Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 21 aprilie 2016

Alea jacta est



Mă băeț' cucuieț', s-a cam sorocit vremea pentru prophecya viitorului mayor din acea cetate Infectă a Nelegiuirii, Potlogăriei, Matrapazlâcului și Blestemăției - Rottacenum-Tortuga.
Apăi, informații din zonă, demne de luat în considerare, nu prea sunt.
Doar câteva sondaje de opinie măsluite mai ceva ca fardul de pe fața unei matroane de tractir heptagenare, plus multe-multe atacuri la țurloaie, specifice Belzebuților cu coarne de cerb lopătar și coadă solzoasă ca de Leviathan, Azazeli scârbavnici sălășluitori în Rottacenum-Tortuga.
Ș-apăi, în atare condiții analitice mizere, cum mamuța șeitanului să-mi îndeplinesc atribuțiile de haruspiciu vocațional?

Nu mai rămâne decât să-mi fundamentez oracolul pe singura maximă valabilă în acel Ținut Tâmpelnic al Țâfnoșeniei Apoteotice până înspre zonele electrificate ale deviațiilor psiho-patologice.
Apăi, este intabulat în Cărțile Sibiline că Rottacenum-Tortuga a avut și are ... EXACT CEEA CE MERITĂ.
Această evidență poate fi postulată și la timpul viitor imediat: Rottacenum-Tortuga VA AVEA EXACT CEEA CE MERITĂ.
Astfel încât, Doamnelor și Domnilor, Toamnelor și Tomnilor, Cuconițe și Becheri, Futături și Lăbari... viitorul primar al muncipiului (ratat) Rottacenum-Tortuga va fi ...

... răpăit de drums și ukulele, țiuit de bagpipes și trâmbițe apocaliptice....


viitorul primar va fi ...


Tovarășu' Domnu' Nistor Tătar.


Uraaaa! Uraaaa! Ovații, urale și scandări prelungite:
„Stima noastră și Mândria
Tătar - Gigacaloria!”

(„Muzica atacă marșul cu mult brio. Urale tunătoare. Grupurile se mișcă. Toată lumea se sărută, gravitând în jurul lui Tătar și lui Reman, care se strâng în brațe, în mijloc. TraiaNae Cațavencu își freacă mâinile de bucurie c-a mai prins un mandat de consilier și vreo sinecură în vreo AGĂ,Tătar îi face gestul cu degetul mare frecat de degetele arătător și mijlociu. Vasilica și Mironescu contemplă de la o parte mișcarea. Cortina cade repede asupra tabloului”)

Așa am grăit Io* - God Jupiters's prophet - adzi 

19 Prier veleat 7524 de la Facerea Lumii, 
XII ante Kalendas Maius 2769 Ab Urbe Condita și 
26 de la Izbânda Fâsâită a Marii Loviluții Socialiste din Decembrie. 
(adicătelea 20 aprilie 2016 - precizare expresă pentru milițieni kaghebiști tembeli și țâgănuși procurori idioți)
------
post scriptum:
Pentru moronii, imbecilii, procurorii și idioții din Rottacenum-Tortuga, care nu au priceput nimică din cele de ma-nainte, să mai cetească o dată următoarea analiză: „Scurt tratat de ipocrizie și mârșăvie pre-electorală”


=======================================================================

Iar drept probă a abilităților de haruspiciu, ingăta predicția făcută la data de 6 oct. 2014, referitoare la rezultatele turului II al alegerilor prezidențiale.  (fragmentul din postarea originală din data de 6 octombrie 2013 parvenit prin „amabilitatea” vestalei de pripas Lola Cicci di Tormenta - singura momâie asexuat monoică de a reușit dubla minune dumnezăiască de a-și perpetua spița dinastică csango printr-o dublă partenogeneză)





Predicția A FOST:
întoarcerea rezultatului din turul I prin repetabilitatea în România a scenariului slovac al alegerilor prezidențiale din 2014 și adjudecarea mandatului de prezindent de către Mutulică.
prognoză:
Pictor Vonta - 46,4%
KJW - 53,6%

Rezultatele REALE ale turului II au fost:
Pictor Vonta - 45,56%
KJW - 54,43%

Eroarea PREDICȚIEI formulată cu 40 de zile înainte de data alegerilor a fost de numai 0,83 puncte procentuale! 

Astăzi, 26 aprilie 2016, suntem exact cu 45 de zile înaintea datei alegerilor stabilite în... DUMINICA ORBULUI DIN NAȘTERE! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu