Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 26 noiembrie 2019

Quod Erat Demonstrandum



Dovada indubitabilă a ipocriziei acestor impostori de la guvernare.

Deci, prin OUG * se rectifică bugetul, se taie de la domenii esențiale (educație, transporturi, agricultură) și se dă la caporalii și plutonierii din serviciile ce-i întorc cheița Plăvannului (SRI, SPP, SIE).
Și  aruncă în aer deficitul bugetar, pe același leitmotiv al „grelei moșteniri”.
Boon.
Ca archivar destoinic, în colțișorul unui fișet al memoriei rețin că acum ceva vreme noul ministru al apărării a declarat că fondurile de anul acesta ale MApN destinate înzestrării cu curvete olandeze, vor fi folosite pentru PLATA ANTICIPATĂ (corespunzătoare anului 2020) a programului de înzestrare a României cu Baterii de Rachete putregaiuri Patriot, culese de prin Deșertul Mojave, unde stăteau azvârlite la fier vechi.

Iaca știrea, c-am găsit-o:
19 noiembrie 2019, deci DUPĂ învestirea actualului guvern al caraghiosului Sică Menestrelul turmentat:

„Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a declarat, marți, la Deveselu, că sistemul Patriot va fi plătit în avans.
"Anul acesta avem toate premisele să încheiem pe 2%. La sfârșitul săptămânii trecute a fost blocată ultima tranșă de bani pe care o vom folosi să plătim, în avans, sistemele Patriot. Facem acest lucru deoarece banii care erau alocați pentru corvete și bateriile de coastă, nefiind cheltuiți, am considerat că pot fi utilizați în acest fel, astfel încât să putem să eliberăm un pic presiunea de pe buget anul viitor și, în funcție de cum se finalizează procesele din instanță ale programului de corvete și reluarea procesului la rachetele de coastă, acestea să poată fi demarate", a spus Nicolae Ciucă.” 

Link: http://mobile.hotnews.ro/stire/23501309

Așadar, în loc să se blocheze aceste sume rămase necheltuite și să rectifice bugetul MApN în minus, guvernul marionetă al saltimbancului mandolin acceptă ca sumele necheltuite să fie utilizate pentru plata transei corespunzătoare anului 2020.
Și inga așa se duce dracului deficitul se taie la greu de la educație, transporturi, agricultură.
QED
Cum se ajunge la o asemenea infamie guvernamentală? Conform actualei definiții a colonialismului modern: nu mai e nevoie să ai în Kolonii guvernatorii tăi, ci e de ajuns să te asiguri că respectiva Kolonie este guvernată de câteva ustensile-jucării (tools / toys)

- Un plăvan care e-n stare să vândă en-gros și en-detail România, numai să nu-i pună americanii interdicție la viză și să nu mai poată s-o fezandeze pe Carmencita lui la Maiami Bici;

- Un caricatural bețiv pe post de prim ministru, care e-n stare să sară și-n haznaua de căcat în contul datoriei că nu a fost aruncat în pușcărie de Lulutza Koveshi (în fața căreia s-a prosternat, punându-se în genunchi și cerând iertare cu lăcrămi fierbinți)

- La finanțe un zăpăcit cu nume de mâț ușuit de la oala cu smântână și cu mințile zburătăcite de consumul excesiv al unor substanțe de risc și de mare risc.

Despre Generalul (r) Ciucă nu zic nimic de rău întrucât prezum buna-credință și patriotismul acestui ofițer al Armatei Române. Bunele sale intenții și substratul său profund patriotic sunt exploatate mârșav de Capuchehăile Înaltei Porți Yankee în Kolonia Penitenciară și Experimentală.
Căci, este scoborât pe filieră istorică faptul că haraciul e haraci, nu se joacă nimeni cu așa ceva iar orice îndrăzneală la neplata sau întârzierea plății haraciului se soldează necondiționat cu scurtarea trupului c-un cap și așezământul estetic al capului dinaintea picioarelor.
Deci, concluzionând, guvernanții ipocriți și impostori ai României aruncă în aer toți indicatorii economici dar nu uită SĂ PLĂTEASCĂ ÎN AVANS HARACIUL DATORAT ÎNALTEI PORȚI YANKEE.

QUOD ERAT DEMONSTRANDUM

------------
* nota:
 
Ordonanța de rectificare bugetară pe anul 2019:
Se taie de la educație, transporturi, agricultură, interne, fonduri europene și comunicații.
Se cresc alocările bugetare la SRI, SIE, SPP.

Deficitul bugetar va crește de la sub 3% la 4,3%, ceea ce va atrage procedura de deficit excesiv a Comisiei Europene.
Salariul minim nu mai crește cu 100 de lei ci doar cu 83 de lei.
Salariile și pensiile nu mai cresc ci sunt înghețate.
Se preconizează măsuri fiscale drastice de îmbunătățire a colectării obligațiilor fiscale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu