Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 27 septembrie 2016

Back to school, stupid monkeys!


O ofertă de nerefuzat pentru MAIMUȚELE agramate, semianalfabete sau analfabete funcțional, care s-au cocoțat în TOATE posturile decizionale ale Țării, prin cotișag și furtișag, negând iremediabil noțiunea de „meritocrație”, substituind-o cu cea de „mediocrație” și „nulocrație”.

Preț de mocăială: la 137 de lei plătești o carte și primești 3, numai bune de pus în bibilotecuță să vază vizitatorii aidoma de prostani ca și gazda, că aceasta din urmă are „valențe” intelectualiste.

De remarcat utilitatea acestor Cărți GRELE, ele putând fi, la o nevoie, priponite pe oala de chișleac ca să nu hlinchească mâța smântâna.

Bucșa de la Parchetul Diribau, mă gândesc că din zecile și zecile de mii de lei cu care statul rrumân - Planet der Affen îi răsplătește TeNbelismul nativ, poate să rupă 137 de lei ca să deslușească, în al 12-lea ceas, ce anume este acela un „plaivaz”!

Ghițălul dracului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu