Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 13 decembrie 2021

„- Hai la mobilizare!” „- Hai sictir!”


Din câte se pare, crecă o să meargă la răzbel plăvannis cu panarama lui, măciucă, petrescu, dâncu, prostănakul-NATO deputy, chifu, fota, dungaciu și cu tudor.

Pe unde am navigat în plasa asta mare a NET-ului, n-am auzit p-altcineva să deie buluc ca să meargă în linia I, să-și zboare creierii pentru a salvgarda interesele corporatiste ale unor scursuri yankee, venale și cupide.

Singurul care și-a manifestat un fel de intenție un cetățean pe această pagină [n.a. Cotidianul], dar nu ca să se ducă să fie carne de tun pentru cifrele de afaceri ale cowboilor, ci pentru a le zbura creierii la primii comandanți care or îndrăzni să-i ordone apelative canine, gen „marș!”

În rest am impresia că din țara asta sărmană și amărâtă NIMENI N-O SĂ FIE DISPUS SĂ-ȘI PUNĂ VIAȚA ZĂLOG pentru bunăstarea grupului militarist-industrial american.

În asemenea stare de fapt UNANIMĂ, în asemenea falie uriașă dintre opțiunile și interesele cetățenilor români și opțiunile și intereselor slugilor yankee, oare n-ar fi indicat punerea imediat sub acuzare a plăvannului, sub aspectul comiterii infracțiunii de Înaltă Trădare (398 Cod penal)?

 

Codul penal

Art. 398 – Înalta trădare

Faptele prevăzute în art. 394-397, săvârşite de către Preşedintele României sau de către un alt membru al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, constituie infracţiunea de înaltă trădare şi se pedepsesc cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

 

art. 394 Trădarea

Fapta cetăţeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului, prin:

a) provocare de război contra ţării sau de înlesnire a ocupaţiei militare străine;

b) subminare economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului;

c) aservire faţă de o putere sau organizaţie străină;

d) ajutarea unei puteri sau organizaţii străine pentru desfăşurarea unei activităţi ostile împotriva securităţii naţionale,

se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

-----

 

Codul penal pe înțelesul vuvuzelelor yankee

Elemente constitutive ale infracțiunii de la art. 398 Cod penal.

lit a) este România aflată sub ocupație militară americană și ce cere insistent sporirea prezenței acestei forțe de ocupație?

Răspuns: DA!

lit. a) se acționează pentru provocarea unui război contra României prin chelălăielile ca de chihuaua psihotic ale camarilei uneltelor și sculelor americane din Românai (Yankee remote tools and toys)?

Răspuns: DA!

 

lit. b) este România subminată politic economic sau militar de SUA?

Având în vederea modul în care a fost terfelit rezultatul referendumului din 2012, putem afirma că DA, România este o țară subminată politic SUA;

Având în vedere modul în care reprezentanți diplomatici ai SUA se amestecă brutal în treburile interne ale României, având în vedere modul în care României i se înmânează tot felul de „to do list” de către secretari de stat în domeniul energiei – Rick Perry, sau de către însărcinați cu afaceri – David Muniz;

Având în vedere modul în care s-a renunțat la parteneriatul România-China pentru construirea reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă în favoarea unui alt parteneriat împovărător, cu SUA, având în vedere modul în care România s-a poziționat în chestiunea rețelelor și tehnologiilor 5G, se poate afirma cu certitudine că DA, România este o țară subminată economic de SUA;

Este România o țară cu capacitatea de apărare subminată de SUA?

Având în vedere faptul că una din condițiile aderării la NATO a fost DESFIINȚAREA Armatei române, având în vedere faptul că în momentul de față chestiunile de securitate națională sunt externalizate către SUA, sub forma unui incredibil serviciul de „catering”, plătit anual cu multe miliarde de dolari, se poate afirmă, fără dubiu că DA! România este o țară cu capacitatea de apărare subminată de SUA;

 

lit. c) este România aservită unei puteri străine?

Prin nenumăratele exemple ale ultimilor 18 ani (2004-2021) se poate afirma, fără putință de tăgadă, faptul că România și-a amanetat atât politica externă cât și politica internă, economia, finanțele, resursele naturale. În atare condiții în care înalții reprezentanți români sunt tratați doar ca niște argați, atunci când sunt chemați să li se înmâneze șepcuțe, liste sau să li se comunice ce s-a hotărât referitor la România, se poate răspunde că DA! România, având statutul de colonie, este aservită SUA.

 

lit. d) este România în pericol de a ajuta SUA în vederea desfășurării unor acțiuni contra Rusiei, acțiuni care se pot repercuta în MOD INDIRECT asupra securității naționale a României?

Răspuns: DA, răspuns confirmat de nenumăratele avertismente explicite formulate de Federația rusă.

 

În loc de concluzie:

Înaltă trădare cu încadrare juridică art. 398 raportat la art. 394, lit. a), b), c) și d) din Codul penal.

UNDE SUNT PROCURORII NOȘTRI?

AVEM CUMVA PROCURORI ÎN ȚARĂ?

-----

 

Am un vis…

 

N-am absolut nici un miligram de respect pentru procurorii români.

Dar mă giuruiesc pe cuvânt de pionier că voi scoate basca de pe cap și voi face o plecăciune-metanie până la nivelul pământului în fața acelui procuror care, în anul 2024, exact a doua zi după predarea funcției prezidențiale, se va apropia cu îndrăzneală de Puturosul Plăvann, îi va cetlui mâinile cu o pereche de cătușe răstimp în care îi va comunica sec:

„cetățene Iohannis Werner-Klaus, sunteți reținut pentru 24 de ore în vederea cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”Înaltă trădare”, ”Spionaj” și ”Genocid”, fapte prevăzute și pedepsite de art. 398, art. 400 și art. 438 Cod penal.

În termenul legal procedural veți fi prezentat în fața judecătorului în vederea dispunerii măsurii arestului preventiv.

Aveți dreptul la un apărător legal.

În situația în care nu vă puteți permite un apărător ales, vă va fi desemnat unul din oficiu.

Aveți dreptul la tăcere, însemnând dreptul de a nu spune nimic.

Orice veți declara poate fi folosit împotriva dumneavoastră.”

Un comentariu:

  1. Ce vis , fix ca al lui Martin Luther King ! Cand te gandesti ca eu visez in fiecare noapte minunea asta ...Vede-al-asi la puscarie pe o mie de ani pe escrocul asta germanic ca , mi-am pus nadejdea si increderea in el !!!

    RăspundețiȘtergere