Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 16 februarie 2021

...”rolul social” al magistratului...

 


„… prin acțiunile sale inculpatul a sfidat… ÎNSĂȘI (!) rolul magistratului în societate…”

 (zicea prin 2016 o maimuțică judiciară purtătoare de brici, din tagma loazelor generației Pro… dar mulți și cu INM-ul aproape absolvit)

 

LOL! LOL! LOL!

Amu Io* nu mă tăvălesc râzând despre neghiobia maimuțicii cu briciul, ci mă gândesc la relativitatea relației cauză-efect:

E UNA SĂ FII ARUNCAT AIUREA ÎN TEMNIȚĂ PENTRU CEVA CE N-AI FĂCUT

ȘI E ALTA SĂ FACI, ULTERIOR, CEEA PENTRU CE AI FOST ARUNCAT ÎN OCNĂ.

Relația e de o finețe logică ce scapă puterii de raționare a maimuțicilor urlătoare de bombardament judiciar!

A maimuțicilor cu briciul, loaze multe, cu diplome frumos colorate!

 

LOL! LOL! LOL!

„…sfidarea rolului  magistratului în societate…”  

PLM

Hă, hă, hă, hă!

Rog pe careva, meșteșugar la tricotatul cuvintelor bombastice, să mă lămurească și pe mine c-o zăpăceală: până la urmă, azi, în anul de grație 2021, care mai este... :-? ROLUL MAGISTRATULUI ÎN SOCIETATE? :-? 

:lol: :lol: :lol: :lol:  [ca să știu ce anume să „nu sfidez”!] :lol: :lol: :lol: 

 
post-scriptum: iar pentru cei care încă nu pricep impulsurile motivaționale actuale, îi rog ca nici măcar să nu încerce să mă bănuiască de bune intenții.
 
Bunele intenții, buna-credință, sensibilitatea, empatia, solidaritatea, altruismul sunt noțiuni perimate, din categoria utopiilor înscrise în vocabularele anterioare datei de 26 mai 2017.
 
Azi, tot ce subzistă ca paradigmă glacială și obiectivă, e doar un catren pe care mi l-a dedicat un anonim, acum vreo 10 ani:
 
N-am simpatie, nici dispreț,
Și nici maniere fine;
Un singur lucru-l am măreț*
Și-mi pare tare bine.
 
----- 
legenda: * IQ-ul 
 
O stare de echilibrată și obiectivă indiferență, enunțată la începutul anului 2020:
 
 

Un Lup Singuratic NICIODATĂ nu face haitic nici cu șacalii nazi, nu leagă tovărășii nici cu hienele komintern, dar nici nu stă bot în bot cu coioții neomarx.

Un Lup singuratic nu-și neagă niciodată condiția, rămânând mereu ceea ce a fost: UN LUP SINGURATIC. 

UN LORD. 

Un spirit inițiat care vede mult dincolo de efemeritatea cotidianului și etapizează obiectivele în mod lucid, funcție de predicții evolutive impecabile ce determină direcții de acțiune clar evidențiate.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu