Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 17 decembrie 2021

Un nou tip de cerere în justiție: RECUZAREA ÎNTREG SISTEMULUI JUDICIAR


Mey, Io* am iarăși o aidee brilliantă. 

Cândva, scornisem niște cereri de recuzare care la vremea lor păreau „bizare”. Prima dată, prin 2016, am formulat cerere de recuzare a unui procuror care era semnatar al memoriilor hashtag, pe baza afectării imparțialității. Mi s-o respins cererea și mi s-o închis gura cu 2.000 de lei amendă judiciară pentru „abuz de drept” (art. 283, alin. 4 lit. n). 

Apoi, tot cam prin 2016, am formulat o cerere de recuzare a unei puicuțe–jude, în baza bănuielii rezonabile că „judele este cam nătâng”. Nici asta nu mi s-o admis, dar măcar nu m-o mai amendat nimeni.

Ș-amu aideea mea briliantă: Io* m-am giurat că în veața mea nu mai calc în vreun tractir sau bordel al Nelegiuirii Judiciare (instanță sau parchet). 

Dar stau și mă gândesc dacă actualmente, în situația faptică în care notorietatea justiției a fost iremediabil compromisă, ba chiar mai mult, însăși ideea de JUSTIȚIE a fost demantelată de orice conținut etic în urma acțiunii susținute a acestor borfași cu robe din „Mafia Judiciară SNR” (inclusiv ultima mostră de impertinență și tupeu oferită Lumii de către CSM – Cupola di Tuti Capi della Mafia Giudiziaria), ei bine, am impresia că s-ar putea introduce un nou tip de cerere de recuzare: RECUZAREA ÎNTREGULUI SISTEM JUDICIAR ROMÂNESC! Prin asta se vrea să se înțeleagă o contestare ÎN INTEGRALITATE a competenței morale a oricărui judecător de a se pronunța în vreo speță a unui justițiabil român.

Da, da! Exact asta e!
Care este autoritatea morală a acestor borfași cu robe de a se pronunța asupra „Dreptății” atâta timp cât ei înșiși, prin involuția calitativă a sistemului judiciar și prin DISOLUȚIA DE FACTO A AUTORITĂȚII JUDICIARE, au ajuns în postura de a se situa, moralmente, ÎN AFARA SOCIETĂȚII. 

În condițiile concrete actuale, consfințite definitiv de potlogăria golanilor din CSM – for suprem al „justiției”, poate un cetățean român să declare răspicat în fața judelui: VĂ CONTEST AUTORITATEA ȘI COMPETENȚA MORALĂ DE A JUDECA SPEȚA UNUI CETĂȚEAN ROMÂN? Prezenta contestație publică este exprimată la adresa ÎNTREGULUI SISTEM JUDICIAR și reprezintă forma procedurală a nesupunerii civice.

Ca o concluzie: POATE CETATEA SĂ-ȘI REVOCE TICĂLOȘII JUDECĂTORI?

 
----- 
 
Io*, ca unul versat în astfel de trebi șocante, aș da un bănuț de argint numai să văd fața acelui borfășel judiciar la care i se zice VERDE ÎN FAȚĂ, ÎN ȘEDINȚĂ PUBLICĂ: „Ne-onorată instanță, întrucât sistemul judiciar românesc s-a compromis irevocabil, întrucât reprezentanții acestui sistem s-au îndepărtat de valorile societății, nemaiavând nici un fel de autoritate sau competență morală de a judeca spețele cetățenilor români, FORMULEZ CERERE DE RECUZARE A ÎNTREG SISTEMULUI JUDICIAR ROMÂNESC. 
 
Să-l vezi atunci pe bouleanul cu bavețică cum se înroșește, cum se fâstâcește și, nepricepând absolut nimic dintr-un mesaj civic de o concentrație maximă, începe să behăie despre solemnitatea ședinței, despre regulile de conduită din instanța de judecată moștenită de la mă-sa sau despre eventuale amenzi judiciare.
 
Căci bouleanul de asta este boulean: atunci când îi pui în vedere că întreg eșafodajul șarlataniei judiciare se prăbușește cu zgomot de tinichele ruginite, el - bouleanul cu o totală lipsă de acuitate analitică - îți replică tocmai prin paradigmele deșucheate ale eșafodajului ce tocmai se duce de ruină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu