Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 22 decembrie 2016

Doamne, apără-l și păzăște-l pe Țâcnit de lume și de sine însuși!



Buey, da-i tare zăpăcită @Lioara - muiuțul judiciar
#aidicapumeu

Io* credeam că numai mie mi-o făcut pocinogul să-și atârne prevederile art. 391 Cod procedură penală la selfie-stickul cu care se împozează pe jâlțul de calfă judiciară mândră coz.
Adicătelea să-mi amâne pronunțarea de 3 ori, pentru un interval de timp ce oricum depășește prevederea expresă și limitativă a legii.


Amu nuș ce cătam pe portalul judecătoriei și la un moment dat văz alte doo trăsnăi ale muiuțului zăpăcit:

Prima – o năsbâtie prin care într-un dosar obligă la plata unor cheltuieli pe… (țân-te bine de parâmă, neicuță, că vine tzunami-ul juridic!) inculpatul din alt dosar penal.

 Dosar 5161/314/2016

Bujor Nicu este inculpat ÎN ALT DOSAR PENAL!

Dosar 1261/314/2015

#AIDICAPUȘÎDIZÂLILIMELI!

Apoi, altă nărozie, în aceeași zi de 19 dec. 2016, îndreaptă o altă prostie tulburătoare, de astă dată din dosarul 5560/314/2016.
Dosar în care muiuțul cârpește o nulitate monumentală, precizând într-o SENTINȚĂ, localitatea Ipotești în loc de Ilișești.

Dosar 5560/314/2016

Prima dată m-am gândit că probabil nu se sâmțea bine muiuțul, o fi fost luna în ultimul pătrar – acela cu nervii întinși la maximum și priponiți în pioneze.

Dar nu e doar atât.
Muiuțul judiciar crecă are nește probleme mai desubstrat, ce țin de Supra-Eu.
Probabil savantul Freud, de ar mai fi trăit, și-ar fi completat strălucita operă psihanalitică și ar fi câștigat premiul „Nobil” pentru psihiatrie din speța analitică a muiuțului judiciar .
Așa năzbâtii tulburătoare nu pot fi sezoniere sau pasagere. Ele sunt rezultanta unor tare înrădăcinate în cele mai adânci paliere ale psihicului zăpăcitei cu robă și se ancorează încă din vremurile balului bobocilor de la Colegiul Mihai Eminescu, bal la care muiuțul a rămas cu sechele nefiind luată nici măcar la dans, răstimp în care toate mortăciunile și toate țărăncile își rupeau curul prin culisele și catacombele Casei de Cultură.

Evoluția psihotică în timp a muiuțului s-a înscris cel mai probabil în cutuma psiho-analitică, astfel încât acum, în loc să fie atentă la termenele pentru pronunțare, la numele părților din dosare – inculpați, procurori, etc, sau la datele de identificare ale acestora, muiuțul judiciar suferă așa de un fel de autism afectiv, trăindu-și catharsisul de Clitemnestră în lumea ireală a unor fantasme în care ghisază Zburători idilici, care să se înfățoșeze dinaintea ei călare pe un Lamborghini alb și să-i așeze dinaintea condurilor omagiul lor de Casanovi sub forma unui phalus de Mandingo.

Ptiu! Ptiu! *
††† **
Doamne, apără-l și păzăște-l pe Țâcnit de lume și de sine însuși!
----
* Stuchit antideochi în sân, făcut cu evlavie de baborniță cucernică
** trii cruci pravoslavnice, mari, regulamentare, cu amplitudinea „ de la păr la păr”

5 comentarii:

  1. Fereste-i Doamne de urgia nemiloasa a briciului neuronal al dlui E.B. pe toti ce-i intra sub lama insetata, caci sansele lor de judecare dreapta in palatul mintii lui scad sub cele ale unei amibe ori protozoare in fata mopului strashnick si indelung imbibat in domestos produs in u.e.

    RăspundețiȘtergere
  2. Termino imbecilule, vad ca postezi ca anonim si n-ai cojones sa te identifici! Domnul E.B. face o activitate justa, cu talent literar abundent, si la care nu multi au curaj sa se inhame fara a fi persecutati de sistemul asta stramb. Si oricum va afla cine esti, trecutul lui in military intelligence nu este atat de departe si va hackui ip-ul tau, neghiobule. Hai sictir abitir cu lipici de Mjollnir!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să protestez în mod categoric față de alegațiile tale nesustenabile. Am mai bine de un an de când am șters din șablonul blogului codul HTML corespunzător widgetului „Histats counter”
      Mi se părea a fi dovada trișului ca, la un bal mascat, Io* să mă uit pe sub măști să văz putzulica, piszduța sau IP-ul și sursa vizitatorilor. Așa că l-am șters năibii.
      Dară, ca să nu zâcă momâia ceea anonymă că-s pruost, inga îi pusăi azi o oglindă-oglinjoară fermecată: IP Address widget.
      Ca să se uite în ea, răstimp în care-și mâzgâlește genele cu mascara Meibelin și incantează celebra orație: Oglindă-oglinjoară, cine-i cea mai nescărmănată momâie din țară?”

      Ștergere
  3. Poate sunt o imbecila si nu "un", stimate co-comentator. Sa nu cadem, totusi, in Caucazul guerillero-rebel al carui fondator si exponent este proprietarul blogului. After all, justice isn't only blind, she's crooked all the way. Kan ga, oyabun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mey copii, mey, nu vă certați, iubiți-vă!

    RăspundețiȘtergere