Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 22 ianuarie 2018

SERVUM PECUS (lat.) turmă slugarnică

 Cornutele astea micuțe sunt sigur că n-au habar câte urechi au plantate în căpățână, darămite să mai știe pentru CE ANUME PROTESTEAZĂ.
Dacă-i iei pe toți 100 laolaltă, sunt sigur că n-are habar niciunul ce anume înseamnă „Răspunderea magistratului” *, (cum influențează sintagma „în mod obligatoriu” conținutul art. 94 din Legea 303/2004 privind Androidul sau Cyborgul judiciar) sau cu ce anume se mănâncă Directiva UE nr. 343/2016 privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumției de nevinovăție și a dreptului de a fi prezent la proces.
În recentul meu „campament” penitenciar am avut ocazia să văd sute DE FRAIERI ca oile astea de teracotă din imagine ( = „servum pecus” ale unor golănași cu epoleți pe sub robe care nu voiesc să răspundă material pentru potlogăriile și nelegiuirile comise).
Nația proastă a oii de teracotă se trezește doar în perioada de 21 de zile de carantină, de acomodare la regimul carceral.
Abia acolo OAIA DE TERACOTĂ își dă seama că TOCMAI LUI I S-A ÎNTÂMPLAT SĂ I SE MANUFACTUREZE UN DOSAR PENAL ȘI SĂ FIE AZVÂRLIT NEVINOVAT ÎN TEMNIȚĂ.
Tocmai LUI – OAIA DE TERACOTĂ care anterior zbiera în stradă (ca un țârcovnic scopit, sodomizat de un muezin jihadist țâcnit) despre cum trebuie să se mențină privilegiile oligarhice ale magistraților, despre cum trebuie judecătorii și procurorii să rămână singura categorie ocupațională fără nici un fel de răspundere materială a daunelor produse prin erori judiciare, despre necesitatea ca procurorii să poată aresta și arunca în ocnă orice indezirabil, după liberul arbitru al bunului plac și în baza articolului unic dintr-un informal Cod de procedură penală – „Art. 1. Urmărirea penală se desfășoară cum vrea pula mea de procuror scelerat!”.
Abia în carantină se trezește Oaia de teracotă care acum, este scoasă în stradă de acțiunea perfidă a unor ONG-iști cu epoleți SRI pe sub costume, ONG-iști frați de cruce ai intereselor oculte cu Derbedeii și Zdrențele din magistratură –PRECUPEȚI AI DREPTĂȚII cu comportament de CĂLĂI și care au transformat Ciocănelul lui Thor în veritabilă măciucă.

Abia ATUNCI și ACOLO se trezesc oile servile ce acum zbiară în stradă, dar nici măcar nu au habar pentru ce zbiară.
Spre deosebire de ei, Miorița era de o inteligență proverbială, intuind că urmează să-i fie ucis Stăpânul. Spre deosebire de Mioriță, Oile din stradă nu au nici un habar cine le este Stăpânul Undercover, cine le este Baciul care le mână înspre strunga protestului, dar zbiară strident și behăie ca pălite de streche, întru perpetuarea dreptului inchizitorial al Stăpânului Cenușiu și Eminent, drept de viață și de moarte asupra turmelor oilor de teracotă.
Al oilor servile. SERVUM PECUS


 Acum vreo 2-3 ani, când un grup minuscul de frumoși guralivi vizionari, discutau pe Lumea Justiției, EvZ, Cotidianul, HotNews, Cristoiublog etc. despre necesitatea implementării REALE a Răspunderii materiale a magistratului – oile astea de teracotă behăiau cu ochii lipiți de OLED, la vreun meci din Ciampions Lig, cu copituțele ocupate de stacana de bere și punga de popșoicorn.

Tot cam pe la acea vreme, când frumoșii și entuziaștii guralivi vizionari discutau despre numărul incert al minților rătăcite din magistratură, precum și despre necesitatea expertizării psihiatrice REGULATE a personalului din MJ și MP, oițele de teracotă zburdau pe pășunile, islazurile și Câmpiile Elizee ale lipsei conștiinței și acțiunii civice, dedulcindu-se cu vreo paranghelie câmpenească, asezonată cu mici, bere și sarmale „pidigeaba” de la Prelipcan.

Când, în mediul online, frumoșii și guralivii vizionari despicau în patru firul unor crunte și înfiorătoare ABUZURI și REPRESIUNI ale procurorilor din specia spurcalnică a Zdrenței lui Negulescu-Portocală, oițele servile dormitau leneșe în staulul confortabil al disciplinei sociale nezdruncinate, încălzindu-și reciproc nasurile prin introducerea lor în curul oii anterioare ierarhic, rezultând astfel un fel de lanț ovin denumit „Oile servile de la Căpâlna”.

Iar când în primăvara anului 2017 (când aproape nimeni din Bicisnika Bukowină nu avea habar de existența EUR-Lex - 32016L0343 – EN) aceeași frumoși guralivi vizionari depuneau, LA DOSARE PENALE aflate pe rolul instanței, conținutul Directivei Europene 343 privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumției de nevinovăție, oițelor servile de teracotă le era captivată atenția de spectacolul admirabil de scârbos al lingerii și sugerii unor moaște putrefacte de episcop pedofil, oase de mortăciune creștină excavate din catacombele Romei.

În schimb, este admirabil ca ASTĂZI, la sorocul îndătinat de parcursul evolutiv implacabil al oricărei comunități sociale, să vezi OILE DE TERACOTĂ în stradă behăind și mugind despre subiecte asupra cărora neam de neamul lor de copitate spongiforme nu vor fi în veci în stare să le priceapă.
Prin 20 Decembrie behăiau în tăcere acapela vreo 50-60 de golănași cu robe, pe treptele Palatului de Justiție (așezământ satanic, mai cunoscut în mediul online sub denumirea Vespasiana de Apel Suceava- Cloaca Maxima).
Acuma s-au trezit caporalii și plutonierii din SRI Suceava să scoată la combat protestatar 100 de oi de teracotă.
Oare ce ne rezervă privirii zilele următoare? Protestul bebelușilor de la maternitate #rezistsămăkakde3oriînacelașipampers, protest împotriva modificărilor de UN ELEMENTAR BUN-SIMȚ ale alegilor justiției?
Ce-or să mai scornească Ticăloșii Satrapi ai „Statului de drepți” dimpreună cu simbioticii lor frățiori într-ale fărădelegilor nelegiuite din Systemul Național de Injustiție Iresponsabilă?


=====
Epilog (de neînțeles minții lovite de streche a oii de teracotă)

„…denn der Mensch ist nicht der Gerechtigkeit oder Justiz wegen, sondern diese Justiz ist des Menschen wegen.”

(Ludwig Feuerbach über Recht)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu