Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 12 decembrie 2018

Indici, sămne, haruspicii,


Cică Burgmeisterii din Timișoara, Arad, Oradea și Cluj au pus-o de-o Alianță a Vestului.
Zilele astea cetim în presă despre iminența repetării scenariului, sub forma unei Provincii a Transilvaniei de Nord”.

Absolut nimic spectaculos.
Doar sămne.
Haruspicii prevestite amu un an de zile, într-o postare nu atât de histrionică pe cât pare!

Noapte bună, Rröemenika, oriunde te-ai afla!

Abia aștept să văd apărând, pe Charta Oiropei, Republika Wallachia-Tribalia - Republica procurorilor TâNpiți și a juzilor Scelerați!
Republikă cu rang de Kolonie Penitenciară și Experimentală, având MCV-ul drept „Constituție” și aflată sub nemijlocita diriguire a bețivilor și ipocriților de la Briusel.

3 comentarii:

  1. Când Diavolele joacă la loterie şi nu-I iese...se apucă de Profeţii!
    eu vreau o singură patrie mumă, nu să trec cu passport la Stefi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu li ai cu LOGICA!
    Diabolul n-are nevoie să joace la loterie dintr-un motiv stupefiant de simplu: iel este chiar cel care MÂNĂREȘTE Lotterya, adicătelea giocuri dintr-astea de câștiguri fabuloase, magie neagră, înșelătorii și ischiteli, zice-se că sunt în fișa postului Diabolului.
    Inutil de precizat că pe lângă aspectul practic intrinsec, al neparticipării la o fucktură în regie proprie, au și ei acolo în Helheim un cod Etic de Conduită al Dracilor Corporatiști, cod care le interzice să participe ei și membrii familiilor lor la concursurile, tombolele și promoțiile realizate de „Tartarul” GmbH.

    Însă, în contrateză, apare mai mult decât spectaculos următorul enunț:
    ADEVĂRATA LOTERIE E ABIA ATUNCI CÂND DIABOLUL SE APUCĂ SĂ PROFEȚEASCĂ!
    (fiindcă nu-i pe teren propriu, ci joacă în deplasare!)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ghiavole ludic şi genial, nu de putine ori stârnesti invidia Zeilor de la butoane ! de asta oi fi aşa prigonit, monitorizat si crucificat...
    Amu ceva timp, nu credeam în puterea de manipulare a netului. O masă impresionantă de tineri şi mai putin tineri, gata înregimentată, golită de propria gândire, motivată din te miri ce surse, s-a format cu o rapiditate incredibilă.
    Echilibrul stă să se rupă, mimetismul e o slăbiciune în gena noastră. Înghitim, precum curcanii, jumări. Preponderent ce se livrează... Mult, persuasiv, până la identificare.. Entropia creste !
    Tu şi cei ca tine nimiciţi cât se poate dezinformarea, prezentaţi alte ipoteze, lăsati loc de comparaţie, alegere, gândire... E ca într-un joc de GO, se cere răbdare, timp, inteligentă, dăruire.
    Dar lucrurile încep să se miste, populatiile, încet , încet , ies din adormire.
    Dincolo de ocările pe care mi le administrezi, în numele sistemului, eu sunt o nebună surdă şi-ţi multumesc că existi!
    Si toti cei care, din comoditate, nepricepere sau din varii motive oficiale, nu se pot exprima, trebuie să vă deie câte o mulţămire !

    RăspundețiȘtergere