Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 23 februarie 2018

App CEDO 69484/17 - game over!

 

 
traducerea gregară a textului deciziei:


„Curtea europeană a drepturilor omului, ședința din 8 februarie 2018 în formula  judecătorului unic, în conformitate cu articolul 24, paragraful (2) şi articolul 27 din Convenţie, a examinat cererea sus-menţionată așa cum a fost prezentată.

Cererea se bazează pe prevederile art. 6 paragraful (1), art. 7 paragraful (1) și art. 10 paragraful (1) din Convenţie.

În ceea ce privește afirmațiile făcute în temeiul articolului 6 par. (1) din Convenție, Curtea constată că, în măsura în care reclamantul denunță evaluarea probelor și interpretarea legii de către instanțele naționale și contestă rezultatul procedurii, cererea este o cauză de tipul „a patra instanță”.
Partea solicitantă a putut să-și prezinte argumentele în fața instanțelor, care au răspuns la aceasta prin deciziile care nu par nici arbitrare și nici vădit nerezonabile și nu există nici o dovadă că procedura a fost nedreaptă din orice alt motiv.
Rezultă că aceste afirmații sunt în mod vădit nefondate în sensul articolului 35 paragraful (3) din Convenție.

În ceea ce privește afirmațiile făcute în temeiul articolului 7 paragraful (1) din Convenție și din articolul 10 paragraful (1) din Convenție, Curtea constată în lumina tuturor dovezilor aflate în posesia sa, că faptele prezentate nu dezvăluie existența unei încălcări a drepturilor și libertăților enumerate în Convenție sau în protocoalele sale.
Rezultă că aceste afirmații sunt în mod vădit nefondate în sensul articolului 35, paragraful (5) din Convenție.

Curtea declară cererea ca fiind inadmisibilă.”

=============================================================
Asta e!

Neo-securismul capitalismului de caviar și cumetrie, rapt, japcă, furtișag, represiune și intimidare „a învins definitiv la orașe și sate”.

Trăiască și Înflorească Scumpa noastră Patrie Rromânica - Stat de drepți, Raia americănească cu rang de Colonie Penitenciară și Experimentală!
----
nota: judecător unic - Pauliine Koskelo - FINLANDA! 
poate că dacă „prindeam” un jude cu sânge latin, altfel erau auspiciile cererii mele!
Dă-o draaqului de cerere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu