Mey, Io* am iarăși o aidee brilliantă.
Cândva, scornisem niște cereri de recuzare care la vremea lor păreau „bizare”. Prima dată, prin 2016, am formulat cerere de recuzare a unui procuror care era semnatar al memoriilor hashtag, pe baza afectării imparțialității. Mi s-o respins cererea și mi s-o închis gura cu 2.000 de lei amendă judiciară pentru „abuz de drept” (art. 283, alin. 4 lit. n).
Apoi, tot cam prin 2016, am
formulat o cerere de recuzare a unei puicuțe–jude, în baza bănuielii
rezonabile că „judele este cam nătâng”. Nici asta nu mi s-o admis, dar
măcar nu m-o mai amendat nimeni.
Da, da! Exact asta e!
Care este autoritatea morală a acestor borfași cu robe de a se pronunța
asupra „Dreptății” atâta timp cât ei înșiși, prin involuția calitativă a
sistemului judiciar și prin DISOLUȚIA DE FACTO A AUTORITĂȚII JUDICIARE,
au ajuns în postura de a se situa, moralmente, ÎN AFARA SOCIETĂȚII.
În condițiile concrete actuale, consfințite definitiv de potlogăria golanilor din CSM – for suprem al „justiției”, poate un cetățean român să declare răspicat în fața judelui: VĂ CONTEST AUTORITATEA ȘI COMPETENȚA MORALĂ DE A JUDECA SPEȚA UNUI CETĂȚEAN ROMÂN? Prezenta contestație publică este exprimată la adresa ÎNTREGULUI SISTEM JUDICIAR și reprezintă forma procedurală a nesupunerii civice.
Ca o concluzie: POATE CETATEA SĂ-ȘI REVOCE TICĂLOȘII JUDECĂTORI?
Ș-amu aideea mea briliantă: Io* m-am giurat că în veața mea nu mai calc în vreun tractir sau bordel al Nelegiuirii Judiciare (instanță sau parchet).
Dar stau și mă gândesc dacă actualmente, în situația faptică în care notorietatea justiției a fost iremediabil compromisă, ba chiar mai mult, însăși ideea de JUSTIȚIE a fost demantelată de orice conținut etic în urma acțiunii susținute a acestor borfași cu robe din „Mafia Judiciară SNR” (inclusiv ultima mostră de impertinență și tupeu oferită Lumii de către CSM – Cupola di Tuti Capi della Mafia Giudiziaria), ei bine, am impresia că s-ar putea introduce un nou tip de cerere de recuzare: RECUZAREA ÎNTREGULUI SISTEM JUDICIAR ROMÂNESC! Prin asta se vrea să se înțeleagă o contestare ÎN INTEGRALITATE a competenței morale a oricărui judecător de a se pronunța în vreo speță a unui justițiabil român.