Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 9 decembrie 2016

Hai la vot, la vot, la vot, dacă nu, o iei în bot!

NOP!
MĂ PIȘ PE EL DE VOT!




Cu toate mesajele lui JWK, Cioloș, Chirilă et Compania lingăilor și argaților, rămâne cum am stabelit:
Ca unul care acum 27 de ani și-a câștigat în mod nemijlocit drepturile fundamentale, cu arma în mână, ca unul care 26 de ani a tot votat ca o vită tembelă, astăzi declar cu fermitate:
MĂ PIȘ PE EL DE VOT.
Sistemul ticălos al lulutzei kovesi - hoață de 2 parale, al laviniei stanciu - odioasă și sinistră torționară, promovată de JWK într-o sinecură nemeritată, al promotorilor Legii 217/2015 și al antiromânismului de factură extrafrontalieră, sistemul Nelegiuirii și Ticăloșiei Judiciare TREBUIE SĂ DISPARĂ, SĂ AJUNGĂ LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI.


Milioane de români cu dreptatea în mână și capul spart de golănașii din Systemul Național de Nelegiuire și Ticăloșie judiciară sunt jigniți de atitudinea cârdașilor costumați în robe de magistrat. Dacă este ca legea răspunderii magistratului, prioritate ZERO a circumstanțelor actuale ale societății românești, să fie introdusă de PSD, ei bine, atunci fie ca PSD să câștige alegerile și să implementeze această măsură atât de necesară. Indiferent dacă or să scape de rigorile legii 10 capi pesediști. Interesul general este ca nici un amărât nevinovat să nu mai sufere. Căci, a postulat Sir William Blackstone: „It is better that ten guilty persons escape than that one innocent suffer"
Acest deziderat clamat de Cetate nu poate fi implementat nici de băsescu – Matrozul Galactic și Călăfătuitor Universal – autorul faptic al acestui system ticălos populat de florieni, de lulutze, de papici, de țuluși, de șutimani sau roșii.
Acest deziderat nu poate fi implementat nici de JWK sau Cioloș, cu toată cohortele lor de lingăi de clanțe care acționează numai împotriva interesului național român, împotriva românilor, protejând interesele corporatiștilor multinaționali:
- francezii stăpânii apei din România
- germanii stăpânii energiei  electrice
- austriecii stăpânii pădurilor și a petrolului din țară
- olandezii jinduitori la poarta de acces maritimă a estului european – Portul Constanța.

Acest deziderat, al întronizării Legii și legalității în România poate fi realizat doar de vreo trei- patru ticăloși de la PSD, care au fost defilați prin cătușe pe la DNA, în văzul umilitor al televiziunilor, și au resimțit acut, pe propria dermă, ce înseamnă să fii român umilit în propria țară de liftele Trădătoare de Neam și Țară.
Mult succes electoratului PSD, a cărui disciplină și mobilizare o salut cu un deosebit entuziasm.
Noi, „frumoșii tineri și liberi” care în nov. 2014 am făcut cea mai mare greșeală a vieții, cei care am ajuns să fim condamnați pe nedrept de sistemul ticăloșit al băsescului, perpetuat în dictatura marionetei sorosiste – Iohannis, ÎN 11 DEC. VOM STA ACASĂ, VOM CONSUMA „FĂRĂ NUMĂR” PETURI CU CEVA AVÂND UN  GUST PUTERNIC ȘI AMĂRUI, CA MAI APOI SĂ NE PUTEM PIȘA CU BOLTĂ PE EL DREPT DE VOT ȘI VOM PRIVI CU ADMIRAȚIE LA MOBILIZAREA EXEMPLARĂ A ELECTORATULUI PSD.

Căci, în definitiv, regula „alegerii răului cel mai mic” ne impune ca să fim de acord cu schimbarea ticăloșilor Trădători de Țară, a HOȚILOR care înstrăinează bogățiile țării, cu niște hoți autohtoni, care măcar păstrează în interiorul granițelor produsul furtișagului lor.

BOICOT VOT!
AM ZIS!

Remember vorbele memorabile ale lui Dan Puric, cenzurate de orânduirea de partid comunistoid și de stat securistoid:
"Dacă în România era într-adevăr un stat şi nu un cuib mafiotic",
"nu vorbim de şleahta asta de securişti care ne conduc",
"sistemul acesta de tip mafiot care paralizează dezvoltarea României este un cancer la nivel social".

Remember G. Lesnea – „Binomului”
„Binomul e-n toate
E-n cele ce sunt
Și-n cele ce mâine vor râde la soare
E-n Lulutza din leagăn
Și-n Florianul cărunt,
E-n cârdășia ce veșnic nu moare.”

Câteva motive majore pentru care … s-a scumpit kila de electori proști. (= frumoși și… „liberi”)
2015:
- Legea 217/2015 – Legea „antilegionară”
- Introducerea la nivel național a unui adevărat cult referitor la Holocaust
- Acceptarea necondiționată a unei cote permanente de refugiați de 4% din numărul lor total, acțiune ce aduce atingere suveranității de stat a României
- SchweighofferGate
- „În procesul penal judecătorul ul este partenerul procurorului” – Livia Stanciu Button
- RarincaGate

2016:
- proiectul de modificare a programei școlare și scoaterea Istoriei din curriculă și înlocuirea ei cu „Educația pentru societate”
- „Mulțumesc ,doamnă președinte!” (contestația în anulare a lui JWK); „ Mulțumesc, Domnule președinte!” ( sinecura de jude CCR)
- „În România drepturile fundamentale sunt un lux teoretic” (min. just.)
- DNAGate – atât în ceea ce privește amploarea făcăturilor judiciare, cât și scandalul plagiatului LCK.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu