Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 24 ianuarie 2018

Acești depravați scelerați, așa mai maturi, mai perverși, care ne-o bagă de sus, de la 45 de grade, IN-CRE-DI-BIL!



Revista presei MARI (centrale)

a) „Io mi-s procuror și bat și fut ca mașina de cusut „Ileana”

Iaca așa, încă un exemplu ce confirmă faptul că, asemenea „Asociației Forumul Judecătorilor din Oltenia” * ar trebui de înființat „Asociația magistraților scelerați, așa mai maturi, mai perverși, care ne-o bagă de sus, de la 45 de grade, IN-CRE-DI-BIL!”
Cu nick tomuș de la Timișoara – președinte, bucurică – vicepreședinte și negulescu-portocală-zdreanță – președinte de onoare.

A se reține că obsedatul acesta de la Oravița, prin anii 2014-2015 clama că este victima unor infracțiuni de … (țin-te bine de parâmă, neicuță, că urmează tsunami-ul judiciar) „HĂRȚUIRE” și „ULTRAJ JUDICIAR” !!!!

Sună cunoscut stereotipul procedural al sceleratului, dezaxatului, depravatului, degeneratului, desfrânatului cu robă?

Mai știm de pe undeva un antecedent procedural, inițiat de o țâcnită de pe la Rădăuți, cu pânze de păianjen la piszdă, grațioasă ca o funie de sinucigaș depresiv, cu sex-appealul unei Sabbatic Goat – Capra săltăreață a lui Baphomet – care A BĂGAT OAMENI NEVINOVAȚI ÎN TEMNIȚĂ, acuzându-i de „Hărțuire” și „Ultraj judiciar”?

A se reține stereotipul procedural: țicnitul cu robă, surescitat de critici întemeiate și susținute de proba verității, clamează starea de temere și declanșează, împreună cu alți kamarazi de-ai lor, din cârdășia dezaxaților înstruțați în robe, exerciții de represiune fundamentate pe 208 Cod Penal – „Hărțuire” și 279 Cod Penal – „Ultraj Judiciar”.
QED!
===

* nota: „Asociația Forumul Judecătorilor din Oltenia”, mimetizată sub denumirea „Asociația Forumul Judecătorilor din România” - asociație fără nici un fel de legitimitate și reprezentativitate, este acea asociație care a inițiat memoriul magistraților împotriva modificărilor legilor justiției.

Analizând noul caz de depravare, promiscuitate și derapaj comportamental al unui asemenea Golan cu Robă, îți poți da seama de ce Zdrențele semnatare ale memoriului se opun oricărei modificări de bun simț a legislației specifice.
Apăi, una din modificările Legii 303/2004 privind statutul Sceleratului judiciar se referă la introducerea în lege a unui capitol separat –

 „CAPITOLUL IV^1

Evaluarea psihologică periodică

Art. 42^1.- (1) Judecătorii, procurorii, magistrații-asistenți și personalul de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor SUNT SUPUȘI LA FIECARE 5 ANI UNEI EVALUĂRI PSIHOLOGICE.

(2) Dacă în urma evaluării psihologice, judecătorul, procurorul, magistratul-asistent sau personalul de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor primește calificativul «inapt», acesta este obligat să urmeze un program de consiliere psihologică cu o durată de cel mult 6 luni, urmând ca judecătorul sau procurorul să fie supus unei noi evaluări.

(3) Procedura de evaluare/reevaluare psihologică, inclusiv modalitatea de constituire a comisiilor de evaluare psihologică, plata membrilor acestora și desfășurarea programului de consiliere psihologică se stabilesc prin hotărâre a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii.”

În momentul de față, conform legislației în vigoare, Androidul și Cyborgul judiciar susțin O SINGURĂ EVALUARE PSIHOLOGICĂ la admiterea în magistratură sau în INM.

E CLAR DE CE SE OPUN SCELERAȚII CU ROBE MODIFICĂRILOR DE UN ELEMENTAR BUN-SIMȚ ALE LEGISLAȚIEI SPECIFICE?
NU VOR SĂ RĂSPUNDĂ MATERIAL PENTRU BLESTEMĂȚIILE COMISE, 
dar nici
NU VOR SĂ LI SE EXPERTIZEZE ȘI CONSTATE STAREA DE ȚÂCNEALĂ ȘI DEMENȚĂ.
====

Iar dacă tot analizăm acest System al Represiunii și Intimidării, degenerat și putred până în cele mai adânci alcătuiri ale sale, iaca și un alt exemplu „by the book”, edificator asupra a ceea ce reprezintă CEL MAI MARE OSPICIU NAȚIONAL – Sistemul Național de Forță și Represiune, alcătuit din judecători, procurori, milițieni și jandarmi:

Bătaie între doi … „polițiști”. Unul se droga, celălalt era traficant.

Alle sind klar?  E CLAR cine este acest system represiv care ne urmărește, ne monitorizează, ne anchetează, ne urmărește penal, ne întocmește rechizitorii, ne analizează faptele și ne trimite în temniță?

TOȚI NEBUNII, ÎN LOC SĂ FIE ÎNCHIȘI ÎN OSPICIU, AU AJUNS SĂ AIBĂ FUNCȚII ÎN MINISTERUL JUSTIȚIEI, ÎN PARCHETE, ÎN POLIȚIE, ÎN JANDARMERIE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu