Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

duminică, 18 martie 2018

Tatiferus Mitomanus Iudiciaris


„Justiția” în care Tatăl – „NU” și Mama – „NEGAȚIE” scrie în certificatul de naștere al magistratului „prins cu ștromeleagul învărtoșat pe lângă gaura de fătăciune” a Temidei - ESTE O JUSTIȚIE PUTREFACTĂ.

Așa grăia uricariul intr-un zapis denumit „The Stinking Carrion – Justiția Putrefactă”. Așadar, NU și NU este invariabila opțiune argumentativă a derbedeului cu toporișcă la cingătoare, prins în plină activitate de sodomizare a Temidei într-o clasică „autumn doggy style” position.

Deja sunt insuficiente deștele de la mânurile și picioarele unui hominid SAPIENT ca să se contabilizeze situațiile de o evidență fără echivoc în care IMPERTINENTA de la Mediaș a demonstrat că poate minți fără să clipească, fără să se îmbujoreze, fără să transpire, cu aceeași ușurință cu care mamiferele respiră sau beau apă. Am impresia că MINCIUNA deja a intrat în DNA-ul (Deoxyribonucleic acid) Caprei lui Baphomet de la DNA ( Direcția Națională Antiromânească).

Cred că Lulutza este primul Tatifer* din istoria regnului animal care are fixată gena minciunii în genom, rezultând un mutant judiciar, specific Ministerului Pu*lic din Vallachia.
„Tatiferus Năsosus Mitomanus” este specia de mutant care poate păcăli, fluierând la „mit stock”, până și cele mai sofisticate mecanisme de detecție a minciunii.
Tatiferul Mincinos Judiciar este în stare să răspundă totalmente eronat, antinomic, la orice întrebare i se adresează, fără ca această activitate complexă – neurologică, cognitivă, motrică etc. – să producă vreun semn de dezechilibru sau instabilitate în parametrii fiziologici și metabolici.
Tatiferul Mitoman Judiciar este în stare să MINTĂ DE ÎNGHEAȚĂ APELE PROTESTATAR iar acele ceasornicelor de la detectorul de minciuni să nu salte nici măcar o milionime de milimetru.
 

As a conclusion: MUTANTUL MITOMAN JUDICIAR ARE DEJA ASIMILATĂ ÎN LANȚUL GENETIC NUCLEOTIDA MINCIUNII SFRUNTATE.
Pentru MUTANTUL MITOMAN JUDICIAR, angajat al Ministerului Pu*lic din Rroemenica, A MINȚI deja nu mai constituie o activitate rațională, cognitivă, ci a devenit un automatism inconștient, comandat de hipotalamus. Aidoma ritmului respirator, al celui cardiac, al macrocomenzilor ce reglează principalele funcții vitale ale organismului.


-----------  
* nota: „tatifer” = licență literară neomologată în DEX, androginism inspirat de termenul „mamifer”, reprezentând mutantul genetic de tip hermafrodit, ereditar din Sabbatic Goat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu