Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 3 septembrie 2016

Flori de ... colți - epilog




Buey, gata cu gâlceava pe Net!
N-are rost să vă mai clonțăiți anapoda despre reprezentativitate, despre legitimitate sau altele cele, fiindcă am făckut Io* împărțeala posturilor.
Inga așa, cam cum se face orarul la început de an școlar: la acela nu-i pui ore luni că-i mahmur decuseară, la alta nu-i pui ore după 12 că are abonament la solar, la altul nu-i pui ore seara că-i sângur la nevastă, fără înlocuitor la comandă (liubovnik, adicătelea).
Așadar, sunt 9 locuri pentru Magistrații ceia adivarați, nu polițiștii reșapați în procurori.
Câte regiuni istorice are Rromânica mică (nu cea Mare, că-i lipsește o juma’ de Bukowină, de Maramu’ și Pocuția, oleacă din Crișana, oleacă din Banat și oleacă toată Craina, o buca’ din Dobrogea, Transnistria, Buceacul și ditamai Basarabia peste care o stuchit un Arici-Pogonici khazar, insignifiant și pettit, din colonia aia penitenciară de peste balta cea mare zămislită din toți ocnașii și tâlharii Bătrânei Oirope condamnați la surghiun în Eldorado-ul parodiat de niște trepăduși purtători de kippe și yarmulke și care are o istorie „seculară” abia pe jumătate cât perioada domniilor unei singure dinastii de Basarabi și Mușatini.
(aidicapumeu că am reușit să nu folosesc nici o virgulă în descrierea Cetății BaalZebubilor illuminați!)

(iar m-am împiedicat într-un anacolut și mi-am sclintit un chicior)

Deci, avem așa, în sens trigonometric: Moldova, Bucovina, Maramureș, Transilvania, Crișana, Banat,  Oltenia, Muntenia, Dobrogea. Nouă regiuni historice.
Opsss! 9 Scaune în CSM la 9 regiuni. Țâflișă treabă!
Amu’, ca bibliografie obligatorie, mergem iute-iute de tot pe portalul instanțelor de judecată și pe Magna Charta desenăm cu dermatograful lui Stalin de la Yalta, competențele teritoriale ale celor 15 Courți d’Appel.
La Moldova avem CA Bacău, CA Jassy și o juma de CA Sv.

Cealaltă juma fiind la Bukowina.
La Transilvania avem CA Cluj care înfulecă Maramureșu, CA Tg. Mureș, CA Alba și CA Brașov  (fostă Stalin!)
La Crișana avem CA Oradea.
La Banat avem CA Timișoara (cu ceva de-mprumut de la Aradul septentrional Mureșului)
Începând de la Oltenia începe o admirabilă Varză de Bruxelles peste care s-o răscrăcănat o gotcă naked and beheaded, sacrificată ritualic la Băilești. (parcă o trasat circumscripțiile astea Nilă a lu’ Moromete în colaborare cu Dorel-instalatorul)
Deci Oltenia prinde CA Craiova iară Vâlcea o surghiunit-o la mamuța draaqului, că aclo-s prea mulți hackeri și trebuie supravegheați mai îndeaproape de FBI.

Muntenia prinde Olimpul ÎCCJ-ului madamei livia button (fie-i țărâna ușoară, că despre morți și sinucigași profesional se grăiește numa de bine) plus CAB, CA Ploiești și CA Pitești, cu tot cu Gucciferii de la Vâlcea,
CA Galați o făcut-o un fel moldo-vlahă, ca să-mi încurce mie împărțala jâlțurilor din CSM. Noroc că nu-s catindați de-aclo.

La Dobrogea mai rămâne doar CA Constanța.

Amu, ca un veritabil strateg al melcilor, încep să acopăr la punctele obligatorii de trecere:
1. Din Dobrogea nu-i decât Mustață de la J Ct. Adjudecat!
2. Din Crișana (adicătelea județele Bihor, Satu Mare și jumatea nordică a Aradului nu-i decât… da, doamnelor și domnilor, reprezentantul Crișanei în CSM este doamna locotenent-colo… opsss! Pardon, doamna judecător Lavinia Coțofana de la J Ar. Sold!

S-o isprăvit cele 2 locuri de la Judecătorii.
Ceea ce creează următoarele puncte obligatorii.
3. dacă judele de la Sighetul Maimuței nu mai poate intra în Dormitorul CSM-ului, atunci Maramureșul este reprezentat de Danci de la Tribunalul Maramureș.
4. Cum ambele candidate din Moldova sunt la secțiunea Tribunale, însamnă că numai una dintre ele o să tragă lozul câștigător. Hai să zicem că-i Vitoria Lipan Baltag de la T Neamț, care o să-l transforme pe c.v.d. în Calistrat Cuțui după parastasul lu’ Nechifor.

S-o isprăvit și locurile de la Trebunale cremenale. Mai sunt 2 locuri la ÎCCJ și 3 la CA-uri.

5. Pentru Banat, dacă nu mai poate întra în CSM Balan de la judecătorie, atunci intră Nistor de la CA Timișoara
6. Mai departe la CA-uri, unde se alege cu coronița de Zeu în CSM Aghinița de la Cluj, c-așa voiesc Io* . Deci Transilvania ș-o trimes reprezentantul.

Mai rămân de ales 2 locuri de ÎCCJ și unul de CA, corespunzătoare Olteniei și Munteniei. Bukowina nu are nici un reprezentant, c-așa-i patternul istoric, întotdeauna ce li s-o cuvenit la bucovineni o ronțăit muntenii și (tele)oltenii, chiar și în recentele guvernări ale lui Nicolae Plumbuitul, Ivan Ilici Kaghebescu, sau Pictor Vonta. Nu-i nici un bai, că ș-așa Bukowina, de-atâta scârbă față de justiția din țara vlahilor, o să se rupă ș-o să  se unească cu cealantă parte de Bukowină de la Cernăuți ș-or să-și facă ei un o Țară mândră ca soarele de pe ceriu sau ca Liechtenstein.
(se subînțelege că la secesiune or să fie împachetate fedeleș toate caricaturile și toate parodiile de magistrați care  au venit la închiabureală în Țara fagilor bunicului Ștefan, sărmane avenituri de pripas, venite în șlapi, cu izmenele rupte-n dos și cu bocceaua pe umăr, în care-și aveau toată agoniseala lumească: o pereche de colțuni, o chimeșă, o buca’ de mămăligă rece și acră, un boț de brânză scoaptă primită depomană de la niște călugări și câteva cepe furate de pe straturile din grădinile riverane pribegiei judiciare.)

Dacă o să se sâmță juzii ceia de la CA-uri ca să deie de la ei un loc la Trebunale, atunci poate să fie în CSM Axinte de la Botșeni care să reprezinte Bukowina, cu ricoșeu. Dacă nu, nu! Luați-vă celelalte 3 locuri și împărțiți-le cum oți ști la Prazilia Valahă.
Adicătelea locurile 7 și 8 le atribuie doi popândăi mov de la ÎCCJ, care pot fi considerați munteni, indiferent de unde or fi ei de mlaștină, că la ce apucături și vechime au la împărțit nelegiuirea în cetatea lui Bucur pot fi considerați mitici cu patalama citizenship.
Locul 9, ultimul de la CA rămâne la Oltenia, loc care poate fi ocupat numa’ de Spânu de la Craiova, fiindcă Ponea nu se arată plăcută privirii ELU-lui, care atotștiutor fiind, i-or fi ajuns la divinele-i urechi povestea cu melițianul ponea de la Mehedinți și acolitu-i duicu.

Ș-uite așa, oleacă câte oleacă, s-o isprăvit toate locurile pentru CSM.
Nu vă mai chinuiți digeaba cu alegerile acelea, cu fel de fel de adunări simandicöite, în care să se adune juzii pe categorii de babețici și-n care să se laude fiecare cu ce aifon, rolex, vuitton sau armani ultimul răcnet și-au tras.
Nu mai îmblați cu prostii și cu păru-n ochi, faceți iconomie de parale și duceți-le la părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului ca să ieie de paralele acelea demâncare, colțuni, bulendre și botine la copchii.

Nu fiț' chitroși!
Nu fiț triști. Zîmbiți!
Mâine va fi mai rău!  

(Murphy’s 1th Law)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu