Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 12 februarie 2021

SIIJ - o pungășie judiciară, o interfață ce maimuțărește lupta cu criminalitatea din „MAFIA INC.”

Agora cea nătângă și ineptă nu prea este interesată de câtor microDumnezei le-a fost deranjat confortul hedonismului „pă persoană fizică”.

Cetatea vrea să știe CÂȚI OAMENI SĂRMANI NEVINOVAȚI, AU FOST UCIȘI, li s-a schilodit sufletul, li s-au nenorocit familiile sau li s-a distrus cariera.

NU INTERESEAZĂ deloc particularul onctuos al Popândăilor cu Robe, membri de vază ai Sectei Geambașilor Adevărului Mistificat.

Justiția NU ÎNSEAMNĂ 7.000 DE POTLOGARI, fricoși, impostori, lași, ariviști, harpagoni, mincinoși.

Justiția emană de la oameni și se realizează în folosul oamenilor.

7.000 de borfași cu sinecurile amenințate NU INTERESEAZĂ PE NIMENI!

 


ACTA, NON VERBA!

Corupție (infracțiuni la Legea 78/2000), mită (primirea de foloase necuvenite), trafic de influență, asocierea în vederea comiterii a unor infracțiuni, fals în declarații, complicitate la fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, înșelăciune, instigare la infracțiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității, favorizarea infractorului, conflict de interese, abuz în serviciu contra intereselor publice, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, fals intelectual, evaziune fiscală, delapidare, efectuare de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia deţinută, amenințare, șantaj, instigare la spălarea banilor, spălare de bani, constituire de grup infracțional organizat, violarea vieții private, … 

Am spilcuit din arhiva corespunzătoare celor 94 de condamnări corespunzătoare anilor 2013-2019.

CORUPȚIA, LUAREA DE MITĂ și TRAFICUL DE INFLUENȚĂ ocupă primele locuri ale podiumului ticăloșiei judiciare. 

Total pedepse însumate – 315 ani de pârnaie (exe&susp).

Boon!

Ia să vedem ce realizări are această interfață ticăloasă – SIIJ – al cărei efect este doar maimuțăreala luptei anticorupție și protejarea din fașă a fenomenului infracțional GENERALIZAT în sistemul judiciar.

Păi, în cei 2 ani de la operaționalizare, zice-se că a reușit să trimită în instanță doar 3 dosare:

– cel al lui stoina – bețivul – achitat de o jigodie de instanță;

– cel al lui mihai laurentiu vasilescu – achitat de asemenea

– cel a lui damian dolache – soldat cu o condamnare blândă.

ATÂT!

În rest, doar abureală și vrăjeală, cu dosare la oha ! (negulescu) sau cu dosare utopice ca finalizare – cel împotriva lui timmermans sau împotriva Huidumei de la Mediasch.

Cum mai poate fi mușamalizată îndărătul un lozinci și sloganuri sforăitoare această flagrantă discrepanță dintre anticorupția de dinainte de SIIJ și BATISTA PE ȚAMBAL din perioada SIIJ?

SIIJ e secția care a reușit 3 dosare de bețivi și indisciplinați dintre care 2 au fost achitați?

ASTA ESTE LUPTA ÎMPOTRIVA CORUPȚIE ENDEMICE DIN JUSTIȚIE?

Au dispărut cumva șpăgile?

Au dispărut cumva traficul de influență, corupția, falsul de varii feluri, uzul de fals, șantajul, abuzul în serviciu?

În mod inexplicabil, această Sectă a Sociopaților cu robe, având un coeficient specific de criminalitate cu mult superior coeficientului de criminalitate al întregii societăți, S-A CUMINȚIT SIMULTAN CU APARIȚIA SIIJ?

 

Haide, bre, lăsați aburelile ieftine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu