Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 4 decembrie 2018

Examenul de Evaluare Națională 2018 – disciplina ”Istorie”


Item:
„Cine a realizat Marea Unire de la 1918?”

Răspuns pentru care se acordă punctajul din grilă:
SRI-ul!







Deci avem așa: În PRIM PLAN, CENTRAL, ZECE (!!!!!!) scursuri de la Serviciul Român de Mămăligari Trădători! *
Surghiuniți în flancul drept și în spatele Prepeleacului cu Sfori de la Hermannstadt:
- 2+2 generali ai ARMATEI ROMÂNE
- 1 General de Aviație
- 1 General de Marină

Ostracizați în pizda mamei lor, azvârliți în stânga și afară din prim-planul picturii, 5 generali de Miliție. (d'oh, nici miliția nu mai e ce a fost!)

În loc de concluzie, TOTUL ESTE CLAR ACUM ”CINE”, ”CE”, ”CUM” și mai ales ”DE CE” fute apele în Bantustanul babuinizat - Rröemenika - Kolonie Penitenciară și Experimentală, de rit neo-Gestapovist?




------------------------------------------------------------ 
* nota: conform unei recenzii de pe Google Maps:


2 comentarii:

  1. demonstratie de forta. se chisa pe noi de sus. asa cum ai punctat bine intr-un articol precedent, eroii de la Revolutie sunt la si altii... Eu voi fi pe 21Dec unde trebuie, capul mafiei trebuie sa cada. Sa-l ajute Barbosul sa isi faca datoria Jandarmeria...Eu aveam 14 ani la Revolutie, am fost la CC si la TVR cu un cornier de 50 cm. Atat puteam. Il am si acum, cu el voi pleca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Io* la Revoluție aveam 18 ani jumătate și eram elev-ofițer în anul I la Școala Militară de Ofițeri de Transmisiuni din Sibiu! (ulterior Institut militar)

    Am prins burzuluiala decembristă în plin!

    Bilanțul Sibiului - al doilea oraș Martir?
    Parcă 99 de decedați și peste 300 de răniți!
    Dar cred că Prepeleacul de la Hermannstadt n-are habar despre evenimentele din Sibiul lui 89, c-atunci tocmai se măritase cu ravisanta lui (în nov. 89 parcă s-a cositorit) și cred că era mai preocupat să-i găurescă curul Răvășitoarei decât să bage în seamă evenimentele istorice de pe străzile Sibiului!

    RăspundețiȘtergere