Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 25 aprilie 2016

Apocalipsa Sf. Wolf Escatologul fără de Arginți sau Cei 4 candidați Apocaliptici din Rottacenum







Apocalipsa Sf. Wolf Escatologul fără de Arginți sau Cei 4 candidați Apocaliptici din Rottacenum

Chapter 2

7. Cine are urechi să audă ceea ce Duhul Lupilor zice Bisericuțelor  electorale din Rottacenum- Cetatea Comunală a Belialilor:

Chapter 6

2. Şi m-am uitat şi iată un cal alb de culoarea halatului tămăduitorilor şi cel care şedea pe el avea un arc smintit a cărui coardă era croită din tub de perfuzie iar săgețile erau seringi de unică folosință; şi i s-a dat lui cunună de împărat financiar şi a pornit ca un biruitor ca să năruiască.

3. Şi când a deschis pecetea a doua, am auzit, zicând, pe a doua fiinţă: Vino şi vezi.

4. Şi a ieşit alt cal, de un roşu troțkist ca focul din cazanele crucișătorului Potemkin; şi celui ce şedea pe el i s-a dat să ia pacea de pe pământ, ca oamenii să se junghie între ei; şi o seceră mare și un ciocan mare i s-a dat.

5. Şi când a deschis pecetea a treia, am auzit pe a treia fiinţă, zicând: Vino şi vezi.
Şi m-am uitat şi iată un cal negru dungat cu o babețică albă şi cel care şedea pe el avea un cântar măsluit în mâna lui.

6. Şi am auzit, în mijlocul celor patru fiinţe, ca un glas care zicea: Încetarea măsurii preventive a arestului  o dublă de dinari, şi treizeci de zile de control judiciar -  o legătură de dinari. Dar de undercoverii  SRI şi de sifonarii DNA să nu te atingi.

7. Şi când a deschis pecetea a patra, am auzit glasul fiinţei a patra, zicând: Vino şi vezi.

8. Şi m-am uitat şi iată un cal de un galben-vânăt  aidoma culorii turbate a liberalului reșapat şi numele celui ce şedea pe el era: Exterminatorul; şi jandarmul se ţinea după el;
şi li s-a dat lor putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu urgia bolii şi cu sărăcie, şi cu expropriere  şi cu fiarele temnițelor de pe pământ.

Chapter 8

7. Şi a trâmbiţat întâiul înger, şi s-a pornit grindină şi foc amestecat cu sânge şi au căzut pe pământ executorii subpământului; şi au ars prin licitație publică  din pământuri a treia parte, şi au ars prin executare din clădiri a treia parte, iar iarba verde și copacii au ars de tot căci cui draaqu (††† Doamne, iartă!) îi mai trebuie verdeață în buricul târgului?

8. A trâmbiţat, apoi, al doilea înger, şi ca un munte mare arzând în flăcări s-a prăbuşit în mare şi a treia parte din mare s-a prefăcut în sânge;

9. Şi a pierit a treia parte din făpturile cu viaţă în ele, care sunt în bolnița municipală, şi a treia parte din ambulanțe s-au sfărâmat.

10. Şi a trâmbiţat al treilea înger, şi a căzut din cer o stea uriaşă, arzând ca o făclie, şi a căzut peste izvoarele apelor.

11. Şi numele stelei se cheamă Absintoși Comunale . Şi a treia parte din ape s-a făcut ca pelinul şi mulţi dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru că se făcuseră și amare și scumpe ca adamantele.

12. Şi a trâmbiţat al patrulea înger; şi a fost lovită a treia parte din soare, şi a treia parte din lună, şi a treia parte din stele, ca să fie întunecată și smintită a treia parte a minții lor şi strâmbată ziua judecății iar rațiunea aequității să-şi piardă din lumină a treia parte, şi noaptea osândei pământene tot aşa.

13. Şi am văzut şi am auzit un vultur, care zbura spre înaltul cerului şi striga cu glas mare: Vai, vai, vai celor ce locuiesc în Rottacenum…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu