Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Demisie PD


Moto : „Pe lîngă plopii fără soț/ Adesea eu treceam/ Puteam să trec și printre ei/ Dar ce geschaft făceam?”
Cică am trecut printre plopi! Amu vreau să trec pe lângă ei! Nu pierd nimic, nu câștig nimic! Care-i ghișăftul? Nici unul. Păi o fi tot același cu aderarea la NATO într-o vreme când nu mai merită să fii aclo decât ca să încasezi bobârnace talibane sau cu adoptarea monedei euro într-o vreme viitoare când n-o să mai fie nici o sfârâială să ai euro.

DOMNULUI PRIM-VICEPREȘEDINTE AL PDL

-         M-am săturat ca, de atâția și atâția ani, să mă iau de unul singur de piept cu
derbedeii pesediști de la mine de acasă – un scurt rezumat: 2004 - furt de documente electorale și povestea sucită a construcției unui drum electoral, 2005 – concurs măsluit în administrația publică, 2006 – contract de concesiune ilegal, 2008 – hotărâri de CL referitoare la patrimoniu luate cu votul unei majorități insuficiente (salutări dom’ Sandu, fi-ți-ar a naibii activitatea „exemplară”) 2009 – abuz în serviciu, 2010 – de nenumărate ori fals intelectual și uz de fals, etcaetera, etcaetera, (fiindcă atât de lungă e lista potlogăriilor făcute în ... „Alunelu” lui nelu bejinărelu, nedovedite sau nevoindu-se a fi dovedite, încât mai sunt atâtea și atâtea cazuri uitate în rutina păcătoasă a memoriei);
-         Rămâne însă memorabilă o sesizare contra derbedeilor precum că sunt niște
celenterate lipicioase și netrebnice, la care s-a trezit un fost prefect și actual senator să răspundă că, deși nu îndeplinesc condițiile postului, pofticioasele rozacee sunt bune pe posturi fiindcă nu au abateri disciplinare. Fac referință aici, printre alți strungari pseudoșcolarizați la haretistul apel al bocancilor universitari, la un BOU de tractorist cu 7 clase care ocupă (încă) postul de casier în primărie, răstimp în care licențiații, masteranzii și doctoranzii tinerei generații iau calea străinătății, locuri de unde postează pe rețele de socializare mesaje încurajatoare către guvernanți: „Avem o țară de KKT minunată. Păcat că e locuită.” sau „Fuck you Rromania!”
-         Când îndrăznești să te iei în colți cu derbedeii, le întinzi o bunătate de capcană
și obții în sfârșit un abuz clar ca un cristal „Ceaikovschi”și o ilegalitate flagrantă ca o virgină în concediu prenatal, se trezește din reveria existențială pădurețul de la Stulpicani care începe să aiureze, în calitate de reprezentant al guvernului în teritoriu, că încălcarea procedurii fiscale și a prevederilor de drept civil sunt perfect legale (alin. 4 din adresa 591/P/CG – anexată);
-         Fiind hiperîndestulat vomitiv de stilul idiot în care pădurețul veghează la
aplicarea și respectarea unitară a Legilor Țării, omulețului nu-i mai rămâne decât să se adreseze instanței. Însă și aici surpriză: dacă în adresa anterioară Arcadius Încruntatus regulează poporul cu precocitate juvenilă doar într-un rânduleț aruncat în sictir cu mesaj subliminal „Ia mai vezi-ți de treabă, milogule!”, în Întâmpinarea cu nr. 11656/NC depusă la dosarul cauzei am onoarea să mi se dea „mehr muje” pe parcursul a aproape patru pagini și care cuprind, ridică sau invocă excepții procedurale!
PATRU PAGINI, UĂI BĂIETE! Pasămite bugetarii aiștea din aparatul propriu al prefecturii s-or plictisit de-atâta Tetris, site-urile cu pornoșaguri au doar niște vechituri neinteresante, așa că au găsit o altă ocupație interactivă: redactarea unor megarăspunsuri la demersurile în justiție ale unor cetățeni rupți în cur și coate.
Suplimentar acestor chițibușuri avocățești care au ca scop persuasiunea umilitoare a preopinentului care îndrăznește să se răscoale încontra sistemului fanariot cutumiar, se mai induce totuși și un sentiment de vagă nelămurire! În primul rând stai și te gândești dacă nu cumva piztulicea ceea de juristă care a fost însărcinată (oops!) cu redactarea întâmpinării este salarizată tot din fonduri bugetare neurmăribile fiscal, „reținute” cu arcanul din batista babelor, pușculița țâncilor sau chimirul spart al milogilor? Altminteri n-ar avea cum să depună atâta stăruință în instruirea procedurală a milogului cel în curul gol și care trebuie determinat ca mai apoi să stea în fața instanței cu mâinile în buzunare! Apare astfel o altă componentă dubitativă a realității impuse de derbedeii sistematizați și la a căror activitate veghează intransigența mustății pădurețului încruntat: cum se poate să fii și în curul gol și cu mâinile în buzunare? Raționând din punct de vedere axiomatic o asemenea ipostază este IMPOSIBILĂ! Dară sofiștii Haretizați de la prefectură s-apucă să demonstreze imposibilitatea existenței imposibilului, chiar și prin antinomică și paradoxală argumentație.
Altminteri nu-mi explic adikakum se poate ca în adresa 591 să mi se comunice sec și dezarmant că LEGEA NU A FOST RESPECTATĂ (art. 149 alin 4 din C. proc. fisc. respectiv art. 409 alin.4 și art. 410 din C. proc. civ.) pentru ca mai apoi în 11656 să mi se explice că TREBUIE RESPECTATĂ LEGEA în obținerea dreptului încălcat!!!
Băăăă! Hotărâți-vă odată! Ori respectăm TOȚI LEGEA, ori ne câcăm pe ea cu toții, în sincron, cu simultaneitate și cu îndreptățită voioșie proletară! Ce draqu’ bre,  Legea asta e o minge de cauciuc de care poate să tragă fiecare cum vrea? Sau te pomenești că o fi vreo curtezană romană (!), nimfomană, chioară, cu personalitatea dedublată și care e mumă pentru derbedeii bugetar-instituționalizați și ciumă pentru justițiabili?
[Următorul pasaj are doar caracter fantezist, imaginar și utopic și se adresează retoric unui BOW ipotetic până la certitudine, născut, crescut, educat și trăit în pădure și care a găsit cu ajutorul panterei Baghera cărarea de la luminișul bordeiului mumă-sii către zările omenirii civilizate. Lume civilizată în care s-a aciuit astăzi, Armani-deghizat în cerb lopătar, dar care continuă să se comporte ca în codru scărpinându-și instinctele primare de prima cioată întâlnită în cale! Orice asemănare cu personajele reale, al căror coeficient de pilozitate capilară este contrabalansat de abundența mustății cunilingtorii, este doar o simplă coincidență!
Idiotule ursit la sabbathul ielelor bete și nebune, suplinitoare funest-calificate ale ursitoarelor bune dar plecate în toi de noapte la căzănit niscai stejărei nemarcați!
Îmi spui de procedură, că mai trebuie să mai redactez o procedură prealabilă la procedura prealabilă existență. Brava măi eroule! Ia zi repede cât face a la puterea m totul la puterea n totul la puterea … ț. De câte ori vrei procedura prealabilă la procedura prealabilă anterioară? Dar foutuți morții morților mă-tii nu vrei? Sau foutuți mama mă-tii străbunică-tii ca încercăm retroactiv senzațiile traiului matusalemic!
BĂI BOW+LE, MIE ÎMI TREBUIE RESTITUIT DREPTUL MEU LEGAL de anul ce a trecut și cu care poate reușesc să-mi pornesc copiii la școală măcar în primele săptămâni! Ce zici, vizionarule copitat, reușesc să-mi fie RESTITUIT până la aderarea la moneda euro?]

Return to 11656/NC, zapis parșiv tocmit în canțileriile pârcălabului Arcadius Încruntatus Enervatus de Milogus Impertinentus și care conține o subtilă eroare de abordare sociologică (deh! ce să-i faci dacă piztulicea juristă bugetată pe post de maur-caligraf n-a mai apucat să facă în paralel la Spiru Haret și sociologia). Ei bine, cică nu e bine să-i deschizi mintea golanului. Ș-atunci rețin argumentația referitoare la caracterul nepatrimonial al prejudiciului moral versus patrimonialitatea certă a despăgubirilor solicitate. Iar simbolistica cuantumului de 1 RON al despăgubirilor solicitate reprezintă „o pretenție exagerată” față de repararea unui prejudiciu ale cărui întindere și consecințe trebuiesc temeinic și obiectiv probate. Așa că îmi însușesc cu plecăciune sintagma „o simplă înșiruire de aprecieri subiective”, refuz să motivez prejudiciul măcar prin înfățișarea unei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile referitoare la art. 38 C. fam., pronunțată în chiar perioada friguroasă, subiect de dispută procedurală subiectivă și (ne)patrimonială și în contrapartidă VĂ REMIT PROPRIUL CARNET DE MEMBRU. Cu precizarea expresă a amănuntului că, din perspectiva modestiei situației materiale, niciodată nu voi putea fi în același barcaz cu exemplare instinctuale ale regnului animal de tipul lui Încruntatus&Co, specimene al căror principal motiv de neîncredere în asprimea sărăciei aproapelui este dat numai de grosimea seului autosuficienței lumești scurgându-li-se grotesc pe bărbia despicată, obrajii rotofei și gușa tremurândă ca de bulgar îmbuibat!
Deci, în afara speculațiilor pe marginea interesului legitim privat care mă îndeamnă să solicit în instanță un comportament din partea instituției prefectului în totală conformitate cu atribuțiunile ce prin lege i-au fost conferite, iată justificarea personală asupra valorilor morale prejudiciate și a modului în care mi-au fost zdruncinate convingerile referitoare la principiile democratice ale statului de drept:
Ia mai lăsați-mă în powla mea cu pedeul vostru că nu sunteți mai breji decât derbedeii lui mârza de la pesede. Toți sunteți o apă și un pământ!
EJUSDEM FARINAE!
Așa că luați-vă carnetul de membru și ȘTERGEȚI-VĂ CU EL LA CUR! Demisia se subînțelege, nu-i așa?
(cur - pag. 251 DEX98)

Iar pe cale de consecință (ca să mai perpetuăm câteva fracțiuni de clipă lexiconul procedural):
HRISTOSUL MAMEI VOASTRE DE DERBEDEI! Pesediștii măcar erau mai miloși dar voi sunteți niște călăi sadici! (art. 238 C. pen. – abrogat - și nici în cel nou nu e nica așa că nu vă repeziți ca berbecii la feciorelnice miorițe cu lână plăviță! Salt înainte! poate fi un îndemn util doar dacă piztulicea e meseriașă și la trilurile noilor norme de drept civil! Însă cu trufandale normative aplicabile datei de azi - 16 sept. 2011 – asta așa ca să moară de însingurare, ciudă și suprasolicitare mononeuronul piztulicei sau al șefulețului ei!)
(notă: derbedeu – termen licență poetică proprie, introdus în forumistica unui ziar local și care desemnează persoană publică cu funcție de decizie și care nu-și confirmă menirea, nu vrea sau nu poate, din considerente ce țin de intelect, să-și îndeplinească atribuțiile funcționale.

Obersturmführer
Kevin71

Post Scriptum:
Vă mai prind eu pe forumuri, derbedeilor! Acolo unde nu prea contează machiavelismul funcției obținute prin numire dar unde prostia și incompetența sunt sancționate cu maximă asprime!! Câte zilișoare oi mai avea, pe unde vă găsesc mutrele ițite mediatic, acolo vă fac de kăkat! Fără supărare! Because legatul gurii boului ce treieră e un arhetip dictatorial ce a transcens sub forma romanescă a botniței culegătorilor viei și implementată în actualitate sub forma pumnului de țapinar și a cizmei forestiere în gura rebelilor. Dar hazul de necaz, ironia și pamfletul SUNT ALE MELE. MI LE-A LĂSAT MOȘTENIRE TAICA ILIE CU LEGAT FERM CA, ATUNCI CÂND INTRU VREODATĂ ÎN PRIMĂRIE, SĂ-MI ȚIN PE CAP CUȘMA DOVEDITOARE A RANGULUI DE RĂZEȘ LIBER!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu