Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 22 aprilie 2016

Locuința mea de vară e la țeară...


Hă, hă, hă, hă!
Spune-mi CE PREȘEDINTE* DE BIROU ELECTORAL AI, CA SĂ-ȚI SPUN CE URBE EȘTI!
M-am uitat ieri la un clip video încărcat de șobolanul acela venal de la CrTel.
Aclo, la un moment dat, se poate face Hold la player și se poate vedea, în toată splendoarea unui dezgust instantaneu, cum că prezidentul Biroului electoral de Circumscripție este …. nimeni altul decât locotinentul fondatorului Școlii Peripatetice a Nelegiurii și Blestemăției, cel mai strălucit emul, absolvent Magna Cum Laude al acestei scârbavnice cârdășii – Crochiu Cătălin (viclean copchil de casă)

Apăi, când am văzut așa ceva, chiar că mi-am zis că NU SE PUTEA NUMIRE MAI REPREZENTATIVĂ pentru acea cetate INFECTĂ a Belzebubilor Bugetați.
A-l pune pe Crochiu prezident de BEC e ca si cum l-ai pune pe Thomas Brejvik ministrul de interne în Norvegia, pe Toto Riina – Ministrul Justiției în Italia, pe Abu Bakr al-Baghdadi în scaunul pontifical, pe Cătălin Voicu – procuror General al Rromâniei sau pe Remus Cernea – Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.
Da’ mai apoi mi-o trecut greața nestăvilită când am văzut ce denumire are acel birou electoral: „Biroul electoral de circumscripție COMUNALĂ nr. 4 Rottacenum”
Hă, hă, hă, hă!
3:) 3:) 3:) 3:) 3:)
Într-adevăr, grafitul plaivazului păcătos adivăr grăiește!
Hă, hă, hă, hă!
3:) 3:) 3:) 3:) 3:)
Nu pierd ăștia din Rottacenum-Tortuga nici un prilej de a ieși din popșoi, de a-și dezbrăcina nădragii și a începe să-și împrăștie diareea de-a lungul liniei continue duble ce mărginește sensurile de mers ale unui drum județean, național sau european.
N-are liniște și pace nativul sau avenitura de pripas din Rottacenum până nu iese iel din popșoi ca să se cace în mijlocul drumului, în văzul oripilat al travellerilor cinstiți.
==============================================

* Da’, oare,... pe Lola Cicci di Tormenta The XIth ** (i)-o fi pus-o careva în vreun birou electoral? Uăi căpcăunilor de la Praefectura curulă, puneți-o și pe Lola într-o sinecură dintr-asta, că-i pirandă sărmană, cu puradei acasă și cele 2 melearde/anual cât aburcă iea și colegul ei din rubricile certificatului de căsătorie nu ajung nici pentru o cutie de caviar Petrossian pentru cei doi pui de cioară, nici de-o tolbă Vuitton pentru piranda csango, dară nici de-un six-jours la Burj-al-Arab pentru ilustrul Hobbit din rubricile certificatului de cositorie. Puneț-o, uăi, și pe Lola Cicci prezidentă pe undeva, nu fiț' bulangii!

-----------------------
Tiiiii ! ce nu m-am ginit la meșteșug!
Lola Cicci IESTE PRZIDENTĂ!
Îi la Volovăț, locul de mlaștină a colegului iia din rubricile certificatului de cositorie, nimeni altul decât acel Gollum alian de navighează pe orbită circumterestră emițând repetate semnale de radiobaliză de avarie: „Bip, bip! Vjjjm! Vrmmm! Bip-bip! Vjjjj!”
O pus-o aclo ca să asigure victoria în alejeri a rubedeniei iia prin afinitate, ca nu cumva vreun accident neprevăzut să știrbească ceva din unitatea de monolit a Cârdășiilor Famigliale specifice Zonei.
Da, da! Lola Cicci îi prezidentă la Volovăț, unde o să se alegă în coledzi tot un vicol, că atâta de mulți vicoli sunt în Volovățul ăla încât o dat pe dinafară ca o spumă zoioasă și s-o intins scursurile în tătă roza vânturilor.
Am aflat și cine-i ieste locțiitor: văr-su „de-al doilea”, nimeni altul decât TâNpitul ăla de țâgănuș semianalfabet de la Parchetul de pe lângă Lege, pe numele lui din crotalia SPCLEP - Greuceanu Mucea-Sebastian, un adolescent tardiv, lepădat șeptilici în cortul mumă-sii csango din șatra victorian-brașoveană a bucșelor, țânut în incubatorul cuptiorului de copt pâine până la 9 luni, apoi încă o lună la colorat în incubatorul din cotețul Porcului.

Cu așă „experți electorali”, la Volovăț treaba o să meargă unsă, în still „Carl Țais Iena”
Lola Cicci centrează mingiuca și Jordi-Greuceanul *** marchează gol cu capul

Așă-i!
-------

esplicații

** Signora Lola Cicci di Tormenta the XIth și prințul consort - Signore Augusto Ciccio di Tormenta the VIth


**
Oh la la bébé, c'est dur dur d'être bébé
Dur dur d'être bébé

Je m'appelle Andrei
J'ai quatre ans en service et je suis petit
Dur dur d'être bébé, dur dur d'être bébé.
..

3 comentarii: