Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 6 ianuarie 2017

„Ce-ai cu noi, mă? Pentru ce să dăm cu var?”

Hai s-o punem pe asta frumușăl la portofoliul de Pythie, că-i cu substrat prophetiq și cu bătăiuș lung.

Titlu din ziare: Avocatul Toporului contestă la CCR prevederile Legii 90/1991.

=====================

Inga că Prezidentul Mutulică JWK, Gânditorul de la Hermannstadt s-o prins la meșteșug.
Dară, prin modul în care își împachetează mediatic și își argumentează opoziția față de „Legea amnistiei”, se face de căcat într-un stil penibil.




„It is better that ten guilty persons escape than that one innocent suffer” – Sir William Blackstone

Așadar pornind de la postulatul lui Blackstone, hai să vedem cum se traduce „poziția” strict personală, egoistă a președintelui „tuturor românilor”

„Decât să scape Dragnea sau Tăriceanu, e mai bine să fie pline pușcăriile cu tot felul de fraieri care au furat de foame un baton de salam din market, au zmuls 3 țăruși de grănițuire sau au condus fără permis, un moped pe drumuri forestiere.”

Cam asta este atitudinea acestui android TOTALMENTE rupt de realitatea socială, de crunta realitatea din penitenciarele patriei – supraaglomerate de fraieri și nenorocoși, altminteri cetățeni onești și fără predispoziții native către infracțiune.

O lege a amnistiei pedepselor de până la 3 ani cred că ar constitui un act de reparație morală și 95% dintre cei eliberați sau amnistiați ar fi din categoria acelor fraieri care s-au căpătuit cu cazierul mânjit pentru niște fapte „penale” de un penibil și de un derizoriu de-a dreptul oripilant.

Așadar, JWK – președintele tuturor românilor, a mai năruit un mit: Mitul REPREZENTATIVITĂȚII TUTUROR ROMÂNILOR.
JWK dovedește că este DOAR președintele RMSR (Republica Magistraților Scelerați Rroemenica), președintele liviei stanciu, al lulutzei kovesi, al lui florian coldea, al milițienilor – infractori bugetați, al jandarmilor bătăuși prin ordin de zi pe unitate.
JWK ESTE PREȘEDINTELE ORICUI, mai puțin al TUTUROR ROMÂNILOR!
AM ZIS!
========================================================================= 

Update 21 ian. 2017
Dar nici cei de la PSD nu se dau în lături de la a-și salvgarda interesele oligarhice.
În loc să-și coafeze „albirea” penalilor lor într-o formă acceptabilă și digerabilă opiniei publice, inga ce măiestrită probă de cecitate politică oferă: Ordonanța privind amnistierea unor fapte penale.
O Ordonanță pentru LEI, nicidecum pentru CĂȚEI *.

Opinia mea aici,  prin bunăvoința Lorenei Lupu

„[...] Ce anume grațiază această oripilantă ordonanță: politruci, juzi, primari, funcționari publici, milițieni și jândari. Adică grațiază ABUZUL DE PUTERE, grațiază licitațiile mânărite, grațiază spălarea de bani etc.
Această ordonanță NU ESTE O ORDONANȚĂ PENTRU CĂȚEI, CI ESTE O ORDONANȚĂ PENTRU LEI.

În loc de concluzie: cred că nimeni nu s-ar fi indignat față de o lege a amnistiei, care să materializeze postulatul lui Sir William Blackstone „It is better that ten guilty persons escape than that one innocent suffer”.
Iar într-o masă de fraieri și nenorocoși, ajunși aiurea în pârnăi, să fie camuflați și „LEII” politichiei de mărgăritar dâmbovițene.
Dar când vezi că postulatul lui Blackstone este interpretat deșucheat, cu dedicație – „Este mai bine ca zece fraieri să sufere în închisori atâta timp cât mecanismele legislative permit scăparea vinovaților noștri” – atunci chiar că o dai în pizda mă-sii de treabă, uiți de echilibrul rațional și-ți vine să ieși în stradă.
Ordonanța de grațiere propusă este un instrument legislativ neconstituțional, nu rezolvă problema supraaglomerării penitenciarelor și este un exercițiu cu DEDICAȚIE, menit să-i albească pe dragni, tăriceni, voiculești, voici, mitri, hrebenciuci et ejusdem farinae. Subiecții de fapt și de drept ai unei asemenea grațieri.

Pulimea nătângă, ajunsă aiurea în închisoare poate să putrezească acolo în continuare.
Părerea mea!”


-----
Nota* : 

„Adevărat vorbeam,
Că nu iubesc mândria şi că urăsc pe lei,
Că voi egalitate, dar nu pentru căţei."
Aceasta între noi adesea o vedem,
Şi numai cu cei mari egalitate vrem.”


Grigore Alexandrescu - „Cîinele și cățelul”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu