Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 8 decembrie 2021

Supapa de siguranță


 

Singura preocupare a pădurenilor, ce-l sforăresc pe Buhaiul șvab, este de a implementa de urgență un sistem de supape de siguranță (de suprapresiune) care să colecteze și să dreneze pe căi de evacuare antestabilite, suprapresiunea electoratului nemulțumit, din ce în ce mai radicalizat.

Pentru acest motiv Pădurenii pun în operă o uriașă butaforie „under false flag” prin care  media audio-vizuală și online va fi invadată de cohorte de falși profeți și patrihoți care nu uită niciodată în ce țară se află, motiv pentru care chiar și atunci când se intonează Imnul Național, nu uită să-și ducă mâna la portofel să vadă dacă patriotismul este bine-mersi la locul lui.

 

Necesitatea obiectivă a acestei acțiuni concertate de drenare și canalizare a acumulării masei critice a nemulțumiților este dat de iminenta radicalizare a acestora. Din nemulțumiți imediat devin naționaliști.

Ori, o fi el STS-ul mama tuturor sforăriilor electorale, dar are și el limitele lui.

Ce naiba să mai măsluiești în condițiile în care Partidul Nazional Liberal are vreo 10 la sută și vin „ăilalții”, unii cu vreo 35-40% în sondaje iar ceilalți – „subiecții canalizării”, cu vreo 30-35%.

Ce să mai mânărești când scorul este realmente zdrobitor: 10% versus 65 -75%.

În aceste sumbre auspicii, până și Stalin s-ar afla în dificultate. Stalin, nimeni altul decât autorul celebrei diatribe: „nu contează cine votează, contează cine numără voturile”.

Așadar, ca o concluzie finală: viitorul imediat presupune o amplă și o susținută acțiune diversionistă a pădurenilor.

Pădureni deghizați în SUPAPE DE SIGURANȚĂ. (ca la centrale termice, atunci când temperatura se duce în zone critice).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu