Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 13 ianuarie 2017

#uatdâfacisdis? Cine PLM conduce Colonia Experimentală Rroemenica?


De-a valma, la hurtă, că și așa nu mai înțelege nici draaqu nimică:

1) sept. 2015 - Generalul Coldea decorat de ambasadorul Franţei cu Ordinul Naţional al Meritului

2) 8 iunie 2016 Laura Codruța Koveși decorată de președintele Franței cu Legiunea de Onoare

Nota: Aceste două bizare decorări au lansat în mediul online un meme devastator:
„Atunci când un șef al serviciului tău secret este decorat de o putere străină este ca și cum pe nevastă-ta ar premia-o ceilalți bărbați din bloc pentru … merite deosebite.”

3) 22 februarie 2013 – „Premierul Victor Ponta se află la Paris, în cea mai importantă vizită externă a sa ca șef de Guvern, prima de după alegerile din 9 decembrie. Parteneriatul strategic încheiat  între Romania și Franța în 2008 a fost prelungit pentru următorii cinci ani, un document parafat de premier alături de omologul său francez.
Dincolo de vizitele cu oficialii francezi, în program sunt câteva întâlniri cu șefi ai unor mari companii precum Vaillant, Renault, Orange, dar și Vinci.”

4) sept. 2016 - Scandalul Black Cube – Dragomir (rezervist (?) SRI) – foști agenți israelieni ai Mossad angajați ai firmei israeliene Black Cube – prezumata implicare a fostului director al SIE – Mihai Răzvan Ungureanu și demisia intempestivă a acestuia după izbucnirea scandalului.

Note: 
a) MRU relații excelente cu parteneri din Israel (bănuit a avea chiar cetățenia israeliană) iar „motivele de sănătate” oculte, ce au argumentat demisia au fost EXACT ȘI OPORTUN interpretate , ÎNCĂ DIN ZIUA DEMISIEI, de cei cu spirit analitic impecabil, a fi „pietre la rinichi”. Niște pietre așa, ... mai negre, ... în formă de cub. 


b) Dragomir a activat în exact aceeași structură din care provine Coldea – Direcția Generală de Prevenire și Combatere a Terorismului

c) Scandalul dă amploare unui ipotetic conflict instituțional între SRI și SIE.

5) 9 ian 2017 – dezvăluirile lui Ghiță despre Coldea vs. Ponta, februarie 2015:  Florian Coldea, prim-adjunctul SRI, l-ar fi amenințat pe Victor Ponta că-l arestează dacă semnează contractul de construire a autostrăzii Comarnic - Brașov. „Coldea l-a amenințat pe Ponta de față cu mine că-l va aresta, împreună cu angajații CNADNR, daca semnează contractul Comarnic - Brașov”

Florian Coldea ar fi spus în acea discuție „foarte nervos și agasat că europenii vor autostrada Pitești - Sibiu pentru că pe acolo e definit culoarul european" iar restul de bani europeni trebuie păstrați pentru ca „Romania să cumpere armament".

Note
a) așa-zisa amenințare, proferată în feb. 2015, este anterioară cronologic decorării ghenerălașului afrikaander cu Ordinul meritului !!!

b) tronsonul Comarnic - Brașov a fost adjudecat încă din dec. 2013 de un consorțiu format din Vinci (Franţa) - Strabag (Austria) - Aktor (Grecia).

c) armament achiziționat în ultimii 2 ani sau prognozat a se achiziționa: niște ruginituri de F-16 de la Portugalia, transportoare amfibii printr-un parteneriat dintre Automecanica Moreni de la germanii de la Rheinmetall,  corvete de la Damen ScheldeNaval Shipbuilding BV, olandezii care dețin șantierul naval de la Galați.

6) 8 nov. 2016 alegerile prezidențiale din SUA – victoria lui Trump redefinește politica externă a SUA, cel puțin în ceea ce privește reducerea implicării SUA în estul Europei.

7. 23 dec. 2016 – Bomba lui Obama pentru Israel: „Un stat palestinian în ultimele zile de mandat” despre adoptarea Rezoluției ONU din 23 decembrie care condamnă colonizarea israeliană din teritoriile palestiniene.
Admiterea rezoluției ONU fără ca SUA să facă uz de dreptul de veto, așa cum erau uzanțele tradiționale, enervează peste măsură Israelul.

8)  ian. 2017 teoria din ce în ce mai vehiculată referitoare la reducerea influenței SUA în estul Europei și preluarea de către DGSE-ul francez a sferei de influență abandonată de CIA. Preluare la rivalitate cu BND -ul german și, de ce nu, cu FSB.


9) din surse neverificabile de tip „radio-șanț” se vehiculează ideea că ghiță - defectorul guraliv s-ar afla actualmente în ... ISRAEL.

pentru ca în loc de concluzie pertinentă o analiză decentă by Cătălin Tache (11 ian. 2017): 
 

„In Romania ultimilor ani nu s-a putut scoate o vorba despre siguranta nationala fara a se bate la nesfarsit moneda despre parteneriatul strategic al tarii noastre cu Statele Unite ale Americii. Un parteneriat, fara putinta de tagada, extrem de important, dar care nu rezolva pe deplin ecuatia securitatii Romaniei. Iar situatia de fapt pare sa se schimbe vertiginos in ultimele saptamani, dupa victoria triumfala a lui Donald Trump, CIA urmand sa fie de acum inainte mult mai putin prezenta in viata noastra, cel putin in ceea ce priveste politica interna sau mediul de afaceri.

Insa locul dominant lasat liber de catre statia CIA de la Bucuresti a fost imediat umplut de catre DSGE-ul francez. Este vorba despre influenta Directiei Generale pentru Securitate Externa din Franta, care a reusit sa ia fata serviciului german de informatii BND. Iar revenirea in carti a filierei franceze este cu atat mai spectaculoasa cu cat, in ultimii doi ani, serviciul de spionaj german isi arogase dreptul de „tutore“ atat al sistemului informational romanesc, cat si al intregii politici si societati romanesti.

Ceea ce explica si cozile nemasurate de la Ambasada Germaniei la Bucuresti, pe care le formau politiciienii romani adepti ai „linsului clantelor“, cat si faptul ca mediul de afaceri fusese pur si simplu subjugat de interesele austriaco-germane.

Iata insa ca, dupa cum sustin surse atat din SRI, dar mai ales din SIE, noii „jupani“ din tara noastra sunt ofiterii francezi de influenta ai DGSE, unii dintre ei chiar cetateni romani extrem de bine ancorati in mediul de afaceri.”

Cand doi se cearta…
Deja in sistem se stia de multa vreme ca, daca stranuta cumva vreun agent CIA detasat la Bucuresti, racesc instant si locatarii de la Palatul Cotroceni, cat si cei de la Palatul Victoria. Iar americanii par sa fi profitat din plin de acest statut privilegiat, chiar daca, mai ales dupa incredibila rasturnare de situatie si propulsarea „neamtului“ Klaus Iohannis la Cotroceni, pozitia dominanta a CIA a fost serios amenintata de catre agentii BND.

Iata insa ca, tocmai cand germanii isi frecau mainile incantati ca BND-ul lor va desavarsi ceea ce au inceput in tara noastra, lucrurile s-au schimbat radical si, dupa cum sustin surse din sistem, beneficiind si de sprijinul Mossad-ului israelian, Directia Generala de Securitate Externa a Frantei a preluat fraiele puterii subterane, mai ales dupa instalarea guvernului PSD-ALDE.”


=============================================================
CONCLUZIE CU GRAD MARE DE VERIDICITATE:

CE SĂ FIE? NU-I NIMIC!
SE SCHIMBĂ GARDA LA PALAT!
Nu garda pretoriană a vreunui Palat, ci se schimbă garnitura de guvernatori și capuchehăi care diriguiesc și sforăresc trebile în Colonia Experimentală Rroemenica!

Prea mult chichirez gâlceava pentru nica fason.
Schimbarea Satrapilor - bucuria și ocupațiunea predilectă a nebunilor. 
 

=========================================================================
=========================================================================

 

Addendum.
Interesant de reținut ca arhivă:


sfârșitul lui 2013 - începutul lui 2014 - Coldea intervine la Alina Bica - șefa DIICOT în favoarea lui Ovidiu Tender.
Coldea a spus că Tender e un pion important într-o situaţie geopolitică", a mai declarat Bica
Tender, printre alte firme, deținea la acea dată S.C. Prospecțiuni” S.A.
Simpla interogare a datelor publice îi situează „contextul geopolitic” al lui Tender în zona de influență vest-africană, în special Senegal și Maroc (Tender avându-și cartierul general la Dakar), dar și în state învecinate: Mauritania, Mali, Guineea Bissau, Republica Guineea, Sierra Leone, Liberia, Ghana, Benin, Togo, Burkina Faso si Coasta de Fildeș.
(o sinteză a afacerilor lui Tender precum și relațiile strânse dintre Tender și Frank Timiș )

Al năibii cum corespunde această zonă de interese din cel de-al doilea imperiu colonial francez - cunoscută sub numele de „Africa Franceză de Vest”.
Senegal, Maroc, Algeria, Tunisia, Mauritania, Guineea, Mali, Côte d'Ivoire, Benin, Burkina Faso, Niger, Ciad, Republica Centrafricană, Republica Congo, Togo, Camerun...



În urma condamnării lui Tender din vara anului 2014, în  20 nov. 2014 Alina Bica este „umflată” de procurorii DNA de pe stradă și aruncată în închisoare.

Întrebare întrebătoare de baraj: ale cui interese le proteja Coldea atunci când a intervenit în favoarea lui Tender? sfârșitul lui 2013 - începutul lui 2014, după cum afirmă Bica?

Că-i încurcată rău de tot. 
Coldea a intervenit la Bica, în favoarea lui Tender, demers efectuat sub auspiciile „enteresului naționale”.
Bica pune botul la Coldea și face nu știu ce proceduri ca să-l mai albească pe Tender.
Tender este condamnat.
Pretenuța lui Coldea - LCK - mama Heroină a cătușelor, PARADOXAL, o leagă pe Bica pe motiv că a încercat să-l scape pe Tender.

(paradoxul este lămurit de... informarea făcută chiar de Coldea către DNA prin care susține că ... Bica urmează să-l facă scăpat pe Tender. Ce jigodie ghenerălașul! Pe față îi spune Bicăi să-l scape pe Tender și pe din dos „o fute” de o îndoaie! 
Dar dacă între cele 2 momente - intervenția la Bica în favoarea lui Tender și informarea trimisă la DNA EXISTĂ un delay - un interval de timp mai mare sau mai mic, spațiu cronologic în care se poate prezuma sucirea ghenerălașului?)

CE PLM TREABĂ E ASTA?
Din acest triunghi - COLDEA - BICA - KOVESI, cel puțin un protagonist MINTE CA UN BIRJAR.

uatdâfacisdis?
Singura explicație validă ar fi că, privit la nivelul evoluției strict individuale, poziția și atitudinea membrilor binomului Co&Ko de dinaintea decorării lor cu tinichele franceze este perfect antinomică atitudinii lor de după împopoțonarea lor cu tinichelele galilor.

Coldea decorat în sept. 2015; anterior, la începutul lui 2014 intervine în favoarea lui Tender .
Koveși, decorată în iunie 2016, paradoxal și inexplicabil mezalianței dintre ea și Coldea, o leagă pe Bica în nov. 2014.

Sărmana Lulutza, n-apucase să se prindă că Florian deja s-a sucit. 
Avea să mai treacă ceva vreme până să se sucească și ea.
Iar după sucirea Lulutzei, dosarul Bica începe să se fâsâie rău de tot. 

Exact în această cheie poate fi interpretată atitudinea lui Coldea, din februarie 2015, împotriva tronsonului de autostradă adjudecat de un consorțiu în care actorul principal este un colos francez în domeniul construcțiilor.

În loc de epilog:

„Atunci când un șef al serviciului tău secret (sau șeful structurii de luptă anticorupție) este decorat de o putere străină este ca și cum pe nevastă-ta ar premia-o ceilalți bărbați din bloc pentru … merite deosebite.”
 
(oare ce zice la art. 394 Cod penal în vigoare?
Bine, dar ăla articol nu e pentru lei, ci e pentru căței)
======================

update 1:
Nu întâmplător, zilele acestea revin în atenție circumstanțele morții bizare a fostului ofițer SRI Sorin Crivăț, decedat în condiții suspecte în penitenciarul Codlea cu doar o zi înainte de a fi audiat.
Atrage atenția una din zonele în care ofițerul Crivăț a efectuat misiuni: AFRICA.

participase la niste misiuni in tari africane de unde culesese date si informatii legate de o intreaga retea infractionala privitoare la afaceri petroliere in care erau implicate nume grele din spectrul politic din Romania

fostul sef al OSPI din MEC ii daduse, dupa misiunea din Nigeria pe care o avusese, 15 bibliorafturi lui Sergiu Medar, consilier prezidential la acea vreme, informatiile fiind legate de caracatita petroliera.

sursa: 

„Ce invatam din MOARTEA lui SORIN CRIVAT?”

update 2: 
Iarăși un lucru BIZAR, în care ceva NU SE LEAGĂ, este ciudata poveste a răpirii lui IULIAN GHERGUȚ, în aprilie 2015, în Burkina Faso.
Iulian Gherguț era la acea dată  agent de securitate la o mină de mangan din Tambao, în nordul Burkinei Faso, în apropierea frontierei cu Nigerul și Mali”.
Era angajat al firmei Pan African Minerals o filială a Timis Corporation aparținând omului de afaceri Frank Timiș.

Trecând peste notorietatea relațiilor dintre Timiș și Tender, nu poate să nu atragă atenția un aspect bizar: cum de mărețul, competentul, profesionistul Serviciu de Informații Român, care cică a „soluționat” cu succes FALSA RĂPIRE a jurnaliștilor români din Irak, nu a mișcat un deget întru eliberarea lui Gherguț? E mai bine cumva ca Gherguț să rămână în mâinile răpitorilor africani, chiar cu riscul de a-și pierde viața?

Corolar: multe porcării se mai petrec în acea Africă vestică și mulți șobolani de Dâmbovița își au mustățile introduse în acele oculte sforării.

Update 3: fostul șef al SIE - Cătălin Harnagea, afirmăTender era doar o pușculiță a SRI, asemenea RCS/RDS, Asesoft sau multe altele neștiute.

Update 4: despre Frank Timiș, un articol cuprinzător aici
o filială a Timiş Corporation, compania omului de afaceri român Frank Timiş.

Citeste mai mult: adev.ro/o3pdjw
o filială a Timiş Corporation, compania omului de afaceri român Frank Timiş.

Citeste mai mult: adev.ro/o3pdjw

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu