Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 17 septembrie 2018

Schimbarea modificării prin sucirea metamorfică a modificării schimbării



complet de 3 Holsteini
în formula
C2A sau R - o wacă și 2 bowi: A. A.-V. + G. M.-L. + H. L.-M.
C5A sau R - 2 waci și un bow: I.T. + A. A.-V. + G. M.-L.
 
Ia să dau Io* un exemplu elocvent asupra modului caragialesc prin care borfașii cu robe operează „reformele” clamate de peste 80% din populație (conform barometrului de opinie Avangarde, corespunzător lunii iulie și care statuează recordul minim de notorietate al cârdășiilor oligarhice din „justiție” – veritabile Grupuri Infracționale Organizate.

Așadar, studiu de caz – Modul de implementare a prevederilor Legii 207/2018 referitoare la alcătuirea completurilor de 3 judecători. Deja se știe de tot natul ce a avut oareșce tangență cu acea infamă și odioasă structură de criminalitate organizată – Vespasiana de Apel Suceava, că vârful de lance al ofensivei „câmpului tactic” îl reprezintă 2 completuri „de culoar”: completul 6 apel penal, alcătuit din I.T și A. A.-V., respectiv completul 3 apel penal, din compunerea căruia intră G. M.-L. și președintele secției penale – H. L.-M.

 completuri CA Sv. până la data de 23 iulie 2018

Boon!
Prin decizia nr. 192 a Președintelui Vespasianei de Apel Suceava, aprobată prin Hotărâre nr. 18/2008 a Colegiului de conducere, se face implementarea art. 54, alin. 1^1 și 2).
După cea mai autentică metodă „a la Farfuridi”, se conservă minimum 2 complete de culoar și paradeală protocolară. Fostul C3 A alcătuit din G. M.-L. și H. L.-M. devine C2A și C2 R (aceeași mărie protocolară dar cu altă pălărie organizatorică), la care se adaugă ghici cine? Da, se adaugă A. A.-V. (de la cel de-al doilea culoare de paradeală – fost C6). 

Aidoma fostului C3 A, și C6A primește o deghizare mimetică, sub forma C5A și C5R. Din compunerea lui fac parte foștii golani cu epoleți de la fostul C6A - din I.T și A. A.-V. la care se adaugă ghici cine? G. M.-L. de la fostul C3 A. Schemă standard de suceală metamorfică a modificării schimbării: fiecare din cele 2 foste complete de Culoar, alcătuite din 2 juzi cu epoleți SRI pe sub robe, sunt transformate în complete de 3 derbedei paraditori, prin aportul a câte unui jude din completul de paradeală siamez. 

fostul C6 ajută fostul C3 cu un jude, devenind C2, iar fostul C3 ajută fostul C6 cu un jude, devenind C5


Complet de 2 - CDL, CCP, Contestații
formula invariabilă: 1 bow + 1 wacă

Să mai spunem de componența completurilor de contestații, de drepturi și libertăți sau de cameră preliminară?  Schema standard în cruce: A. A.-V. de la fostul C6 trece la C3 Contestații, CDL, CCP și face pereche paraditoare cu G. M.-L. iar în mod reciproc, H. L.-M. de la C3 trece la noul C5 Contestații, CDL, CCP unde face pereche oare cu cine? Cu I.T. (de la fostul C6).

Acum e clar cum se asigură în procentaj de 100% acoperirea câmpului tactic în toate cele 3 funcții judiciare al art. 3, alin. (1), lit. b, c și d din N.C.p.p.?
Indiferent de faza judecății – c-o fi măsuri dispuse de judele de DL referitoare la măsuri preventive, c-o fi CP - verificarea legalității actelor de urmărire penală sau c-o fi faza judecății, la Vespasiana de Apel Suceava este acoperită continuitatea paradelii protocolare:

a)     Dacă te fute în C5 CDL și contestații, la judecată pe fond, apel sau recurs te fute C2. 

b)     Dacă te fute C3 la CDL și contestații, la judecată o să te fută C5.

Oricum ar fi, cu repartizarea … „aleatoare” de la Vespasiana de Apel Suceava, dacă e dat consemn SRI pe capul tău, să fie clar că „one way ticket to Botoșani” scrie pe dosarul tău.

Hip, hip, uray!
Ura, ura și la gară! (one way ticket to Botoșani, atunci când dă poruncă vreun plotoner semianalfabet de la SRI!)

  completuri CA Sv. după  data de 23 iulie 2018
 
Referință:
http://portal.just.ro/39/Documents/Hotarari%20colegiu/2018/Extras%20din%20Hotararea%20nr.18%20din%2023%20iulie%202018%20a%20Colegiului%20de%20Conducere.pdf

Un comentariu:

  1. Dacă ar face și cine trebuie scheme logice, și le ar prezenta public, poate vor înțelege și aia de se fac ca câ nu înțeleg. Magnifica expunerea, nu știu de ce nu te cheamă cineva din media sa explici puțin speța și cum se face paradeala. La persoane publice am văzut, dar trebuie sa vadă lumea larga cum ți o poți lua ca om “banal” dacă deranjezi stupul..

    RăspundețiȘtergere