Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

duminică, 12 decembrie 2021

Письмо Президенту Российской Федерации


Президенту Российской Федерации

:

Full name (surname, name, patronymic):[censored]

Organisation: cetățean român din [censored], România

Email address: [censored]@yahoo.com

Phone: +40[censored]

Type: appeal

Text

Domnule președinte,

în calitate de cetățean român vă remit acest mesaj prin care vă solicit să fiți înțelept și să nu puneți semnul de egalitate între poporul român și declarațiile imprudente și riscante ale unor înalți decidenți români, din păcate ajunși în cele mai înalte funcții statale și, iarăși din păcate, purtători de ieftine șepcuțe yankee.

 

La nivelul opiniei publice române există un puternic și majoritar curent ce se opune oricărei implicări a României într-un eventual conflict diplomatic sau militar (Doamne ferește!)

 

Românii sunt oameni sărmani, copleșiți de grijile și de nevoile care, în ultima vreme, au ajuns aproape de nesuportat.

Românii sunt o națiune preponderent creștin-ortodoxă, care nu pot accepta ca, pentru salvgardarea intereselor militar-corporatiste ale unor cowboi cupizi, să fie nevoiți să se amestece în diferendele dintre 2 state vecine, state cu populație asemenea creștin ortodoxă.

 

Românii sunt oameni cuminți, înțelepți, cu frică de Dumnezeu.

Ceea ce vedeți promovată cu atâta furie în presa românească, aservită slugilor yankee, nu este altceva decât dovada unei iresponsabile și criminale inconștiențe.

Să știți că la nivel de opinie publică există o uriașă falie dintre opțiunea cetățenilor simpli și declarațiile haotice, belicoase, ale unor cățeluși chihuahua, cu comportament isteric și psihotic, care sunt struniți în lesă de Stăpânul yankeu.

 

Ceea ce, din păcate, promovează Întâiul Trădător al Țării - președintele Iohannis, susținut de un grupuleț minuscul de „scule” americane  (Yankee remote tools and toys) NU ARE REPREZENTATIVITATE și NU SE IDENTIFICĂ NICIDECUM CU POPORUL ROMÂN.

Acel guraliv imprudent din fruntea statului nu are nici un fel de mandat direct - din partea electoratului, sau mandat indirect - din partea Parlamentului - pentru a profera acele năzbâtii  belicoase la adresa Federației Ruse.

 

Mesajul instigator și provocator promovat de președintele Iohannis, de secretarul adjunct al NATO - Geoană, de prim-ministrul Ciucă, de ministrul apărării - Dîncu sau de tot felul de lingăi media, erijați în analiști militari - R. Tudor, I. Chifu, I. Fota, D. Dungaciu - NU REFLECTĂ ÎN NICI UN FEL STAREA MORALĂ A CETĂȚENILOR ROMÂNI.

Aceste mesaje sunt doar pure elemente de propagandă agresivă, alcătuite și dictate de un grup ocult de industriași și militari americani, cei care-l agită în sfori pe însuși decrepitul locuitor al Casei Albe.

Acestea fiind spuse, închei această scrisoare cu precizarea finală că eu, simplu cetățean român, ÎMI CER SCUZE Federației Ruse pentru prostiile monumentale debitate de cei care ar trebui să ne fie lideri, să ne fie apărători și protectori.

Sent: December 12, 2021, 13:45


 

  formularul de contact utilizat: http://en.letters.kremlin.ru/letters/send

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu