Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 13 decembrie 2018

Injăcția cu botox portretistic


Mey, dă-le dreeqului de complete, că alea-s făcute așa: un complet ca să-i albească pe pesediști, un complet ca să-i albească pe ALDE-iști și altul de reminiscență protocolară, care să le cosmetizeze potlogăriile hashtag-derbedeilor picați kukuru-npluă.

Dară din toată desfășurarea asta de forțe geriatrice, de zici că s-a realizat o emisiune la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie– „Ana Aslan”, semnificativă este doar o singură prezență… remarcabilă: acea milfă obsoletă, înstruțată în costumație de școlărită ingenuă!
Ei bine, aia este IMAGINEA ETALON, REPREZENTATIVĂ A JUSTIȚIEI ROMÂNE.
Nu-i știu numele și nici n-am chef să răsfoiesc textul articolelor ca să aflu cine este cotoroanța reșapată.
Căci la cum arată și la cum ar fi trebuit să arate DECENȚA unei experimentate profesioniste a „Dreptului”, arătarea aceea are rol de „IMAGINE OFICIALĂ”.

Așa cum vestite modele în vogă sunt selectate drept imagine oficială a câte vreunui brand sau produs, tot așa și pictura parcă photoșopată a harridancei botoxate reprezintă „imaginea oficială” a justiției rromâne!
Inga la ea, așa mai panoramic privind și raționând analitic:
Are dreptate „fetița” să se poarte ca la 18 sau 20 de ani, atâta timp cât nimeni nu-i poate dovedi contrariul probei verității. Această disparitate argumentativă fiind cauzată de distrugerea, prin ardere, a tuturor documentelor ce atestă data exactă a nașterii a mumiei judiciare. (addendum: au fost la vremea lor unii cerșetători istorici imprudenți și slöbozi la gură, care au afirmat ipoteza ca certificatul de naștere al „virginalei” judecătoare să se fi mistuit odată cu Incendierea Bibliotecii din Alexandria.  Dar aceste imprudente alegații nu au mai fost dezvoltate, tocmai prin dispariția în temniță a respectivilor cerșetători istorici).

Așadar, nimeni nu poate testimonia cu exactitate cam câte jubilee cară ( pe-un singur picior), demoazela rujată, botoxată, liposucționată, mascată, ultraviolată, iradiată, sablată, periată, polizată, alezată etc.
Poate să aibă și 27 de anișori ca Sorina M de la CA. C-va, poate să aibă și de 7 ori câte 49 de ani petrecuți în jilțul de jude.
Orișicât s-ar analiza picturile cucoanei emblematice, nu se pot deduce nici un fel de indici temeinici care să conducă înspre o prezumție cât de cât corectă asupra etății creaturii androgine.
Mai ales șochează, în mod evident, trecutul (epocal sau milenar) de trai bun pe vătraiul bugetar, petrecut de fosila judiciară: nici un singur riduleț nu se poate bănui pe tenul feței, porțelanat și întins ca o față de Barbie-doll. Fratiweare, aia dacă măcar schițează un zâmbet sau o  încruntare, crecă se sparge în mii de fărâmițe, ca o Vază aparținând dinastiei Ming, scăpată de-un nărod pe dușumele.

La prima impresie ai crede că potlogarii aiștea de la Luju s-au ținut de șotii, prelucrându-i pictura mumiei judiciare în Photoshop.
Dar, ca un fin cunoscător al facilităților Fotoșopului, pot să declar cu mânuța pe pluă (ca-n jurământul ebraic)  că Photoshopul NU POATE REALIZA ASEMENEA PERFORMANȚE ESTETICE.

Aia ce se vede în pictură este rezultatul a multor decenii de bisturiu, a multor hectolitri de botox, a milioane de ore de detoxifiere a tenului cu cine știe ce năszbâtii de măști de față, alcătuite și compuse din tot felul de extracte și plante trufandale sau secreții de animăluri bizare și rarisme.
Cred că momâia n-a ratat nici măcar una din metodele de întinerire a tenului, lansate în ultimii 4.000 – 5.000 de ani!
Apăi, când ai atâta purcoi de bănet venit de-ampülea de la bugetul de stat degeaba, ce draaqu să mai faci de-atâta plictis? 
Lumea e colindată în lung, în lat și pe muchia cantului, șopingul nu mai are nici un fel de taine apetisante.
Tainele bucătăriei gourmet  sau „de fițe” nu se cade a fi hobby-uri pentru vreo vrăjitoare  judiciară atemporală, așa că nu mai rămâne decât azvârlirea unor impresionante sume de bani pe apa sâmbetei întru reiterarea iluzoriului motiv epic al dobândirii „Tinereții fără Bătrânețe și a Perfecțiunii Tenului fără riduri”.

Cine nu-i încredințat de veridicitatea acestei deducții, să facă bine să privească la halucinanta și uluitoarea pictură a momâiei refurbished.

VERITABILĂ IMAGINE OFICIALĂ A JUSTIȚIEI ROMÂNE!
Exponențială și reprezentativă!

Cotoroanţa Matusalemică, creatură menopauzată încă din timpuri imemoriale, fosilă obsoletă imposibil de datat cu izotopul de carbon C14, se poartă și se etalează ca o infantilă, virginală și ingenuă jună-școlăriță!

-----



post-script: cât despre deghizarea harridancei geritarice în costumație de școlăriță pusă și dispusă la „șotii”  unappropriated, nu prea se pot lansa prea multe speculații, noi nefiind câtuși de puțin familiarizați cu teoria fetișurilor psihanalitice, dezvoltată de Freud și Jung! Draaqu știe ce reminiscență a copilăriei gimnaziale sau adolescenței liceale se poate să se fi scurtcircuitat în Sinele sau Eul emoțional al baborniței reșapate. Poate amintirea primei note de 4 la ora de sport urmată necondiționat de pedeapsa aplicată de însuși tânărul și chipeșul profesor de tumbe?

Sau poate careva argumenta științific legătura indisolubilă dintre bluza-rochiță și chatarsisul „Scufiței-Roșii”, lovită la fundulețul cel gol de Lupul cel Rău cu o centură de piele identică ca grosime cu cea din imagine?

Who can know? Who can say?
Niminea!

În lipsa acestui deosebit de util element conclusiv, nu putem decât să încheiem atipic acest pseudo-eseu insultător, rememorând, de pe vremea bunicilor, o metodă bătrânească de curățat derma diferitelor creaturi: cu făină de popșoi înmuiată în apă. Așa se curăța și pielea cucoșului ce  urma să devină răcituri, așa se purifica și șoriciul râtanului ogrăzii, ritualic și mișelește asasinat în zi cumplită de Ignat.
Avantajul bunicilor era că nu cheltuiau nimic, un căuș de mălai fiind lesne de luat din lada cu făină. Iar apă pură, neîncepută, numai bună de pus la alcătuirea poțiunii „Perfecțiunii Tenului”, era așijderea de multă în puțul fântânii!
Iar rezultatul tratamentului „cosmetic” fiind de o eficiență uluitoare: un aspect exterior al epidermei similar celei din imaginile din articolul de față! (din articolul prezent! Căci despre „față”  tocmai ce-am stabilit că e o altă bizară povistire)
------
Imagine addendum la comentariul-răspuns de mai jos:

Themis - Matroana Bordelului Judiciar

2 comentarii:

  1. Immanuele, nu te lasi nici acu’ de Sărbători de Critica raţiunii sure ! lasă fomeia în pace, că-i deja la pensie ! si de-o fi trecut des pe la salon, a făcut-o în căutarea timpului pierdut . I-a ieşit ! A ţinut şi dieta la madelaine...asa că, nu fi Proust ! orice tipă visează să intre-n hainele de amu 30 de ani. Ete şi io port unele lucruri din studentie. Asa, din nostalgie şi dispreţ psihanalitic !:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mey, nu persoana proprie a Paulei este esențială în economia scornelii de mai sus, ci mențiunea că această cotoroanță refurbished, spoită cu var și fărbuită cu chindrus de vopsit oauă, este IMAGINEA OFICIALĂ A JUSTIȚIEI RROMÂNE. Adicătelea ea – JUSTIȚIA – este ca o BABĂ COMUNISTĂ, o pramatie atemporală cu apucături kaghebist-securistoid-gestapoviste, o panaramă tupeistă dar care moralmente este putredă până-n cele mai infime părticele ale construcției, care este murdară de păcate etice din creștetul coafurii până la unghiuța cea mică (pedichiurizată ofcourse) din condurul ce acoperă piciorușul stâng. Cu toate aceste disparități EVIDENTE și ARHICUNOSCUTE Urbei și Orbei, fosila neo-securistă se crede și se înfățoșează agorei cu ifose juvenile ca de Scufiță Roșie, cu aroganțe de pițipoancă botoxată, care nu a băut toată aeternala ei existență decât apă plată cu lamüie și crede că această alegație poate justifica duhnitoarea miasmă de usturoi coclit și fetiid ce emană din gura pocită a BABORNIȚEI ce s-a cocoțat pe Piedestalul Zeiței Themis!

    As a conclusion: JUSTIȚIA din Rröemenika, care este de o stricăciune desăvârșită și o putreziciune totală, ni se oferă privirii și percepției ca o jună primă vivace, cu elan, exuberanță, energie și comportament specific generațiilor tinere.
    Imaginea acestei fosile putrefacte, cu moaștele având un inconfundabil iz kaghebist, după ce-i spoită, coafată, fardată, periată, vopsită, botoxată și liposucționată, ni se tot vâră pe gât, cu anasâna, drept imaginea unei june Themis, soră de gintă zeiască cu Venus!
    E o treabă să reușești să vinzi prostimii, de aproape 30 de decenii, „Moartea în vacanță” la prețul și calitatea „escortelor de lux”. Abia asta este forma apoteotică a proxenetismului: proxenetismul social, moral, juridic.
    Din punct de vedere al „înfăptirii actului de justiție”, de trei decenii, cu voie sau de nevoie, mergem la acest imens Bordel al Matroanei cu balanța și phalusul de nigger, plătim prețuri exorbitante pentru virgine și serviciul „all inclusive” și când acolo ni se servesc babe reșapate, foste kurve într-un port libanez. Asta este justiția rrumână: O KURVĂ SCOASĂ LA REFORMĂ.

    Și era o vorbă: Să te ferească Domnul Zeu de judecata Kurvelor scoase la reformă!

    RăspundețiȘtergere