Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 16 decembrie 2020

Punctul pe polïtïchia de mărgăritar

colonial hyenas
stânga - SUA, dreapta - Alamannia
jos: Galia Micronului Gerontophil


Mey, Io* zic să ședem strâmb, să judecăm drept și să dăm dovadă de pragmatism și realism.

Apăi, care sunt puterile koloniale care voiesc să se înfrupte din stârvul Mioriței?

Prima ar fi Kolonia penitenciară de peste Balta cea mare, zămislită din toți bandiții și ocnașii Europei, condamnați la surghiun în Lumea nouă.

Aiștea au interese strategice în zonă, ca să zădărască cu bățul prin gard, tot felul de megieși: ba pe Czar Putin I cel Groaznik, ba pe Sultanul Tayyp, ba pe Ayatolahul Persiei.

Apoi, mai au interes ca sclavii din Kolonie să le cumpere lor, la prețuri de adamante și smaragde, tot felul de armament ruginitură, de prin anii ’80, de stau azvârlite prin deșertul Mojave  (lângă epavele de avioane Boieing 747 și Air-autobus 380 – că doar mititelul, admirabilul și fascinantul Covi19 a reușit să le-o dea la țurloaie marilor producători de autobuze aeriene).

 



Revenind la imboldurile descendenților pușcăriașilor europeni, trebuie de menționat că aceștia mai au interes ca să transforme colonia mioritică într-o uriașă Kolonie atomică, s-o împle cu centrale nucleare care să producă energie electrică, energie prin care SUA să-și asigure controlul întregii Europe. [nota*]

Ș-ar mai fi prin zonă interesele celor 100 de bilioane de dolari, cam cât costă cele 200 de bilioane de metri cubi de gaze din Marea Neagră.

 

Cei din Alamannia au interesul să reediteze celebrele învățături din ”Mein Kampf” ale tătucului lor ideologic Adolf Schicklgruber. În special reeditarea acelei nevoi expansioniste sintetizată în expresia „Lebensraum”. Amu, acest SPAȚIU VITAL nu se mai referă neapărat la resurse de crăpelniță sau resurse naturale, cât mai ales se referă la resurse energetice (alea preconizate de americani) și care să acopere necesarul energetic al refugiaților muslimi, primiți cu toptanul în Reich-ul Aishei Merkel ibn Kasser. Că doară se știe că anul 2022 bate la ușă, Acordul de la Parij privind schimbările climatice e bătut în piroane de 200, Reich-ul Aishei și-a pus lacata pe centralele atomoelectrice iar producția de energie pe bază de cărbuni e și ea pe ducă.

De unde energie dacă nu din ”Die Östliche Atomkolonie - Rumänien”?

Apoi, un interes subsidiar al Reich-ului ar fi transformarea Mioriței într-o uriașă ”Organisation Todt”, manevră prin care undermenschen-ii din Reichsprotektoratul Rröemenika (Östarbeiter) să fie nevoiți să plece la muncă forțată în Vaterlandul gauleiterului Klaus Adolf Plăvannis al II-lea cel Clăpăug și Rânjit.

 

Ce interes ar avea Galia Micronului Gerontophil?

Despre pâcălicii din Galia nu se pot afirma mari interese, arhicunoscut  fiind că, actualmente,  urmașii vitejilor Gali sunt doar niște găinari.

Motiv pentru care politica externă a Galiei Micronului este definită doar de găinării: mai un EADS, mai o Aquanova, mai câte un Eurocopter Dauphin sau, de ce nu și dacă se poate, mai o cürvetă pentru Forțele navale mioritice sau un contract Vinci pentru prăduiala vreunei autostrăzi virtuale.

Ș-ar mai avea interes Galia Micronului să le bage oleacă bățu-n roatele yankeilor **, ca să le saboteze acestora atât planul de dominație energetică a Europei (ca să nu se divizeze binomul decizional franco-german și aceștia din urmă să ajungă în situația de ”penis energeticus captivus”), precum și ca să ciugulească câte un oscior de la programele de înarmare stupidă și inutilă a Koloniei mioritice. (vrea și Micronul să vândă ceva ruginituri, măcar atât după ce Europa a râs cu lacrimi de năzbâtia Micronului privind crearea unei… Armate europene care să saboteze poziția dominantă a yankeilor).

 

Cam astea-s auspiciile geopolitice ale momentului dec. twenty-twenty (apud Feorica), moment la care trebuie de numit Kanzlerul Reichsprotektoratului.

Toți se ceartă, toți se-njură, toți își bagă p…rincipiile-n gură, fiecare tabără voind să înșface TOT CIOLANUL.

Ș-atunci, din înaltul diafan, aseptic și vizionar al Turnului meu Ivoriu, vin Io* cu o soluție infailibilă, bazată pe un pragmatism de bun simț: nu mai bine se adună toți undercoverii CIA/FBI, cu cei ai BND și cu cei ai GDSE ca să propună o formulă de prim-ministeriat bazată pe arhetipalul triumvirat roman?

Adicătelea să-i calchieze pe participanții de la Yalta anului 1945, să ieie un șervețel de masă ( la o adică merge și o mască anticovid neconformă standardelor calitative) iar pe ea să deseneze cotele de influență ale celor 3 puteri coloniale: 30% SUA, 30% Alamannia și 30% Galia. Cu precizarea că procentele reprezentând ciozvârtele convenite să fie scrise cu culori diferite, cu ajutorul creioanelor dermatograf împrumutate de la vestalele politice Anna Birciala, Raluka Țurkana și Clotida Armanda.

Iar după ce s-or fi înțeles la împărțeala TAINULUI, să numească un triumvirat de prim-miniștri astfel: SUA pe eroul de mucava de la Nassiryah – jeneralul MacCiucă, Allamania pe Învingătorul Mureschan iar Galia pe colegul din rubricile certificatului de căsătorie al lui Valerie Villemin (kum draaqu îl chema pe ăsta, c-am uitat și am un lapsus crâncen?).

Inga așa, cu acești sclaveți-triumviri, fiecare Imperiu kolonial o să-și aibă sluga reprezentativă unsă cu caftanul prim-ministerial.

Inga așa o să fie pace și prosperitate în Kolonie (sanchi!), în toată țara, la orașe și sate, în târguri piețe și oboare, pe poduri, sub poduri și în tuneluri rutiere o să fie realizate lucrări de aducțiune a laptelui și a mierii – prin conducte de-o parte a străzii iar de cealaltă parte a străzii fiind conductele de canalizare evacuând produsul metabolizării laptelui și mierii ce se va fi revărsat peste Kolonie).


Într-un final cârcotașii cu spirit analitico-rațional vor remarca faptul că 30% + 30% + 30% face doar 90% și lipsește din predicție un 10% misterios.

Ei bine acest 10% le va fi oferit drept consolare Dănilă Prepelecilor din PSD, nu de alta dar tocmai ce AU CÂȘTIGAT cele mai rușinoase alegeri post-decembriste. Și luând în considerare că Prepelecii fesenismului de caviar și cumătrie sunt deprinși cu onctuozitatea traiului pe vătrai, li se va acorda acest jackpot de 10% întru sustenabilitatea faptică a proverbului „Obrazul (gros) de țărănoi sadea cu cheltuială se ține”

 

Ș-am încălecat pe-o șa

Și v-am luminat mințile așea!

 

Morala: „Nu vă certați, mey! Ubiți-vă!

Merry Xmas!

Fröhliche Weihnachten!

Joyeux Noël

-----

* nota: remember Donald Trump în anul 2017

 

„Suntem aici pentru a dezlănțui o nouă politică energetică.

Vom exporta energie americană peste tot în lume.

Vom fi un exportator. Vom fi cei care vom domina.

Vom exporta energie americană peste tot în lume, peste tot în glob.

Am intrat în epoca de aur a Americii.

Credeți-mă!”

 

„Practic, americanii securizând zona, vor controla militar centralele nucleare dar, atenție, au și alt scop și anume controlul energetic al Europei după construirea acestor centrale.

Practic, în contrapartidă la rușii care controlează Europa prin gaze, americanii vor controla zona prin curent electric”.

 

** poate de asta s-au frăsuit atât galii Micronului ca s-o cocoațe pe Clotidă în jilțul de primar la sectorul 1. Că doar în sect. 1 este Ambasada SUA, cu toate... facilitățile adiacente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu