Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 2 ianuarie 2018

Portretul robot al Androidului sau Cyborgului Judiciar, venit la închiabureală în Țara Fagilor:



În general, Bukowina constituie un fel de Eldorado, un Tărâm al Făgăduinței înspre care amușină întru închiabureală tot felul se sărăntoci și țigani de prin Botoșani, Iași sau Vaslui, calici cu foamea-n glandă înscrisă definitiv în genom și care sosesc în Bukowina în șlapi, cu izmenele căcate-n dos, având drept agoniseală a bejeniei o boccea atârnată pe umăr în care și-au încărcat agoniseala vieții lor de calici: o chimeșă, 2 perechi de colțuni rupți în călcâie, o bucată de mămăligă rece și amară, 2 cepe furate de pe straturile gospodarilor riverani drumului bejeniei și un boț de brânză scoaptă, cu care i-or fi milostivit alți creștini samariteni, impresionați de năcazul urgiei destinului lor de sărăntoci sadea.
=============
[în imagine un auditor de justiție ( = prostovan agramat de la INM), tuciuriu nativ, care se îndreaptă spre Bukowina în vederea efectuării stagiaturii.
O maimuță urlătoare de bombardament judiciar care și-a luat cu ea și rația de banane pentru o săptămână de subzistență]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu