Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 19 decembrie 2016

Kăkănarul de Suceava (II)


Moto: „Quod licet Iovi, non licet bovi”


„Ce oameni excepţionali trec pe lângă noi, anonimi, şi noi admirăm prosteşte atâţia neghiobi, numai pentru că au vorbit de ei presa şi "opinia publică"
Mircea Eliade

despre cei de mai sus vorbește „presa” cu lanț, zgardă și botniță, a lui avram - Argatul-Nepereche .

Despre ceilalți, cei ADMIRABILI și EXCEPȚIONALI, cine să vorbească?
----
exceptând-o pe adjutantul onorific Calisevici (Forza, năstureii!), în rest nu dau 2 cepe degerate și 2 scuipați pe acești neghiobi popularizați de Argat.
AM ZIS!
-----

Așadar, ia să vedem, măi deontologii pulii, șeicari vocaționali cu limba amușinată de-un cot după ceva stipendii publicitare azvârlite în sictir de la masa îmbelșugată a boiarilor politruci:

Ce anume premiem noi aici? NORMALITATEA?
Normalitatea a ajuns să constituie o circumstanță excepțională în lumea deșucheată a neosocialismului de caviar, mimetizat în capitalism de cumetrie?
Avea dreptate Hegel cînd postula că lumea e sucită kukurul în sus dar mulți dintre noi – inclusiv Argatul-nepereche, nu putem sesiza evidența acestei stări de fapt.

Îl premiem a Ț+1-a oară pe marius ursaciuc? Za șto?
Ca să deie bine la etalarea în ochii lu Schmetterling, ca să nu ne taie stipendiile mocca din care ne luăm gipane, furouri la mullieri, inele cu adamantă la țiitoare, babysittere philipppineze la beizadele și abonamente anuale la SPA-uri thailandeze cu finalizare?
Sictir, bă!

Premiem normalitatea activității unui edil, care în alte țări civilizate, nici măcar nu ar fi ieșit în evidență nici măcar cu un micron față de îndeplinirea atribuțiilor fișei postului?
Dacă tot era să se premieze un politruc, fie el și din tagma pedelichelismului de caviar, mimetizat în galben căcăniu de liberal reșapat, putea fi premiată –Angelica Fădor – personalitate politică feminină a anului 2016 în județul Suceava.
Putea fi nominalizată măcar la mișto, ca prima femeie parlamentar sucevean care nu este intrată la menopauză.

Apoi, îngrozitor de grotesc să-l premiezi pe fripturistul acela de ursu, pe ciozvârtarul-ciozvârtarilor și fripturistul – fripturiștilor. Un ins amoral și venal, a cărui singură trăsătură non-caracteriologică este deosebita abilitate de a se cocoța permanent în capul mesei pe care tronează plăcintele.
Urmând linia ipocrită a acestei nominalizări, poate ar fi fost nimerit să-l premieze și pe cărăbușul-voiajor de la biblioteca pulii.
Apropos de domeniul istoric- arheologic: de Ioan Mareș auzirăți, Argaților de la Kăkănarul de Suceava?
Dar de Mugur Andronic, știți ceva, șeicarilor.

Hai Sictir și plimbați Ursul de aici!

Apropo de promovarea Bucovinei:
Auzirăți ceva despre cei frumoși și tăcuți de la „Discover Bucovina”? , despre care nu vorbește „presa cu lanț, zgardă și botniță”?
Dar despre „Asociația Ghizilor Bucovinei”?
Nuuuu? NU vorbim despre ei în presa de kăkat a argatului.
În fițuica lui nenorocită se poate vorbi doar despre ipochimene etalon din specia scrofiței hipercelulitice corina martin – că doar așa sună talanga propagandistică de la etajul I al Palatului Administrativ.

Apoi, premiem un lord englez, al cărui voluntariat, în Kingdomul lui Șecspir și al Milostivei Regine Lisbeth a Dooa, ar fi fost de asemenea un fapt ultrabanal.
De ce ajunserăm ca normalitatea voluntariatului englezului nouă să ni se pară excepțională?
Pentru ce lepădătura aceea de „epurașuușarupe” de la compartimentul prevenție din IJM (Infectoratul Județean de Miliție) n-are nici o treabă și nici un habar cu cele mai elementare norme, principii și linii de acțiune ale muncii de prevenție.
Ce treabă să aibă un epigon al comisarului șpăgar KraporK?
All comments are useless.
Ascundem iute sub preș duhoarea pestilențială a gunoiului autohton și-l preaslăvim pe un om al altor plaiuri, a cărui acțiune, de un normal tradițional în țara lui, la noi pare a având anvergura unui OZN.

ȘAMV, ȘAMV (și așa mai la vale)

- ascundem sub țol falimentul industriei românești de medicamente și o premiem pe inventatoarea Polidinului: La 90 de ani, las-o, frate, în pace să-și trăiască frumos anii ce i-au mai rămas. N-o mai futeți și voi la cap cu aburelile voastre, doar pentru că așa vreți voi să vă vindeți fițuica nenorocită ca să aveți parale de cola, shaorme și mui thai-landeze.

- îl premiem pe maistrul Davidel și preacinstim memoria Eroului Grosaru cine? Noi, Kăkănarii de la Kăkănarul de Suceava care an de an și zi de zi NU POMENIM UN CUVINȚEL în spiritul și tradiția CULTULUI EROILOR: nici la 17 Decembrie - începutul Lovilluției, nici la 22 Decembrie. Cultul eroilor este nimerit de adoptat doar atunci când peste 50 la sută din audiența Kăkănarului scade ( 70.000 - 80.000 de views și 25.000 - 40.000 de unici, față de vîrfurile de 140-160.000 cu 60.000 de unici), iar Kăkănarul în format print trebuie vândut ca să-și schimbe Argatul-Nepereche cauciucurile de vară cu cele de iarnă.

- Îi premiați pe cei 2 elevi merituoși de la COLEGIUL DE TOP „Ștefan cel Mare” care au atins o performanță rară, în condițiile unui ambient didactic și școlar care PERMITE și POTENȚEAZĂ această performanță.
Dar de țâncii mucoși asemenea celor de la Bahna-Arini, care vâslesc zilnic câte 10 km prin noroaie și păduri, cu ciubotele tatălui în picioare și în cârcă cu o manta de-a bunicului din WWII, întoarsă pe dos de croitorul satului – NU VORBEȘTE NIMENI?
Abia aceea este PERFORMANȚĂ RARISIMĂ, a copchiilor cu mațele ghiorțăind de foame și înghețați, care reușesc să ducă la bun sfârșit câte un an școlar. Abia aceasta este O REALIZARE EXCEPȚIONALĂ.

În fapt, ce anume premiază această „gală” fără nici un pic de reprezentativitate, asemănătoare „Congresului pizdelor? („Pizdele din lumea-ntreagă / S-adunară toate laolaltă / Ca să facă un congres / Pentr-o Pulă-interes…”)

Gala derbedeilor scârțangii de la Kăkănarul de Suceava are aceeași relevanță a recunoașterii și promovării valorilor exact câtă are un colocviu al unor curve și matroane de tractir, care se hotărăsc ele, într-o bună zi, ca la sfârșit de an să stingă oleacă fânarul roșu de la intrarea în lupanarul de pe Nicolae Bălcescu nr. 2 și să se apuce ele să jurizeze și să decerneze premiile „Miss Himenoplastia 2016” și „Mister Penis învârtoșat 2016”

Hai sictir, băi Gunoaielor de la Kăkănarul de Suceava!

2 comentarii:

  1. O critica radiografica penetranta ca de obicei, in lumina perceptiei dlui E.B., un geniu aflat in tenebrele lui hermaeus morra (google it).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primul impuls era ... să te stuchesc.
      Dar nu, căci pasămite nu-ți este cunoscută noțiunea de paralogism.

      Ian să videm:
      „Hermaeus Mora is the daedric prince of fate, knowledge and memory. In his rare dealings with mortals, he often chooses to appear as a grotesque mass of tentacles."

      „Hermaeus Mora (Daedric HDaedric EDaedric RDaedric MDaedric ADaedric EDaedric UDaedric SSpacerDaedric MDaedric ODaedric RDaedric A), also known as Hoermius, Hormaius, Herma Mora,[1] and The Woodland Man is the Daedric Prince of knowledge and memory; his sphere is the scrying of the tides of Fate, of the past and future as read in the stars and heavens. He is not known for being good or evil; he seems to be the keeper of both helpful and destructive knowledge, although he usually sees all seekers of any knowledge as his servants.”

      „Also called the Demon of Knowledge, he is vaguely related to the cult origins of the Morag Tong if only by association with his sibling, Mephala. He usually chooses to appear to mortals as a void of darkness, or as a grotesque mass of tentacles.”
      -----
      Așadar, pentru a nu risca de-altă dată, ilustre anonym, să fii stuchit, încearcă să respecți imperativul paradigmatic al lui Archimede:
      „NOLI TANGERE CIRCULOS MEOS”

      Ștergere