județene sau locale, posturi de miliție, unități de parchet și instanțe etc, ca să-i cumpere obligatoriu fițuica ordinară a kăkănarului-șef.

Așadar, refăcând calculele, de la 7.800 de exemplare per apariție, acum 2 ani, la 5.500 de exemplare real cumpărate prin abonamente sau vânzare directă, diferența este de 2.300 de exemplare.
Procentual înseamnă că BOUL de avram, în numai ultimii 2 ani, a ucis publicația în procentaj de 29,5%!!!!

ASTA E!

Asta înseamnă să fii BOU CU TALANGĂ, să fii LICHEA, SĂ FII CANALIE, SĂ FII SLUGĂ a unor derbedei din administrație, din MAI, din justiție, să-ți bați joc de oameni și de cititorii ziarului tău.


Acuma, avram-kăkănarul își culege răsplata binemeritată: PICAJUL LIBER AL TIRAJULUI, susținut doar de perfuziile vânzărilor în bloc către miliție, jandarmerie, parchete și toate celelalte instituții de forță și represiune, cărora avram-kăkănarul le-a pupat și igienizat curul cu atâta osârdie și devotament.

Iar în loc de concluzie, dau click pe wikipedia, să văd ce anume reprezintă Kăkănarul de Suceava:


WOW!
Conform declarației BRAT din martie 2012, Kăkănarul de Suceava avea un tiraj de aproximativ 8.900 de exemplare per ediție!
 
(alte date: 8.300 de exemplare vândute în Q4. 2005)

 y = 4.400 x 100% / 8.900 = 49,43% DECLIN AL TIRAJULUI KĂKĂNARULUI ÎN ULTIMII 6 ANI!
WOW.
De la 8.900 de exemplare la 5.500 de exemplare!

4.400 de ziare per ediție aruncate la gunoi! 
4.400 x 2 lei = 8.800 de lei zilnic.
La o medie de 24 de apariții / lunar înseamnă 211.200 de lei.
La totalul celor 12 luni înseamnă 2.534.400 de lei!

DOUĂ MILIOANE ȘI JUMĂTATE DE LEI NOI ESTE PREȚUL ANUAL PLĂTIT DE ARGATUL NEPERECHE DE LA KĂKĂNARUL DE SUCEAVA, PENTRU SLUJUL  DEZGUSTĂTOR CE L-A PRACTICAT STÂND ÎN GENUNCHI ÎN FAȚA MUIEI CE I-AU DAT-O MILIȚIENII, PROCURORII ȘI JUDECĂTORII!

2,5 milioane de lei = aproximativ o jumătate de milion de euro/anual lipsă din chimirul Argatului.

Abia asta înseamnă SĂ FII BOU CU TALANGĂ!


epilog: 
HAPPY DIVING, KĂKĂNARE! 
HA, HA, HA, HA!


Du-te la porcușori și milițieni să-ți sponsorizeze pierderea ce preconizează Falimentul!
Că doar lor le-ai pupat cururile și le-ai făcut jocurile infame!

FMM și LMFÎP, Bulangiule!

predicție: 
În maximum 5 ani, Kăkănarul de Suceava va deveni o sinistră amintire a unei făcături securistoide! AM ZIS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu