Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 23 august 2013

Cum pot scăpa șoferii de amenzile de radar...

Decalog mocca cu largă aplicabilitate practică.

10. se înlocuiește caroseria autovehiculului cu materiale absorbante speciale, similare tehnologiei stealth;
9. se circulă cu precădere pe drumurile de exploatare agricolă, cele forestiere precum și pe traseele destinate concursurilor de off-road și enduro;
8. se circulă pe ulițele și coclaurile patriei numai între orele 03.00 – 03.30, ceasuri tainice îndeobște menite hoților de cai sau destinate retragerii fără torțe a radariștilor în vederea îngurgitării unui grătar, a unei ciorbițe de burtă, toate condimentate de inevitabila dublă de votcă nebugetată.

la de semnalul regulamentar de oprire efectuat de agentul de poliție se acționează astfel:
7. se acționează schimbătorul de viteză în treapta maximă și se apasă cu fermitate pedala de accelerație;
6. în caz de oprire se motivează faptul că soacra este grav bolnavă, internată de urgență în spital, iar momâia de pe locul din dreapta tot toacă din meliță, ca o cață turbată , ca să fie sporită viteza de deplasare;
5. în caz de oprire, fără existența pe locul din dreapta a mumiei consorte, se motivează faptul că soacra este internată de urgență în spital iar doctorul urgentist necesită imperios primirea unei șpăgi în vederea producerii unui micuț malpraxis salutar;
4. în caz de oprire, fără mumie, fără soacră, se justifică graba kilometrajului cu o directiva ecologică europeană a Porții Brandenburg, împăturită în două și prezentată odată cu documentele autovehiculului; Semnul Porții Germanice semnifică diviziunea incipientă dintre șofer și agentul de meliție, precum și ulterioara uniune de opinii realizată după înmânarea bancnotei;


3. În situația în care agentul de meliție constatator nu este unul din cei 90% milițieni vegetarieni (pasionați colecționari de verdeață) ci este unul din cei 10% agenți de poliție carnivori, atunci se extrage de lângă schimbătorul de viteze bâta de base-ball, sabia ninja, sau se deschide portbagajul de unde se apucă levierul și cheia pentru prezoanele roților.

Pe locul secund în topul artificiilor de evitare a unei amenzi radar se află opțiunea aruncării cheilor de contact în toaletă, simultan cu acționarea butonului bazinului. Necesarul de adrenalină al împătimiților volanului va fi suplinit prin amfetaminele oferite de jocurile din seria „Need for Speed”

Și … în fruntea topului… posibilitatea de a se radia autovehiculul în cadrul programului „Hârbul”. Voucherul astfel obținut se vinde în târg la Cumpărătura, după negocieri crâncene cu samsarii de vechituri.
Fondurile astfel obținute se împărtășesc cu prietenii, cu prietenele, cu amicii prietenilor, cu vecinii, cu trecătorii, cu pelerinii, maidanezii, astfel încât finalitatea certă a acestor venituri inopinate să corespundă unei exclamații de-a lui Mălăiele, devenită celebră: „Pe care i-am băut!”
Cotoroanței conjugale, de așteaptă acasă impacientată, pitulată după tocul ușii și cu făcălețul în mână, i se va comunica evidența faptului că guvernul Ponta Copy-Lot a sistat fondurile alocate programului rabla 2013.
„Pe care … l-au băut! *
-----
* (la împlinirea unui an de la loviluția de palat ratată, precum și cu ocazia lansării candidaturii riscante pentru prezidențialele din 2014, lansare însoțită de amânarea proiectelor de regionalizare a teritoriului și modificare a constituției)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu