Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 13 februarie 2018

Starship troopers insects from Elite DNA




Gata, uăi, m-am bunghit cum e cu „șantajul” din Republik Ploiești.

Apăi, cică într-o seară, după o agapă tovărășească (numai insideri ai „Elite DNA”), guleaiu orgiastic cu specific de swing și asezonat cu multă udătură „apă de foc”, țopârlanul-șef al Elite DNA s-a retras ( a se citi „s-a târât”) până la bordeiul personal, loc în care a adormit pe treptele de intrare în palat, îmbrățișând drăgăstos balustrada, sărutând cu foc propriul pantof drept ajuns inexplicabil în gură (aia de cocalar nesuferit) și având drept companie o haită de maidanezi, toți de sex Negulesc, care se-ntreceau întru marcarea specific canină a țopârlanului drept „Teritoriul al maidanezului Alpha”.

Cât a zăcut țopârlanul acolo, prăvălit pe trepte, gemând prin somn și răstindu-se la cotarlele maidaneze, la un moment dat a început să ghiseze Cauchemaruri. Adicătelea țopârlanul beat muci a început să se crează Herou în „Infanteria Stelară din Ploiești” și se simțea asaltat de hoarde de insecte dintr-alea uriașe, scârboase, având milioarde de clești și țepușe. Iar ca să fie Cauchemarul coșmar, toate gâzoabele mutante aveau fața unor membri ai clanului Cosma.
Atunci, trezit inopinat de jetul urinar al Buldogului-șef al haitei de maidanezi, omagiindu-și astfel fratele Buldog-șef al haitei de Gunoaie de la Elite DNA, țopârlanul iute s-a teleportat târâș, pe coate și genunchi, în palatul domiciliar.

Acolo, după un revigorant tratament acvatic, efectuat pragmatic prin introducerea bostanului de țopârlan în oala weceului, i-au revenit simțirile până înspre cota minimală de avarie – 1,24% iar raționamentul către levelul vegetativ de 0,18% din capacitatea nominală.
Apoi, a făcut sul țopârlanul o bancnotă de 500 de euro, găsită aiurea prin debaraua bucătăriei și a șters cu nesaț o liniuță din pudra-miraculoasă, recent primită de la un tovarăș systemic cu epoleți din SRI.

După ce și-a limpezit mințile la standardul mișcării browniene a unui cumulonimbus,  țopârlanul și-a aprins o havană, utilizând drept brichetă aceeași bancnotă de 500 de euro – vidanjă conjuncturală a miraculosului psihotrop, a apucat coperta unui dosar și a început să scrie datele de identificare ale dosarului:

ELITE DNA – Republik Ploiești
Dosar penal nr. 1/P/20.115 (că prostovanul cu mințile zburătăcite narcotic se credea la un an de zile după 20.114 – anul trecerii Odiseei Spațiale), 
Code name: dosar „STARSHIPS TROOPERS RELOADED”, 
sediul materiei – art. 207 Cod penal
Autori – familia Cosma.

Satiscăfut de așa „mândră ispravă judiciară”, țopârlanul mai scoase o bancnotă de 500 de euro, cu care mai șterse o liniuță din „panaceul” livrat de intelligences și adormi pe el, mulțumit de contribuția personală adusă la protejarea unor valori sociale, aflarea adevărului și tragerea la răspundere.
Tragerea la răspundere a insectelor stelare din mintea lui narcoman înveterat, dereglată iremediabil și irevocabil de substanțe psihotrope și pshihostimulatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu