Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 1 decembrie 2018

„Două steaguri eroilor de la Primărie, alte două steaguri celor de la prefectură, unul la școala de băieți din teatrele de operații...”



Cursorul playerului la minutul 06.29 până la minutul 06.53

Transcriere.

„În anul Centenarului Marii Uniri, ne închinăm cu adâncă recunoștință în fața jertfei eroilor Armatei României din timpul celor două războaie mondiale.

Totodată, aducem pios omagiu de recunoștință militarilor români căzuți la datorie în teatrele de operații din Balcanii de Vest, Irak, Afganistan și pe timpul executării misiunilor de pe teritoriul național.”


Bravos, națiune!
Curată întorsătură din condei!
Nu s-a uitat nimic?

Amărâții ăia din Dec '89 au murit ca proștii ca să le facă o Țară democratică, numai bună de muls, acestor porci de politruci.
Porci jegoși care nici măcar nu consideră că numele Eroilor din Decembrie trebuie să fie pomenite în Cartea Eroilor!

Te bag în pizda mă-tii, Rromânie securistană, cu tot cu porcii tăi nerușinați!
Hai să trăiești până alaltăieri, Cristosul mă-tii de Bantustan Babuinizat, populat cu mancurți etalon!

Un comentariu:

  1. pe aia ii folosesc din 17 pana pe 22Dec... Toate la timpul lor... Va fi ocazia perfecta sa se spuna ca au murit sa nu avem corupti si hoti de la psd-ciuma rosie...

    RăspundețiȘtergere