Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 31 martie 2018

Patria a posteriori


... ce-atâta ne frăsuim pitulându-ne pe după cireș.
Hai s-o zâcem Verde de Paris în față, sau, așa cum poroncește Matthew în capitolul 5, versetul 37: „Eure Rede aber sei: Ja, ja; nein, nein. Was darüber ist, das ist vom Bösen.”

MP4-ul cu Lulutza Marlene benchetuind în pimnița lui Ghiță și / sau (după caz) alte Jpeg-uri meseriașe, inspirate probabil din Kama Sutra, o să le vază ochii populimii atunci când va da undă verde SIE! 
Da, da! Căci e limpede ca picătura de cleștar și vizibil ca Marele Zid din Chitai, că tot circul ieftin, fără pâne mocăială, ce li se servește meltenilor de vreo doi ani de zile, nu este altceva decât o stare de beligeranță acută dintre SRI și SIE. 
E limpede, ca iszvoru’ Ozanei lu’ uncheșu' Creangă, că Ghiță este un undercover al SIE care a reușit incredibila performanță să penetreze și să detoneze ditamai Securitatea 2.0 – pe numele ei instituțional - Serviciul Rrumân de Informații.

Așadar, vremurile de la nivelul anului 2015-2017 nu diferă cu nimic de vremurile din „iepoca de haur” a Plumbuitului. Și atunci erau două fracțiuni principale pe eșichierul intelligences: cei din Serviciile de spionaj, educați, inteligenți, eleganți în maniere și sofisticați în acțiune. Dar mai ales Patrioți, cu „P” mare de la… Kilogram.

Pe lângă acești profesioniști ai culegerii și analizării informațiilor, coexistau berbecii din structurile interne ale Securității: tractoriștii ajunși plutonieri și gardieni Gicuță, care se ocupau cu strâmbarea deștelor oamenilor în tocul ușii, bătutul cu pülanul la tălpi și alte asemenea orori subumane.
Așadar, încă de atunci era o uriașă diferență valorică dintre aristocrații informațiilor din serviciul extern și țopârlanii grobieni din structurile interne. Această stare de lucruri s-a perpetuat și în structurile de informații postdecembriste: „nobilimea” profesiei s-a regrupat în SIE, iar ghiolbanii, țopârlanii, tractoriștii, strungarii, analfabeții, sfertodocții, maimuțoii și măgarii, ciomăgarii și bătăușii s-au adunat unde? În acea structură zămislită prin evenimentele fake de la Târgu Mureș din 90: adicătelea toată pleava, toată scursura, toate zoaiele și toate lăturile defunctei securități s-au adunat în… SRI.

Revenind la conflictul mascat dintre cele 2 facțiuni: ceea ce reprezintă partea vizibilă a aisbergului, ceea ce ni se servește cu porția linguriței în fiecare zi, nu este altceva decât dozarea și temporizarea decisă și hotărâtă de înalți factori decizionali din SIE (și nu numai din SIE).

Deci, o să vedem cuvenitele dezvăluiri, precum și multe alte dezvăluiri, doar atunci când superiorii ierarhici ai lui Ghiță din SIE vor decide că acest lucru este oportun! GHIȚĂ NU ESTE ALTCEVA DECÂT OPERATIVUL SIE, VIZIBIL, CE ACȚIONEAZĂ ÎN CÂMPUL TACTIC DENUMIT „SERVICIUL ROMÂN DE MĂMĂLIGARI”

PATRIA A POSTERIORI!

Un comentariu:

  1. loll, Draqule, postarea asta n-o stiam ! e clara si frumoasa precum una bucata Crystal Aurora Borealis, Art Deco '20 , made in Tazmania !

    RăspundețiȘtergere