Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 23 decembrie 2020

Vicleimul judiciar

 


În loc de colindă:

Dacă tot nu mai putem merge cu Viflaimul din motive de psiho-pandemie, (extrem de  lucrativă în conturile Oculților), Agora cea nătângă și ineptă, aidoma corului robilor lui Nebucadnețar, începe să murmure, din ce în ce mai acut, o interogație LEGITIMĂ:

„Duomnul / Duoamna magistrat, matale ești SĂNĂTOS LA CĂPUȚ?
Ia arată la plebe zapisul parafat de psychiatrist!”

În atare condiții, dacă tot a ajuns justiția la cele mai htonice cote ale haznalei notorietății, dacă tot suntem nevoiți să schimbăm denumirea zeloților Temidei din ”Geambași ai Adevărului Mistificat și Telali ai Dreptății Siluite” în „Secta Sociopaților cu Robe”, ei bine, Agora cea nătângă și ineptă, din ale cărei chimire se smulg crăițarii necesari asigurării existenței onctuoase a acestor aprox. 7.000 de microHitlerași nediagnosticați, clamează pe tonuri imperative, la poarta Consiliului Inferior al Magistraturii: 

EFECTUAȚI DE ÎNDATĂ RECENSĂMÂNTUL MINȚILOR RĂTĂCITE DIN MAGISTRATURĂ.

Și așa este 2021 anul destinat recensământului populației, nu ar fi benefic de a profita de acest interval temporal pentru a stabili, cu certitudine GRADUL DE ȚÂCNEALĂ DIN SISTEMUL JUDICIAR? 

(măcar să știm și noi ce NEBUNI ne interpretează legi, ne dau cazne, ne grăiesc filozofie!)

 

În atare condiții, cred că imediat după trezirea din perioada Sărbeutorilor de iarnă, se impune ca, prin înalt ucaz al Sindicatului Sociopaților cu Robe (aka CSM), să se implementeze un program etapizat al expertizării psihologice și psihiatrice a microDumnezeilor ciobiți din magistratură.

Începând cu data de 4 ian. 20-21 și până pe la Mărțișor, fiecare Depravat, Psihopat, Sociopat și Nevropat purtător de robă va fi planificat la canapeaua psychologistului și a psychiatristului, loc în care or să discute, TEMEINIC, despre toate stolurile de păsărele ce se rotesc în căpuț lăsând în urmă chemtrails de stele verzi în orbită geostaționară, despre toate fanteziile freudiene cu mămici, tătici, vecine, minore, băieței, fetițe, babornițe sau mortăciuni, despre toate visurile de mărire și decădere a imperiilor lor zămislite în noaptea rațiunii ce eclipsează căpuțul lor de  Torquemazi, Napoleonași, Macedoni, Hitlerași, Pol-Poți, Stalini etc. (numai personalități una și una, din tagma celor menționate de Pascal de Sutter în lucrarea sa „Acești nebuni care ne conduc”) 

Iar pe data de 1 mărțișor, Consiliul Inferior al Magistraturii să iasă public cu rezultatul final al acestei ample și efective  implementări a ”Capitolul IV^1 Evaluarea psihologică periodică” din Legea 303/2004. 

Căci așa NU SE MAI POATE!

E prea mare densitatea de psihopați, sociopați și nevropați pe metrul pătrat de parchet sau de instanță ca să se mai poată continua în acest stil! 

 

Sent to just.ro


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu