Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

duminică, 24 aprilie 2016

Der Puppenspieler den Seelen sau Păpușarul UpR


PĂPUȘARUL UpR
Profil de candidat:

I. Tulburarea bipolară
„Tulburarea afectivă bipolară, cunoscută în trecut și ca psihoza maniaco-depresivă sau psihoza periodică reprezintă o tulburare mintală ce constă în modificarea anormală și de lunga durată a dispoziției afective, energiei și abilității de funcționare a unei persoane. Astfel, apare succesiunea episoadelor depresive cu episoadele maniacale. Spre deosebire de variațiile de zi de zi ale stării afective ale unei persoane normale de-a lungul vieții, simptomele acestei boli sunt mult mai severe.
Simptome și manifestări
Boala maniaco-depresivă se caracterizează printr-o alternanță de stări depresive și de exaltare. Aceste ”urcușuri” și ”coborâșuri” sunt perfect identificabile; între fiecare dintre ele, bolnavul își regăsește comportamentul normal.
Numită în trecut psihoză maniaco-depresivă, această boală debutează cel mai adesea între 25 și 45 de ani (ea poate, mai rar, să înceapă înaintea vârstei de 20 de ani sau după vârsta de 50 de ani). Ia o formă zisă ”unipolară”, atunci când persoana este doar depresivă, sau o forma ”bipolara”, atunci când aceasta este alternativ maniacă și depresivă. Această diferențiere este totuși contestată de anumiți psihiatri.”
Vezi mai mult pe https://ro.wikipedia.org/wiki/Tulburare_bipolar%C4%83

II. Profilul social și comportamental al catindatului prezentat drept Messia, Il Salvatore de la Patria, Pomul lăudat la care se merge cu țuhalul.
Un sforar grobian. Un păpușar machiavellic. Un Puppenspieler de suflete fără nici cele mai mici urme de scrupule. Un android insensibil, călcător peste cadavre cu grația unui Tank izraelit Merkava 4 lansat în plină operațiune ofensivă.
Un disident prefabricat în laboratoarele kominterniste ale neosocialismului de japcă, rapt, furtișag, represiune și intimidare. Un produs toxic și radioactiv, ambalat în țiplă lucioasă cu irizații aurii și legată cu fundiță de un strident roșu troțkist.
Un diversionist tipic stroit în zavoda sforăriilor din catacombele infecte ale pesedismului de caviar.
O gulgută în culori atrăgătoare, manufacturată în laboratoarele bejenarismului.
Un cocalar trombonist, un ilegalist undercover, un sabotor al bunului mers al opțiunii elective a comunității.
Un iepure de atletism fabricat de Bejenaru – Tătar – Reman și aruncat pe piața electorală numai în scopul de a sabota tendințele firești de cristalizare a unor alte demersuri cetățenești sănătoase.
Un uzurpator al adevăraților Tribuni ai plebei, un sforar de duzină.
Un textier, un ceainic, un trombon, un aburitor, un prăfuitor, un gulgutier, …
Și ce-i mai dureros că acest IEPURE DE ATLETISM al FESENISMULUI nu-și propune nici măcar un minuțel să-și asume înaltele țeluri pe care le tot molfăie printre dinți ca pe o ciungă antigreață, răstimp în care privește ipocrit în focarul lentilei camcorderului și declamă cu patetismul unui Macbeth reșapat: „uitați-vă în ochii mei… bla, bla, bla”
Ștacheta maximală ce și-o propune păpușarul se rezumă doar la încă un mandat de consilier local, simultan cu dobândirea unei sinecuri suculente în Consiliul de Administrație al Serviciilor Comunale.
Atât!
Îmi pare rău pentru toți cei cu mintea deschisă și inima curată pe care a reușit Păpușarul să-i ducă de nas: Cu.M. Ca.M., R.N., D.V. etcaetera.
Îmi pare rău pentru ei să-i anunț că bunele lor intenții sunt folosite drept recuzită într-o camuflată mizanscenă având scenariul și regia asigurate în str. Kisellef nr. 10, București.
Sorry pentru voi, sărmane fantoșe ale Păpușarului de Suflete”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu